FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چه شكلي ميشه ؟ يعني بايد يه تيم مثلا بارسا برداري بعد هر كدوم از بچه ها يه پست آره؟؟

آرين به من اينوايت ندادي...!
نه محمد فیلم هندی مگه ! :d
شما باید بری خودت بازیکنتو بسازی و پستو اینهارو انتخاب کنی بعد میری تو باشگاه که بازیکنهاش معمولیه و ما هم هستیم.:x

پرو کلاب رفتیم با بچه ها اما این قابلیت برای کشوری مثل ایران با این وضع اینترنتش مناسب نیست
الان دیگه زدیم تو خط co op با بکس ، اونم خیلی لگ و دیلی داره
ای کاش میشد با دوستان co op بازی کرد

پرو کلاب رفتیم با بچه ها اما این قابلیت برای کشوری مثل ایران با این وضع اینترنتش مناسب نیست
الان دیگه زدیم تو خط co op با بکس ، اونم خیلی لگ و دیلی داره
ای کاش میشد با دوستان co op بازی کرد
اره بابا پدرمون رو دراورده این لگ !!! =((
ولی فکر کنم تو بخشه Match Lobbies بشه یه کارای کرد برای اینکه co_op با بچه بزنیم !!!! :-/

اره بابا پدرمون رو دراورده این لگ !!! =((
ولی فکر کنم تو بخشه Match Lobbies بشه یه کارای کرد برای اینکه co_op با بچه بزنیم !!!! :-/

من و حمیدرضا که کلا نقشمون پاس دادن به مسیه:d
با والدز میکشیم زیرش برای مسی ، خیلی دیلی اذیت میکنه=((

بابا بیخیال لگ بشین 1کی از جذاب ترین حالتهایی که من تا حالا تو فیفا دیدم همین co op یعنی وقتی گل میزنی دوست داری 10000بار ببینیش:))
منم نیمه گم شدم تو co op پیدا کرم:d احسان اقا این بشر بازیش دیدنی یعنی 2-3تا پاس توئ عمق بهم داد کف و خون قاطی کردم:d
1گل از وسط زمین زد با بوسکتس یعنی مثل RPG بود تورو پاره کرد خداییش هنوز برام مثله خوابه8-| فوتبال شائولین تو خونشه=))

من و حمیدرضا که کلا نقشمون پاس دادن به مسیه:d
با والدز میکشیم زیرش برای مسی ، خیلی دیلی اذیت میکنه=((
اره =))
ولی چه گل هایی میزنیم با این مسی.:x

- - -ویرایش - - -

بابا بیخیال لگ بشین 1کی از جذاب ترین حالتهایی که من تا حالا تو فیفا دیدم همین co op یعنی وقتی گل میزنی دوست داری 10000بار ببینیش:))
منم نیمه گم شدم تو co op پیدا کرم:d احسان اقا این بشر بازیش دیدنی یعنی 2-3تا پاس توئ عمق بهم داد کف و خون قاطی کردم:d
1گل از وسط زمین زد با بوسکتس یعنی مثل RPG بود تورو پاره کرد خداییش هنوز برام مثله خوابه8-| فوتبال شائولین تو خونشه=))
واسه شما خیلی لگ نمیزد ؟؟؟؟ :-/

بازیه من و حمیدرضا رو ندیدی:>
خودمونم نمیدونیم داریم چی کار میکنیم ولی خیلی قشنگ کار میکنیم ، گل میزنیم در حد تیکی تاکا:))
دیروز لگش بیشتر بود ولی نمیدونم چرا امروز اینقدر دیلی هم داشت:(
در ضمن :d : من فقط به این امید گل میزنم که برم حمیدرضا رو بغل کنم تو زمین ، اینقدر کیف میده :x مثل فوتبال واقعی:d

آواتر منو نیگا ، با مسی گل میزنم اینجوری میرم تو بغلش:d
امروز برای اولین بار با نیمارم گل زدیم البته:))

بعضی اوقات هم توی شادی پس از گلم به حمیدرضا درس میدم با مسی چطوری کار کنه:d

- - -ویرایش - - -

چه شكلي ميشه ؟ يعني بايد يه تيم مثلا بارسا برداري بعد هر كدوم از بچه ها يه پست آره؟؟

آرين به من اينوايت ندادي...!
بیخیال محمد ما هم بیخیالش شدیم ، خیلی لگ و دیلی داره

کم فوحش بده مومن:dفوتبال شائلینم کجا بود:p .ولی خدایش خودمم کف کردم اون گلو زدم:-o
بازی های خوبی زدیم ولی حیف این لگ لعنتی باعث میشه خیلی اشتباه کنی:-&

- - -ویرایش - - -

خودمونم نمیدونیم داریم چی کار میکنیم ولی خیلی قشنگ کار میکنیم ، گل میزنیم در حد تیکی تاکا:))
در ضمن :d : من فقط به این امید گل میزنم که برم حمیدرضا رو بغل کنم تو زمین ، اینقدر کیف میده :x مثل فوتبال واقعی:d

- - -ویرایش - - -

رضا وقتی گل میزنه من دورش میگردم:d

دوستان الانم با حمیدرضارفتیم 1بازی تو 30دقیقه 5تا گل زدیم اونا بایرن ما بارسا یعنی خودمون از ابهت تیمیمون وحشت کرده بودیم:))
اونا هم وسط نیمه فلنگ بستن رفتن الان میرن میگن ما با نفرات رنک 1فیفا زدیم نابودمون کردن=))
ولی خداییش خیلی حال میده اگه لگ نداشت خیلی بهتر می شد:(
نتیجه فلسفی از این بحث:bighug::
دوستان 2به2 برین بازی کنین تا به صورت زوج مرتب در بیاین خیلی خیلی بیشتر حال میده تا بخش های دیگه:d
راستی 1چیزه دیگه وقتی بازی میکنین اصلا به نتیجه فکر نکنین چون اصلا با دیدنش حال نمی کنین:d

دوستان الانم با حمیدرضارفتیم 1بازی تو 30دقیقه 5تا گل زدیم اونا بایرن ما بارسا یعنی خودمون از ابهت تیمیمون وحشت کرده بودیم:))
اونا هم وسط نیمه فلنگ بستن رفتن الان میرن میگن ما با نفرات رنک 1فیفا زدیم نابودمون کردن=))
ولی خداییش خیلی حال میده اگه لگ نداشت خیلی بهتر می شد:(
نتیجه فلسفی از این بحث:bighug::
دوستان 2به2 برین بازی کنین تا به صورت زوج مرتب در بیاین خیلی خیلی بیشتر حال میده تا بخش های دیگه:d
جا داره یکی از یادگاری های خودمو رضا رو براتون بزارم کیف کنید، اینو تو بازی آخر گرفتیم.
اگه گفتین کی گل زده:p
Image20140109192850662.jpg
[/IMG]

- - -ویرایش - - -

اره مسی برا ارینه ، بقیه بازیکنا واسه من =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or