نه محمد فیلم هندی مگه ! :dچه شكلي ميشه ؟ يعني بايد يه تيم مثلا بارسا برداري بعد هر كدوم از بچه ها يه پست آره؟؟
آرين به من اينوايت ندادي...!

اره بابا پدرمون رو دراورده این لگ !!!پرو کلاب رفتیم با بچه ها اما این قابلیت برای کشوری مثل ایران با این وضع اینترنتش مناسب نیست
الان دیگه زدیم تو خط co op با بکس ، اونم خیلی لگ و دیلی داره
ای کاش میشد با دوستان co op بازی کرد

اره بابا پدرمون رو دراورده این لگ !!!
ولی فکر کنم تو بخشه Match Lobbies بشه یه کارای کرد برای اینکه co_op با بچه بزنیم !!!!![]()

فوتبال شائولین تو خونشه
ارهمن و حمیدرضا که کلا نقشمون پاس دادن به مسیه:d
با والدز میکشیم زیرش برای مسی ، خیلی دیلی اذیت میکنه![]()

واسه شما خیلی لگ نمیزد ؟؟؟؟بابا بیخیال لگ بشین 1کی از جذاب ترین حالتهایی که من تا حالا تو فیفا دیدم همین co op یعنی وقتی گل میزنی دوست داری 10000بار ببینیش
منم نیمه گم شدم تو co op پیدا کرم:d احسان اقا این بشر بازیش دیدنی یعنی 2-3تا پاس توئ عمق بهم داد کف و خون قاطی کردم:d
1گل از وسط زمین زد با بوسکتس یعنی مثل RPG بود تورو پاره کرد خداییش هنوز برام مثله خوابهفوتبال شائولین تو خونشه
![]()

بابا بیخیال لگ بشین 1کی از جذاب ترین حالتهایی که من تا حالا تو فیفا دیدم همین co op یعنی وقتی گل میزنی دوست داری 10000بار ببینیش
منم نیمه گم شدم تو co op پیدا کرم:d احسان اقا این بشر بازیش دیدنی یعنی 2-3تا پاس توئ عمق بهم داد کف و خون قاطی کردم:d
1گل از وسط زمین زد با بوسکتس یعنی مثل RPG بود تورو پاره کرد خداییش هنوز برام مثله خوابهفوتبال شائولین تو خونشه
![]()

مثل فوتبال واقعی:d
بیخیال محمد ما هم بیخیالش شدیم ، خیلی لگ و دیلی دارهچه شكلي ميشه ؟ يعني بايد يه تيم مثلا بارسا برداري بعد هر كدوم از بچه ها يه پست آره؟؟
آرين به من اينوايت ندادي...!
بابا بیخیال لگ بشین 1کی از جذاب ترین حالتهایی که من تا حالا تو فیفا دیدم همین co op یعنی وقتی گل میزنی دوست داری 10000بار ببینیش
![]()
.ولی خدایش خودمم کف کردم اون گلو زدم:-o
بازیه من و حمیدرضا رو ندیدی
خودمونم نمیدونیم داریم چی کار میکنیم ولی خیلی قشنگ کار میکنیم ، گل میزنیم در حد تیکی تاکا
دیروز لگش بیشتر بود ولی نمیدونم چرا امروز اینقدر دیلی هم داشت
در ضمن :d : من فقط به این امید گل میزنم که برم حمیدرضا رو بغل کنم تو زمین ، اینقدر کیف میدهمثل فوتبال واقعی:d
آواتر منو نیگا ، با مسی گل میزنم اینجوری میرم تو بغلش:d
امروز برای اولین بار با نیمارم گل زدیم البته
بعضی اوقات هم توی شادی پس از گلم به حمیدرضا درس میدم با مسی چطوری کار کنه:d
- - -ویرایش - - -
بیخیال محمد ما هم بیخیالش شدیم ، خیلی لگ و دیلی داره

جا داره یکی از یادگاری های خودمو رضا رو براتون بزارم کیف کنید، اینو تو بازی آخر گرفتیم.دوستان الانم با حمیدرضارفتیم 1بازی تو 30دقیقه 5تا گل زدیم اونا بایرن ما بارسا یعنی خودمون از ابهت تیمیمون وحشت کرده بودیم
اونا هم وسط نیمه فلنگ بستن رفتن الان میرن میگن ما با نفرات رنک 1فیفا زدیم نابودمون کردن
ولی خداییش خیلی حال میده اگه لگ نداشت خیلی بهتر می شد
نتیجه فلسفی از این بحث:bighug::
دوستان 2به2 برین بازی کنین تا به صورت زوج مرتب در بیاین خیلی خیلی بیشتر حال میده تا بخش های دیگه:d

جا داره یکی از یادگاری های خودمو رضا رو براتون بزارم کیف کنید، اینو تو بازی آخر گرفتیم.
اگه گفتین کی گل زده
[/IMG]![]()

آقا بزارید بگم رضا کدومه اون سمت راستیه رضاست:d داره نفس نفس میزنه ،منم پریدم تو بغلش:-*خخخخخخخخخخخخخخخخ احسان دهنت سرویس نفسم داره وایمیسه![]()
اره مسی برا ارینه ، بقیه بازیکنا واسه منبازیه من و حمیدرضا رو ندیدی
خودمونم نمیدونیم داریم چی کار میکنیم ولی خیلی قشنگ کار میکنیم ، گل میزنیم در حد تیکی تاکا
دیروز لگش بیشتر بود ولی نمیدونم چرا امروز اینقدر دیلی هم داشت
در ضمن :d : من فقط به این امید گل میزنم که برم حمیدرضا رو بغل کنم تو زمین ، اینقدر کیف میدهمثل فوتبال واقعی:d
آواتر منو نیگا ، با مسی گل میزنم اینجوری میرم تو بغلش:d
امروز برای اولین بار با نیمارم گل زدیم البته
بعضی اوقات هم توی شادی پس از گلم به حمیدرضا درس میدم با مسی چطوری کار کنه:d
- - -ویرایش - - -
بیخیال محمد ما هم بیخیالش شدیم ، خیلی لگ و دیلی داره