FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیشب یه 2 راند با آقا عبدالله بازی کردم جا داره بگم خدایا شکرت.^:)^
بازی اول رو که مثل کلاس اولی ها باهام بازی کرد خیلی نرم بدون اتک.کم کم احساس کردم حوصله خودش داره سر میره (1-1 شد).خلاصه pm دادم آقا خوابمون گرفت به خودت بیا بزن تا جان در بدن داری تا 10 تا جا دارم:d .خلاصه ما به شوخی گفتم که یهو شوخی شوخی خودمو گوشه رینگ دیدم :boxing:که از چپ و راست داره ضربه میاد نه مشت ،توپ میومد خلاصه دست دوم 8-2 باختم که فکر کنم با همون 8 تا گیم اوور شدم.:surrender ولی نتیجه مهم نبود مهم این بود که کلی لذت بردم چون خوشحالی آخرین گلش حرف نداشت کلی خندیدم=)):))
منم چند شب پیش با اقا عبدالله بازی کردم من حدودا 3 - 4 تایی گل خوردم اگر اشتباه نکنم
منم مثه شما لذت بردم.
خوشحالیه کدوم بود ؟
همون که اقا کیانوش میزد ؟:d

منم چند شب پیش با اقا عبدالله بازی کردم من حدودا 3 - 4 تایی گل خوردم اگر اشتباه نکنم
منم مثه شما لذت بردم.
خوشحالیه کدوم بود ؟
همون که اقا کیانوش میزد ؟:d
اون که خیلی باحاله ولی اون نبود .میشینن رویه زمین پاها رو دراز میکنن بعد دست به سینه در حالت نشته بپر بپر میکنن خیلی کر کر خنده است =)) lol

دوستانننننننننننننننننننن
کمکککککککککککککککککککککک ، به دادم برسین
من 4 روزه نمیتونم ساین این شم ، به زورم که ساین این میشم EA SERVERS همیشه قطعه ، وقتی هم وصله هیچ کاری نمیشه کرد مثلا به روز کردن ترکیب و ... و این که تو اولتیمیت هم نمیره اصلا
الان فرق کرده ، ساین این میشم به EA SERVERS که وصل میشم بلافاصله ساین اوت میشم
کمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــک

من 4 روزه نمیتونم ساین این شم ، به زورم که ساین این میشم EA SERVERS همیشه قطعه ، وقتی هم وصله هیچ کاری نمیشه کرد مثلا به روز کردن ترکیب و ... و این که تو اولتیمیت هم نمیره اصلا

آرین جان تنظیمات کانکشنت رویه اتوماتیکه یا کاستوم؟؟ با لن وصل میشی یا وایرلس؟؟

مشکل از نت ایرانه ، من و چند نفر دیگه ام این مشکلو داریم...

دوستان سلام ، بعد از 2 ماه دوری به آغوش گرم Fifa برگشتیم :دی
آیدی جدید ادد کنن(امضا) اون بچه ها که مارو یادشونه

بچه ها نبودید با اقا عبدالله بازی کردم بازی 3-1 باخترو تو نیمه ی اول ، رو 4-3 بردم هنو تو کفم :-o

عین گاو حمله میکردم حواسم نبود حریفم توئی ! :d اینا یادم میمونه تا سری بعد یکم آروم تر بازی کنم جلوت :d
ولی عجب بازیایی شدن ! خیلی خوب بود ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or