kasra668450kk
کاربر سایت
گرافیک که رو ps3 همون 13 ئه .. پیشرفت نامحسوس تقریبن !
اما نحوه پاسکاری و شوت و استوپ کردن توپ بازیکنا خیلی متفاوت شده نسبت به 13 .. درگیری ها واقعی تر شده .. ریسپانس بازیکنا به دکمه هایی که میزنی در ان واحد سریع و به موقع ست ! .. تو یه جا با زدن ضربدر بازیکنم پاشو دراز کرد که توپی حریف رو بگیره یه دونه دیگه زدم بلافاصله .. خیلی طبیعی سریع تکل رفت ولی نتونست توپ رو بزنه اما سریع پاشد و دنبال بازیکن حریف دوید .. پاس های بیرون پاشون خیلی قشنگه و تو حالت های مختلفی پاس میدن بازیکنا
حرکت های زیادی اضافه شده به بازیکنا .. بازی خیلی سموث تر و روون تر شده ! .. کنترل آدم رو بازیکن و توپ بیشتر شده که خیلی خوبه .. سرعت بازی مناسب و قابل قبوله و توپ که میرسه به بازیکنت میشه یه جورایی انگار سرعت بازی تو اون لحظه کند میشه .. اینجاش با 13 متفاوته واقعن .. میشه با حوصله .. بدون عجله .. تصمیم گیری مناسب و بافکر انجام داد که به نظرم واسه خیلی از کسایی که باهاشون بازی کردم و اکثرن بازی سریع و مستقیم تو دستور کارشون بود و به قولی بزن در روئی بود مفیده واقعن ..
یه چیزخیلی جالب دیگه این بود که با ریکلمه تونستم از حریف مستقیم خودم با حرکت فرمون فقط و جهت گیری مناسب تونستم از بازیکن مستقیم رد بشم که تو 13 امکانش خیلی خیلی خیلی کم بود یا میشه گفت نبود حتی ! و بعدش شوتی که زدم به صورت غریضی.. بدون R1 یا R2 فقط با جهت گیری و قدرت مناسب .. خیلی قشنگ رفت توگل .
حرکت و سرعت توپ واقعی تر شده .. حرکت بدون توپ بازیکن ها هم متفاوت تره نسبت به 13
چمن ورزشگاه تو روز قشنگتر شده انگار ! دی: میگم .. گرافیک هم پیشرفتش محسوسه ولی نه اونقدر ! .. آدم دلش میخواد اینو رو ps4 بازی کنه !
تو قسمت اولتیمیت تیم و کو اوپ و ایناش نرفتم چون فعلن یه دسته دارم و تا الان که هفت هشت دست زدم راضی بودم فعلن
خلاصه اینکه آماده یک فیفای متفاوت باشید !
آقا ممنونم که تجربیاتت رو به اشتراک گذاشتی دمت گرم
این جا گذاشتن حریف فقط با حرکت فرمون هم تو 13 بود فقط به سرعت بازیکن ربط داشت البته سر بعضی از مدافع ها به شانس هم مربوط می شد .
من که خودم تا شنیدم EA سر این نسخه با لیورپول:bighug: قرار داد بسته بازی رو پیش خرید کردم:d

روشش تغییر کرده یا کلا حذفش کردن !؟