فکر کنم باید رو خودت کار کنی چون اینجور که پیداست خودت یه باگی:dولی رونالدوش هم چنان باگه...
اصن رونالدو دو حالت بیشتر نداره...یا سانتر میکنن گل میزنه یا سانتر میکنه گل میزنن...
فکر کنم باید رو خودت کار کنی چون اینجور که پیداست خودت یه باگی:dولی رونالدوش هم چنان باگه...
اصن رونالدو دو حالت بیشتر نداره...یا سانتر میکنن گل میزنه یا سانتر میکنه گل میزنن...
والا من که اصن دورتمند بر میدارم...سانتر هم تا مجبور نشم نمیکنم...کل بازی رو حمله میکنم رو زمین گل میزنم بعد یارو میده بیل یه سانتر میکنه و رونالدو هم که...فکر کنم باید رو خودت کار کنی چون اینجور که پیداست خودت یه باگی:d
منم که گفتم باید رو دفاعت کار کنی بازی هیچ مشکلی توش نی مشکل نحوه ی دفاع کردن خودتهوالا من که اصن دورتمند بر میدارم...سانتر هم تا مجبور نشم نمیکنم...کل بازی رو حمله میکنم رو زمین گل میزنم بعد یارو میده بیل یه سانتر میکنه و رونالدو هم که...
آره این بدترین حالتهالان اپدیت دانلود کردم و 2 دست توی UT بازی کردم .
بازی فرق خاصی نکرده هنوز همونه + اینکه نسبت به قبل روون تر و ارکید تر شده ... خسته نباشن .
اپدیت :
نکته جالب اینه وقتی توی UT به طرف چند تا گل میزنم و میخواد از بازی بره بیرون وقتی میره بیرون ارتباط من با سرور UT قطع میشه و برام باخت ثبت میشه3 بار پیاپی این اتفاق برام افتاد و در حالی که راحت میتونستم با 18 امتیاز 1 سیزن برم بالا الان با 9 امتیاز هنوز توی منطقه سقوطم
نمیدونم مشکل از نت منه یا بازی مشکل پیدا کرده اما هر چی هست بعد از اپدیت اینطوری شده .
بازی اول که 3-0 برام باخت زد گفتم اتفاق بود بازی دوم گفتم شاید از نت من باشه اما برای بار سوم همین الان وقتی از یه نفر 4-0 جلو بودم و خواست بره بیرون من از UT افتادم بیرون![]()
باگ میخوای بنتکهمنم که گفتم باید رو دفاعت کار کنی بازی هیچ مشکلی توش نی مشکل نحوه ی دفاع کردن خودته
شما ها چون رئال برمیدارید میگید مشکل از دفاعه..قبول میکنم که دفاع منم مشکل داره ولی نه دیگه رو همه ی سانتر ها...شما اگر تیم حریفتون هم رئال باشه چون خودتونم رئالید بعد از اینکه گل میخورید 3 سوت گل میزنید ولی من خداییش سخت به گل میرسم...البته بازی کردن با رئال هم واقعا مهارت میخواد...من خودم شخصا نمیتونم با رئال درست بازی کنم وگرنه که خودمم رئال برمیداشتم...منم که گفتم باید رو دفاعت کار کنی بازی هیچ مشکلی توش نی مشکل نحوه ی دفاع کردن خودته
تو بازی واقعی هم رونالدو تقریبا قویه به همین اندازهشما ها چون رئال برمیدارید میگید مشکل از دفاعه..قبول میکنم که دفاع منم مشکل داره ولی نه دیگه رو همه ی سانتر ها...شما اگر تیم حریفتون هم رئال باشه چون خودتونم رئالید بعد از اینکه گل میخورید 3 سوت گل میزنید ولی من خداییش سخت به گل میرسم...البته بازی کردن با رئال هم واقعا مهارت میخواد...من خودم شخصا نمیتونم با رئال درست بازی کنم وگرنه که خودمم رئال برمیداشتم...
در مورد رونالدو اگه خدا هم بیاد بگه باگ نیست من میگم باگه چون همه چیش فرق میکنه...شوتاش 5 برار شوت معمولیه قدرت بدنیش 5 برا معمولیه و هد هم که دیگه هیچی...
داداش من تو این 50 بازیی که کردم 3 بار رئال گرفتم اونم چون می خواستم ببینم چطوره و تا الانم نشده که یه تیمو دو بار پشت هم بگیرم تو یه روز 1 بار یه تیمو برمیدارم البته اگه ان بشم که خیلیم کم ان میشمشما ها چون رئال برمیدارید میگید مشکل از دفاعه..قبول میکنم که دفاع منم مشکل داره ولی نه دیگه رو همه ی سانتر ها...شما اگر تیم حریفتون هم رئال باشه چون خودتونم رئالید بعد از اینکه گل میخورید 3 سوت گل میزنید ولی من خداییش سخت به گل میرسم...البته بازی کردن با رئال هم واقعا مهارت میخواد...من خودم شخصا نمیتونم با رئال درست بازی کنم وگرنه که خودمم رئال برمیداشتم...
در مورد رونالدو اگه خدا هم بیاد بگه باگ نیست من میگم باگه چون همه چیش فرق میکنه...شوتاش 5 برار شوت معمولیه قدرت بدنیش 5 برا معمولیه و هد هم که دیگه هیچی...
http://b0.ww.np.dl.playstation.net/...S31189_00-FIFA140000000000-A0103-V0100-PE.pkgیکی این لینک آپدیت 1.03 رو میذاره ؟
با کنسول که 40 مین زمان میبره ، و این نرم افزاره آپیدت بازی هم حتی دستکاری dll کردم، بازم باز نمیشه
تو بازی واقعی هم رونالدو تقریبا قویه به همین اندازه