FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان میشه یه جوری لینک اکانت PSN که به یک اکانت Origin وصل هستش رو قطع کرد

من الان میخوام اکانت Originام رو به یه اکانت دیگه PSN متصل کنم ! راهی هست ؟

فکر نکنم بشه ! من هم قبلا دنبال این کار بودم اما راهی پیدا نکردم

- - -ویرایش - - -

همين الان اسكواد جديد اومد ولي نميدونم چرا ماتا نرفت منچستر :|
نقل و انتقالات لیگ ایتالیا امسال خیلی خوب انجام دادن ! مثلا ماتری رفتش میلان یک روز بعدش توی اپدیت درست شد یا روبن بوتا اومد اینتر به سرعت توی اپدیت روزانه درستش کردن

تویه فیفا یه قسمت داره که میتونی اکانت اورجین رو عوض کنی باید یه اکانت جایگزینش کنی (یعنی یه ایملو پسورد جدید رو تویه اورجین وارد کنی (بعد تویه بازی جایگزینش کنی))بعد با اون یکی آیدی همین ایمیل پسور اورجین رو تویه بازی وارد کنی

من الان امدم بازی کنم تو inter active این ارورو داد there was a problem getting your online information.plz try a gaine.تو seasen اینو دادthere was a problem with the online squad . هر کار کردم وصل نشد چی کار کنم درست شه ؟ممنون میشم

من الان امدم بازی کنم تو inter active این ارورو داد there was a problem getting your online information.plz try a gaine.تو seasen اینو دادthere was a problem with the online squad . هر کار کردم وصل نشد چی کار کنم درست شه ؟ممنون میشم
برا منم همین اورو هفته پیش میداد بعد فرداش خودش درست شد ولی از دیروز باز یک سره داره همین ارور میده فکر کنم مشکل از isp های ما باشه

چه جوری باید درست حسابی دفاع کرد
من تو حمله خیلی قوی ام ولی دفاع داغونه داغونه
با پشتکار و توکل:d
حالا جدای از شوخی 1سری چیزار میگم شاید به کارت بیاد;)
تو فیفا 2نوع دفاع داریم تیمی و انفرادی که به هم وابسته هستن مثلا توی دفاع تیمی نباید هی بازیکنارو سریع با L1 عوض کنی چون با اینکار دفاعت 1خط میاد جلو و پشت وبین دفاعت خالی میشه و طرفت با 1-2 یا پاس بلند کلا دفاعت جا میزاره و نکته خیلی مهم اینه که تو دفاع تیمی سعی کن پشت18 ببندی و نگذاری راحت پاس کاری کنن و مالکیت توپ هم تاثیر زیادی روی دفاع تیمیت داره جوری که وقتی توپو از دست میدی دوباره خیلی سریعتر میتونه پرس کنی و توپ بگیری
توی دفاع انفرادی عجول نباش یعنی مثلا وقتی به بازیکن حریف میرسی هی تندتند مربع نزن چون اگه توپ رد شه دفاعت 2ثانیه ای جا میمونه و نکته بعدی اینکه مثلا وقتی طرف توپو میندازه پشت دفاعت و دفاعت با بازیکن حریف من تو من داره میدوه به هیچ وجه ریسک نکن و ضربدر نزن به جاش مربع بزن که قیچی بزنه و توپو برگردونه چون مثلا اگر مهاجم حریف سرعتی باشه با سینه توپ میندازه جلو دفاعت جا میزاره. و1نکته خیلی مهم تو دفاع انفرادی اینه که به هیچ وجه زمانی زیر فشار حمله تیم مقابل هستی با L1 دفاعت جلو نیار چون با 1اشتباه دفاعت جا میمونه. سعی کن بیشتر از دفاع های کناری استفاده کنی تا دفاعهای وسط و همینطور از هافبک های دفاعیت هم زیاد استفاده کن تو دفاع چون اگه جا موندن دفاع وسطا پوشش میدن روی سانترها سعی کن سریع بازیکنتو بیاری جلوی مهاجم تا سر بزنه و روی کرنری دروازه بان با مثلث جابه جا کن تا توپ دور کنه(به موقع این کار کن)و توی تک به تک ها دروازبان چندمتری بیار جلو تا طرف اگه خواست R2 بزنه توپ بخوره به پاش البته 1کمی باید تمرین کنی تا اندازش دستت بیاد که 1دفعه چیپ نخوری!

برا منم همین اورو هفته پیش میداد بعد فرداش خودش درست شد ولی از دیروز باز یک سره داره همین ارور میده فکر کنم مشکل از isp های ما باشه

نه رفیق مشکل isp نیست شما برو تویه منویه xmb تویه قسمت سیو های ps3 دوتا سیو گیم از فیفا 14 هست یکیش مربوط به اسکواد میشه اونو پاک کن برو تویه بازی تا دوباره دانلودش کنه درست میشه

نه رفیق مشکل isp نیست شما برو تویه منویه xmb تویه قسمت سیو های ps3 دوتا سیو گیم از فیفا 14 هست یکیش مربوت به اسکواد میشه اونو پاک کن برو تویه بازی تا دوباره دانلودش کنه درست میشه
اولش همین کارو کردم ولی کار نکرد به خاطر اون فکرم رفت رو Isp

منم دیروز میخواستم به سرورای EA وصل شم هی میگفت در دسترس نیستن.بعدا امتحان کن....تا گفت برو نتت عوض کن:d دخانیاتم شد ISP :d منم به رگ غیرتم برخورد چندبار ip عوض کردم وصل شد بعدش به ریش EA خندیدم گفتم سرورای شما با ما مچ نیست برین این سرورای داغونتون عوض کنین:d
هنوز جواب ندادن:-"
راستی دوستانی که باهاشون بازی کردم بازی لگی بود فقط باید بگم sorry:(
دیشب که عبدلله کچل کردم امروزم سجاد و چندتا از دوستان دیگه که باهاشون بازی کردم کلا مخابرات شده برام یار 12هم وقتی تو 18حریف هستم بازی چند ثانیه فریز میشه منم تمام جوانب درنظر میگرم بعدشم توپ میزنم تو گل:p کلا بابت نت sorry:(

دوستان کسی میدونه Squad Update برای Transferهای ژانویه کی میاد واسه فیفا ؟
هر شنبه آپدیت انجام میشه ، تو همون آپدیت بازیکن هایی که در هفته گذشته به تیم جدیدی رفتن جابجا میشن. علت اینکه ماتا هنوز به منچستر نرفته اینه که این انتقال شنبه قطعی شد ، دقیقا روزی که فیفا آپدیتشو داده بود ، حالا در آپدیت شنبه قطعا ماتا به منچستر خواهد رفت.

البته پارسال بعد از تموم شدن ژانویه ترکیب ها به قبل از ژانویه برگشت ، هفته بعد تمام تغییرات انجام شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or