FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من همه جوره با یووه کنار میام :d من زمانی که پالادینو مهاجممون بود هم راحت با یووه بازی میکردم :d حالا که توز هست همه کاره تیممه. مشکل من دقیقا همین هول شدنمه. جلو دروازه خیلی بد هول میشم. همیشه هم تصمیم اشتباه رو میگیرم.

به نظرم بهترین ترکیب برای یووه 4-3-3 هست. مارکیزیو هر جایی بازی کنه بد بازی میکنه ولی تو پست CF فوق العاده است.
منم همینم داداش .. تو نداری و داراییش هم همیشه یووه بودم و هستم :x
راجب هول شدن که یه مقدار طبیعی تو انلاین بازی کردن و من خودمم به نسبت افلاین بیشتر موقعیت خراب میکنم.
البته با جووینکو بیشتر پاس میدم تا ضربه اخر رو باهاش بزنم برعکس با توز میندازم رو راست و شوت خشک ;)
اره من تو 13 دو مهاجمه بازی میکردم ولی تو 14 نمیشه و باید 3 مهاجمه بازی کرد.
ماکزیو رو اینقدر کتک خور ساختن که کلن جز گزینه های تعویضمم نیست! و اگه دقیقه 75 که پیرولو خالی میکنه بخام تعویض کنم ویدال میاد یه خط جلوتر و اساموا رو میارم تو.

منم همینم داداش .. تو نداری و داراییش هم همیشه یووه بودم و هستم :x
راجب هول شدن که یه مقدار طبیعی تو انلاین بازی کردن و من خودمم به نسبت افلاین بیشتر موقعیت خراب میکنم.
البته با جووینکو بیشتر پاس میدم تا ضربه اخر رو باهاش بزنم برعکس با توز میندازم رو راست و شوت خشک ;)
اره من تو 13 دو مهاجمه بازی میکردم ولی تو 14 نمیشه و باید 3 مهاجمه بازی کرد.
ماکزیو رو اینقدر کتک خور ساختن که کلن جز گزینه های تعویضمم نیست! و اگه دقیقه 75 که پیرولو خالی میکنه بخام تعویض کنم ویدال میاد یه خط جلوتر و اساموا رو میارم تو.
شوت خشک چیه دیگه؟:d

دوستان من اخرین فوتبال انلاین که بازی کردم pro11 بود تا این فیفا 14 که الان انلاین بازی میکنم تیمم هم همیشه میلان بوده از همون قدیم
الان یه سوال دارم تو pro یه سری جام ها بود که هفته ای تشکیل میشد یه جام دیگه هم بود که اخر هر هرفته واسه کسایی کخ rating بالایی داشتن قابل بازی بود
الان میخوام بدونم تو فیفا این چیزا رو داره؟من فقط یه جام EA shield تو بخش سیزن دیدم (جام های دیگه بعد این باز میشن که هنوز بازی نکردم)که اونم هرکسی بخواست میتونست بازی کنه تازه تعداد تیما هم از قبل مشخص نیست و تو هر بازی جدول کامل میشه
من تازه شروع کردم تو سیزن 7 هستم و دو و نیم ستاره رو تا اینجا گرفتم ولی لول!!! رو نفهمیدم از کجا ببینم!از کجا بدونم لولم چقدره؟

در مورد جام با اون بازیه اسمش رو نیار:d فرق میکنه ویه سری جام هست که هر چند روز یه دفعه باز میشه برا همه و تویه مدت زمانه مشخص هم تموم میشه ولی همین سیزن هم دسته کمی از تورنومت نداره و اگر به اون امتیاز مورد نظر هر دویزن برسی یه جام بهت میده این از سوال اولتون
ستاره و این چیزا هم به نظر من البته بازم میگم به نظر من سره کاریه چون تو بازی که مشخص نیست فقط برای خودته و لول هم بایین تصویر سمت راست زده چقدره که جمع کل فیفاهات با هم حساب میشه البته اگه اشتباه نکنم12 و 13 و 14 رو با هم حساب میکنه یعنی هر لولی تو 13 داشته باشی این بازی از اونجا به بعد رو حساب میکنه برات

سلام بچه ها منم هستم فیفا 14 بچه هایی که ایدیشون اینجا بود با اجازه add کردم !
بعد یه سوال داشتم بچه ها من با یکی بازی کردم اولین بار بود انقدر موقعیت ازم گرفت تمام سانتر و کرنر ها تو زاویه بیرون میاورد ولی من تا اون کرنر میزد کافی بود سر بزنه همه توپها دروازبانم مثل بت بود ر اهی داره واکنش نشون بده ؟!!!

سلام بچه ها منم هستم فیفا 14 بچه هایی که ایدیشون اینجا بود با اجازه add کردم !
بعد یه سوال داشتم بچه ها من با یکی بازی کردم اولین بار بود انقدر موقعیت ازم گرفت تمام سانتر و کرنر ها تو زاویه بیرون میاورد ولی من تا اون کرنر میزد کافی بود سر بزنه همه توپها دروازبانم مثل بت بود ر اهی داره واکنش نشون بده ؟!!!

ببین دادا برای کرنری ها مثلث بگیر دروازبان یکم میاد بیرون از تو گل مثلا تا 6قدم بیشترش ریسکه چون طرفت اگر بیرون سانتر کرده باشه و دروازبانت هم از 6قدم دور شده باشه توپ میره تو گلت و زمانسنجیتم باید خوب باشه یعنی وسط کرنری دروازبان بیرون نکشی چون به احتمال زیاد گل میخوری در ضمن اگر دیدی دفات توی کرنری تکون نمیخوره سریع با L1 بازیکن عوض کن(این مشکل تو بارسا زیاده) تا بلند شه سر بزنه همین طور سعی کن دفات بیاری جلو کسی که میخواد سر بزنه این نکات در مورد مدافعان هم کلا توی سانترها خیلی مفیده ولی اگه روالش دستت بیاد خیلی کمتر گل میخوری از روی سانتر و ضربه سر به جز موارد خاص مثل کریس.راموس.زلاتان.....

ببین دادا برای کرنری ها مثلث بگیر دروازبان یکم میاد بیرون از تو گل مثلا تا 6قدم بیشترش ریسکه چون طرفت اگر بیرون سانتر کرده باشه و دروازبانت هم از 6قدم دور شده باشه توپ میره تو گلت و زمانسنجیتم باید خوب باشه یعنی وسط کرنری دروازبان بیرون نکشی چون به احتمال زیاد گل میخوری در ضمن اگر دیدی دفات توی کرنری تکون نمیخوره سریع با L1 بازیکن عوض کن(این مشکل تو بارسا زیاده) تا بلند شه سر بزنه همین طور سعی کن دفات بیاری جلو کسی که میخواد سر بزنه این نکات در مورد مدافعان هم کلا توی سانترها خیلی مفیده ولی اگه روالش دستت بیاد خیلی کمتر گل میخوری از روی سانتر و ضربه سر به جز موارد خاص مثل کریس.راموس.زلاتان.....
ممنون داداش از راهنماییت آره یه بار با خودت فکر کنم جو گیر شدم مثلث رو بیمه گرفتم وسط کرنری جا موند گل خوردم :d ولی دروازبان هم انگار حتی موقع سر که میزنی واکنش نشون میده آخه یه بار نبود که بگم شانسی شاید 4,5 بار تو زاویه همشم با یه مدل شیرجه بیرون آورد اعصاب واسم نزاشت 3 بر 2 هم عقب بودم :| در صورتی که این سر ها به هر کی زدم یه بارم نتونسته واکنش نشون بده :-s

سلام دوستان
یه سوال
وقتی با کامپیوتر بازی میکنم مثلا اگر یه تیم 4 ستاره بیارم و تیم مقابلم تیم 5 ستاره باشه بازی تیم 5 ستاره کامپیوتر ضعیف تر انجام میده نسبت ؟فکر کنم اینطوری هست یا من اشتباه میکنم
چون من با تیم 4 ستاره وقتی مقابل کامیپوتر بازی میکنم بهتر نتیجه میگیرم نسبت وقتی تیم 5 ستاره میارم
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه؟

سلام دوستان
یه سوال
وقتی با کامپیوتر بازی میکنم مثلا اگر یه تیم 4 ستاره بیارم و تیم مقابلم تیم 5 ستاره باشه بازی تیم 5 ستاره کامپیوتر ضعیف تر انجام میده نسبت ؟فکر کنم اینطوری هست یا من اشتباه میکنم
چون من با تیم 4 ستاره وقتی مقابل کامیپوتر بازی میکنم بهتر نتیجه میگیرم نسبت وقتی تیم 5 ستاره میارم
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه؟

این مورد رو من تو فیفا 13 زیاد میدیدم اتفاق می افتاد تو همین 14 هم چند بار دیدم اما کمتر و تو 14 تیم های غیر هم سطح رو کمتر مقابل هم قرار میده البته از نظر استار لول. بارها من تیم 5 ستاره یا 4.5 ستاره بودم یه تیم ضعیف تر که مقابلم قرار گرفته بازیکنام اصلا نای راه رفتن هم ندارن و برعکسش. این قضیه به جز استار لول خود تیم ها واسه استار لول خود گیمر ها هم اتفاق می افته

این جریان تیمای همسطح دیگه واقعا رفته رو اعصاب 80 درصد بازی هام یا با لیورپوله یا با گالاتاسارای واسه اولاش که میخوای شروع کنی خوبه ولی کم کم میره رو اعصاب
این چند روزه هم کاپ تعطیله بدلم موند یه بازی با بایرن رئال بارسا انجام بدم
این جریان واسه دیویژن 1 و 2 هم صدق میکنه؟یعنی تو اونجا هم با تیم های همسطح میفتی؟

این مورد رو من تو فیفا 13 زیاد میدیدم اتفاق می افتاد تو همین 14 هم چند بار دیدم اما کمتر و تو 14 تیم های غیر هم سطح رو کمتر مقابل هم قرار میده البته از نظر استار لول. بارها من تیم 5 ستاره یا 4.5 ستاره بودم یه تیم ضعیف تر که مقابلم قرار گرفته بازیکنام اصلا نای راه رفتن هم ندارن و برعکسش. این قضیه به جز استار لول خود تیم ها واسه استار لول خود گیمر ها هم اتفاق می افته
ای بابا این دیگه چه وضعیه . اصلا" اینکارشون معنی نمیده وجدانا"
ممنون بابت جوابت

دوستان عزیز کسی هست که تجربه بازی فیفا 14 رو با وایمکس مبین نت یا ایرانسل داشته باشه؟ یا اینکه از وضعیت جواب دهی وایمکس رو واسه سرور های فیفا14 خبر داشته باشه؟

دوستان من بعد از عید میخوام PS4 بگیرم و شک دارم نسخه PS4 فیفا تهیه کنم ... اگر بخوام منطقی باشم باید تا اومدن نسخه 15 صبر کنم اما از طرف دیگه سخته برام حتی یک روز فیفا بازی نکنم چه برسه به اینکه 6 ماه برای نسخه جدیدش صبر کنم !

میخواستم بپرسم اون دوستانی که نسخه PS4 تجربه کردن از نظرشون ارزش داره زمان عرضه 200 تومان برای خریدش بدم ؟

راستی در این تخفیف های کریسمس ، نسخه PS4 فیفا 14 تخفیف نخورده ؟

دوستان من بعد از عید میخوام PS4 بگیرم و شک دارم نسخه PS4 فیفا تهیه کنم ... اگر بخوام منطقی باشم باید تا اومدن نسخه 15 صبر کنم اما از طرف دیگه سخته برام حتی یک روز فیفا بازی نکنم چه برسه به اینکه 6 ماه برای نسخه جدیدش صبر کنم !

میخواستم بپرسم اون دوستانی که نسخه PS4 تجربه کردن از نظرشون ارزش داره زمان عرضه 200 تومان برای خریدش بدم ؟

راستی در این تخفیف های کریسمس ، نسخه PS4 فیفا 14 تخفیف نخورده ؟

من خودم ندارم ps4 ولی بازی کردم چند دست با دستگاه دوستم.بی تعصب بگم چرت محضه!! هیییچ فرقی با نسخه ps3 نداره جز رنگ و لعاب چمن و تماشاچیا!
گیم پلی همونه همونه! توقع داشتم یه فرقی بکنه خیر سرش! الان ۲۰۰ تا واسه ps3 هزینه کردم!!۲۵۰ تا واسه ps4 همون فیفا با همون گیم پلی بکنم فقط واسه رنگ و لعابش خیلی زور داره خدایی!!
بیای ۲۵۰ بدی واسه نسخه ۴ انلاینشم پولی شده اصلا نمیارزه!
در نهایت اینم ببین خودت با نسخه ps3 مقایسه کن!
FIFA 14-PS4
نقد و بررسی FIFA 14 نسل بعدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or