FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
WCG 2013 Grand Final Award Ceremony
'FIFA 14'

1st: Iran
2nd: Germany
3rd: Argentina

https://www.facebook.com/photo.php?...a.123999954309109.8438.112548152120956&type=1

"کیوان جوادی " نامی مثل اینکه اول شده تو مسابقات فیفا 14 WCG چین .
ویدیو میدیوش رو کسی وقت داشت بره سرچ کنه اینجا بزاره ببینیم چجوری بوده مسابقات آخرشون .:d

WCG 2013 Grand Final Award Ceremony
'FIFA 14'

1st: Iran
2nd: Germany
3rd: Argentina

https://www.facebook.com/photo.php?...a.123999954309109.8438.112548152120956&type=1

"کیوان جوادی " نامی مثل اینکه اول شده تو مسابقات فیفا 14 WCG چین .
ویدیو میدیوش رو کسی وقت داشت بره سرچ کنه اینجا بزاره ببینیم چجوری بوده مسابقات آخرشون .:d
پرچم ایران همیشه بالاست:x

EA یه امار از رو بی کاری تهیه کرده :دی ،فک کنم کسی نزاشت گفتم جالبه بزارم.
تو هر 90 دقیقه حدود 1 میلیون گل زده میشه!3.66 میلیون شوت به سمت دروازه زده میشه.وحدودا 1.9میلیون شوت رو دروازه بان ها میگیرن!
تا به امروز با رونالدو 35 میلیون گل زده شده ،با بنزما26.7 میلیون و با مانزوکیچ 20.2 میلیون.
چیزای دیگه هم هست که که توعکس معلومه...

آخرین ویرایش:
دوستان من بعد از عید میخوام PS4 بگیرم و شک دارم نسخه PS4 فیفا تهیه کنم ... اگر بخوام منطقی باشم باید تا اومدن نسخه 15 صبر کنم اما از طرف دیگه سخته برام حتی یک روز فیفا بازی نکنم چه برسه به اینکه 6 ماه برای نسخه جدیدش صبر کنم !

میخواستم بپرسم اون دوستانی که نسخه PS4 تجربه کردن از نظرشون ارزش داره زمان عرضه 200 تومان برای خریدش بدم ؟

راستی در این تخفیف های کریسمس ، نسخه PS4 فیفا 14 تخفیف نخورده ؟
سینا جان کیفیت چمن بالا رفته دیگه مثل ps3 مات نیست سرعت بازی بیشتر شده چهره بازیکنا رو بهتر دراوردن بیشتر تماشاگران نشون میده مخصوصا وقتی گل میزنی کلا واقعی تر شده بازی ولی خب اگه دنبال تغییر خیلی زیاد هستی باید تا fifa15 صبر کنی

ممون فراز جان ... من تصمیم گرفتم بازیو بگیرم اما چون میخوام 60$ پول بدم یک ماه صبر میکنم world cup 2014 بگیرم ...

فقط یک سوال world cup 2014 قیمتش به نظرتون 60 دلاره ؟! احتمالا بازی کامله و مثل یورو2012 حالت DLC نداره

آخرین ویرایش:
ممون فراز جان ... من تصمیم گرفتم بازیو بگیرم اما چون میخوام 60$ پول بدم یک ماه صبر میکنم world cup 2014 بگیرم ...

فقط یک سوال world cup 2014 قیمتش به نظرتون 60 دلاره ؟! احتمالا بازی کاملا و مثل یورو2012 حالت DLC نداره
به احتمال خیلی زیاد همون ۶۰ دلاره مثل نسخه قبلش

عجب تیم خوبیه این گالاتاسرای ! یعنی هر وقت باهاش بازی میکنم بی نهایت حال میکنم . دلیل اینکه رفتم گالاتاسرای رو برداشتم این بود که یه مدتی قبل آقا عبدالله گفت بازی کردن با تیم های ضعیف تر بیشتر میچسبه منم گفتم یه بار امتحان کنم که الان دو هفته هست همش با گالاتاسرای بازی میکنم و با تیم های قوی هم برد های خوبی داشتم . حتما یه بار امتحان کنید !

عجب تیم خوبیه این گالاتاسرای ! یعنی هر وقت باهاش بازی میکنم بی نهایت حال میکنم . دلیل اینکه رفتم گالاتاسرای رو برداشتم این بود که یه مدتی قبل آقا عبدالله گفت بازی کردن با تیم های ضعیف تر بیشتر میچسبه منم گفتم یه بار امتحان کنم که الان دو هفته هست همش با گالاتاسرای بازی میکنم و با تیم های قوی هم برد های خوبی داشتم . حتما یه بار امتحان کنید !
اره با تیم ضعیف خیلی حال میدم منم خیلی وقته با فولامو و اورتون میرم.

unut bulut رو تو میزاری دیگه؟

توجه!توجه!:
مسی بعد از شنیدن اینکه هاشم شده مامور مهارش تو بازی با ایران تمرینات ریکاوری گذاشته کنار داره با دوست رفیقا دوره همی استیل دفاع کرن هاشم انالیز می کنه:pepsi:
.
.
.
.
خبر هولناک:
مسی براثر پارگی روده مسابقات جام جهانی از دست داد و فیلم بازیای هاشم برای احتیاط بیشتر تو کشورش ممنوع شد اینم از مسی بدخت جوون مرگ شد=))
مردم بوسنی بعد از همگروهی با ایران:punk::clap::thanks:
مردم نیجریه بعد از همگروهی با ایران:excited::guitar::ok:
اپدیت خبر:
EA برای طراحی استیل خط دفایی ما دست به دامن ناتی داگ شده تا از تکنولوزی موشن کپچر کلیکرها استفاده کنه:d

آخرین ویرایش:
دیشب یه 2 راند با آقا عبدالله بازی کردم جا داره بگم خدایا شکرت.^:)^
بازی اول رو که مثل کلاس اولی ها باهام بازی کرد خیلی نرم بدون اتک.کم کم احساس کردم حوصله خودش داره سر میره (1-1 شد).خلاصه pm دادم آقا خوابمون گرفت به خودت بیا بزن تا جان در بدن داری تا 10 تا جا دارم:d .خلاصه ما به شوخی گفتم که یهو شوخی شوخی خودمو گوشه رینگ دیدم :boxing:که از چپ و راست داره ضربه میاد نه مشت ،توپ میومد خلاصه دست دوم 8-2 باختم که فکر کنم با همون 8 تا گیم اوور شدم.:surrender ولی نتیجه مهم نبود مهم این بود که کلی لذت بردم چون خوشحالی آخرین گلش حرف نداشت کلی خندیدم=)):))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or