همين الان اسكواد جديد اومد ولي نميدونم چرا ماتا نرفت منچستر![]()
فکر کنم تغییرات اصلی رو میذارن بعد ژانویه اعمال میکنن !
همين الان اسكواد جديد اومد ولي نميدونم چرا ماتا نرفت منچستر![]()
فکر نکنم بشه ! من هم قبلا دنبال این کار بودم اما راهی پیدا نکردمدوستان میشه یه جوری لینک اکانت PSN که به یک اکانت Origin وصل هستش رو قطع کرد
من الان میخوام اکانت Originام رو به یه اکانت دیگه PSN متصل کنم ! راهی هست ؟
نقل و انتقالات لیگ ایتالیا امسال خیلی خوب انجام دادن ! مثلا ماتری رفتش میلان یک روز بعدش توی اپدیت درست شد یا روبن بوتا اومد اینتر به سرعت توی اپدیت روزانه درستش کردنهمين الان اسكواد جديد اومد ولي نميدونم چرا ماتا نرفت منچستر![]()
دوستان میشه یه جوری لینک اکانت PSN که به یک اکانت Origin وصل هستش رو قطع کرد
من الان میخوام اکانت Originام رو به یه اکانت دیگه PSN متصل کنم ! راهی هست ؟
برا منم همین اورو هفته پیش میداد بعد فرداش خودش درست شد ولی از دیروز باز یک سره داره همین ارور میده فکر کنم مشکل از isp های ما باشهمن الان امدم بازی کنم تو inter active این ارورو داد there was a problem getting your online information.plz try a gaine.تو seasen اینو دادthere was a problem with the online squad . هر کار کردم وصل نشد چی کار کنم درست شه ؟ممنون میشم
برا منم همین اورو هفته پیش میداد بعد فرداش خودش درست شد ولی از دیروز باز یک سره داره همین ارور میده فکر کنم مشکل از isp های ما باشه
با پشتکار و توکل:dچه جوری باید درست حسابی دفاع کرد
من تو حمله خیلی قوی ام ولی دفاع داغونه داغونه

برا منم همین اورو هفته پیش میداد بعد فرداش خودش درست شد ولی از دیروز باز یک سره داره همین ارور میده فکر کنم مشکل از isp های ما باشه
اولش همین کارو کردم ولی کار نکرد به خاطر اون فکرم رفت رو Ispنه رفیق مشکل isp نیست شما برو تویه منویه xmb تویه قسمت سیو های ps3 دوتا سیو گیم از فیفا 14 هست یکیش مربوت به اسکواد میشه اونو پاک کن برو تویه بازی تا دوباره دانلودش کنه درست میشه

کلا بابت نت sorry
هر شنبه آپدیت انجام میشه ، تو همون آپدیت بازیکن هایی که در هفته گذشته به تیم جدیدی رفتن جابجا میشن. علت اینکه ماتا هنوز به منچستر نرفته اینه که این انتقال شنبه قطعی شد ، دقیقا روزی که فیفا آپدیتشو داده بود ، حالا در آپدیت شنبه قطعا ماتا به منچستر خواهد رفت.دوستان کسی میدونه Squad Update برای Transferهای ژانویه کی میاد واسه فیفا ؟
rangoooooooooooooo و توی دروازه :d