FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گرافیک که رو ps3 همون 13 ئه .. پیشرفت نامحسوس تقریبن !

اما نحوه پاسکاری و شوت و استوپ کردن توپ بازیکنا خیلی متفاوت شده نسبت به 13 .. درگیری ها واقعی تر شده .. ریسپانس بازیکنا به دکمه هایی که میزنی در ان واحد سریع و به موقع ست ! .. تو یه جا با زدن ضربدر بازیکنم پاشو دراز کرد که توپی حریف رو بگیره یه دونه دیگه زدم بلافاصله .. خیلی طبیعی سریع تکل رفت ولی نتونست توپ رو بزنه اما سریع پاشد و دنبال بازیکن حریف دوید .. پاس های بیرون پاشون خیلی قشنگه و تو حالت های مختلفی پاس میدن بازیکنا

حرکت های زیادی اضافه شده به بازیکنا .. بازی خیلی سموث تر و روون تر شده ! .. کنترل آدم رو بازیکن و توپ بیشتر شده که خیلی خوبه .. سرعت بازی مناسب و قابل قبوله و توپ که میرسه به بازیکنت میشه یه جورایی انگار سرعت بازی تو اون لحظه کند میشه .. اینجاش با 13 متفاوته واقعن .. میشه با حوصله .. بدون عجله .. تصمیم گیری مناسب و بافکر انجام داد که به نظرم واسه خیلی از کسایی که باهاشون بازی کردم و اکثرن بازی سریع و مستقیم تو دستور کارشون بود و به قولی بزن در روئی بود مفیده واقعن ..

یه چیزخیلی جالب دیگه این بود که با ریکلمه تونستم از حریف مستقیم خودم با حرکت فرمون فقط و جهت گیری مناسب تونستم از بازیکن مستقیم رد بشم که تو 13 امکانش خیلی خیلی خیلی کم بود یا میشه گفت نبود حتی ! و بعدش شوتی که زدم به صورت غریضی.. بدون R1 یا R2 فقط با جهت گیری و قدرت مناسب .. خیلی قشنگ رفت توگل .

حرکت و سرعت توپ واقعی تر شده .. حرکت بدون توپ بازیکن ها هم متفاوت تره نسبت به 13
چمن ورزشگاه تو روز قشنگتر شده انگار ! دی: میگم .. گرافیک هم پیشرفتش محسوسه ولی نه اونقدر ! .. آدم دلش میخواد اینو رو ps4 بازی کنه ! :(
تو قسمت اولتیمیت تیم و کو اوپ و ایناش نرفتم چون فعلن یه دسته دارم و تا الان که هفت هشت دست زدم راضی بودم فعلن

خلاصه اینکه آماده یک فیفای متفاوت باشید !

آقا ممنونم که تجربیاتت رو به اشتراک گذاشتی دمت گرم

این جا گذاشتن حریف فقط با حرکت فرمون هم تو 13 بود فقط به سرعت بازیکن ربط داشت البته سر بعضی از مدافع ها به شانس هم مربوط می شد .

من که خودم تا شنیدم EA سر این نسخه با لیورپول:bighug: قرار داد بسته بازی رو پیش خرید کردم:d

دوستان قبلا وقتی پاس میدادی بعد R1 رو میگرفتی بازیکن توپ رو از بین پاش رد میکرد، الان هر کاری میکنم نمیشه ! :| روشش تغییر کرده یا کلا حذفش کردن !؟

ویرایش: خودم فهمیدم، بی دلیل سخت تر و پیچیده تر شده ! :|

آخرین ویرایش:
وای خدا.خیلی دوست داشتم بازی اینجوی شه.واقعا خوشم اومده.منتظرم ببینم اونایی که با رونالدو گازشو میگرفتن و میرفتن هنوزم میتونن یا نه.

دوستان قبلا وقتی پاس میدادی بعد R1 رو میگرفتی بازیکن توپ رو از بین پاش رد میکرد، الان هر کاری میکنم نمیشه ! :| روشش تغییر کرده یا کلا حذفش کردن !؟ویرایش: خودم فهمیدم، بی دلیل سخت تر و پیچیده تر شده ! :|
دوست عزیز من از این روش زیاد استفاده میکنم.راهش چیه؟تا دمو دستم رسید تمرین کنم که بهش عادت کنم.در مورد اورالا هم ساله پیش تو دمو بیشتر بود اما تو بازی اصلی اورالا کم شد.

دوست عزیز من از این روش زیاد استفاده میکنم.راهش چیه؟تا دمو دستم رسید تمرین کنم که بهش عادت کنم.در مورد اورالا هم ساله پیش تو دمو بیشتر بود اما تو بازی اصلی اورالا کم شد.

باید آنالوگ رو به موازات پشت سر بازیکنت نگه داری قبل از اینکه توپ بهش برسه و R1 هم نگه داری یعنی اگه بازیکنت اینطوری وایساده ← تو باید آنالوگ رو → +R1 بگیری اگه یکم بالا پایین کنی نمیگیره !!

آوانتاژ داور هم وضعش از اون چیزی که بود خراب تر شده ! امیدوارم تا نسخه نهاییی بهتر بشه چند تا موقعیت تک به تک رو که داور بهم آوانتاژ داده بود بی دلیل یهو خطا میگرفت !
گرافبک بازی هم خیلی شبیه 13، و تغییر چندانی نداشته !!! نکته دیگه هم اینه که کنترل توپ بازیکن ها سخت تر شده یعنی بایزکنی مثل مسی که Ball Controlـش خیلی بالاست و تو 13 راحت توپ رو بین مدافع های حریف کنترل میکرد الان دیگه انقدر مصنوعی نیست و باید خیلی دقت کنی تا کنترل توپ رو نگه داری !!
----
ممنون.انالوگ چپ یا راست؟.این روش برام خیلی کارامد بود مخصوصا با گومز پشت محوطه جریمه.مثله اینکه باید سختی بکشیم امسال اما اشکال نداره عوضش دوستم دیگه نمیتونه اسکی کنه از من
آنالوگ چپ فکر کنم، منم از این روش خیلی استفاده می کردم.

آخرین ویرایش:
دوستان دمو الان بازی کردم .... عبدلله تقریبا بیشتر حرف هایی که میخواستم بزنم بخوبی گفتش اما در ادامه حرف های اون یه سری نکته رو از دید خودم میگم ...

اولین نکته ای که خیلی خوب به چشم میاد طراحی کاملا جدید منو های بازی هستش

برای اون دسته از دوستانی که هنوز دمو نرفتن اینو بگم طراحی منو تقریبا شبیه به بخش التیمیت تیم فیفا 13 شده و دسترسی به نقاط مختلف خیلی راحت تر شده و دیگه خبری از اون منو های پیچ در پیچ نیست ...

در مورد گیم پلی

با چند دقیقه بازی کردن اولین چیزی که متوجه میشید اینه سیستم پاسکاری و فیزیک توپ بازی بطور کامل تغییر کرده ... کاملا مشخصه در فیفا 14 تاکید اصلی تیم سازنده روی تقویت این بخش بوده

پاسکاری به نسبت فیفا های قبلی شکل واقعی تری پیدا کرده و در زمان پاس دادن باید دقت خیلی بیشتری داشته باشیم ... سرعت پاسکاری هم خیلی واقعی تر از گذشتس و اون حالت ارکید و راحت گذشته نداره و بیشتر به فیفا 12 نزدیک شده

فیزیک توپ بازی هم به طور کامل تغییر کرده و شما در زمان دریبل زدن ، شوت ، پاس و ... بخوبی این موضوع احساس میکنید و تغییرش هم مثبت بوده و تجربه بازی لذت بخش تر از قبل کرده

در نبرد های تن به تن هم بازیکنا دیگه مثل قبل گیج عمل نمیکنن و خیلی بهتر شدن ...

در این مورد دوستان اینو بهتون بگم فیفا 14 نزدیک ترین فیفا از نظر درگیری فیزیکی به فیفا 11 هستش اگر یادتون باشه فیفا 11 حرف اول بحث قدرت بدنی و فیزیکی میزد ( برخلاف فیفا 13 که سرعت بود ) این نکته خیلی مهمیه و باعث میشه در فیفا 14 توجهات همه به تیمهایی که بازیکن سرعتی در خط حمله خودشون دارن معطوف نشه ...

نکته بعد بحث توپ های هوایی و سانتر از جناحین هستش

در این مورد هم به نظر من خیلی خوب کار شده و دیگه سانتر کردن اون حالت تخیلی و تکراری فیفا 13 نداره و به شیوه های مختلف میتونید روی دروازه سانتر کنید ... مقداری قدرتی که برای سانتر خودتون در نظر میگیرید در ارسال یک سانتر خیلی خوب نقش مهمی داره و اینطور نیست که فقط دکمه سانتر بزنید و شاهد یک سانتر دقیق باشید ... البته من یه انتقاد به این مورد دارم که در بخش نقاط ضعف میگم

من در نسخه دمو ، دورتموند انتخاب کردم طراحی چهره بازیکن ها پیشرفتی انچنانی نداشته اما گرافیک بازی تا حدودی بهتر یا بهتره بگم کاملتر شده اما پیشرفت محسوسی نداشته ( مثل پیشرفت گرافیکی فیفا 11 نسبت به 10 نبوده)

اما نکات منفی

بحث هوش مصنوعی که از نظر من میتونه تا عرضه بازی تقویت بشه ...

من روی درجه Legendary چند دست بازی کردم و متاسفانه در تمامی بازیها هم تونستم براحتی برنده بشم ... به نسبت فیفا های قبلی خیلی راحت میشه فضاهای خط دفاع ببندیم و عملا اجازه نفوذ به حریف ندیم این موضوع که میشه با اجرای کارهای تاکتیکی و متراکم کردن بازی ، فضاهای مهم ببندیم خیلی خوبه اما این که میبینیم حریفت برنامه ای برای حمله کردن و درواقع تغییر برنامه هجومیش نداره کمی ازاردهندس ...

نکته منفی دیگه عمق دفاع ها هستش

شما برای اینکه بر درجه Legendary غلبه کنید هیچ ناراحتی نباید داشته باشید

توپو برسونید به لواندوفسکی ، یک ثانیه نگه دارید تا میختاریان اضافه بشه بعد باهاش یک دو کنید و براحتی دفاع حریف دور بزنید و برای خودتون موقعیت تک به تک بدست بیارید ... در فیفا 12 ، 90% از فیفا بازهای حرفه ای در مقابل کسایی که دفاع خوبی نداشتن از همین روش استفاده میکردن و این فیفا متاسفانه این مشکل به Legendary هم رسیده در حالی که در نسخه 12 و 13 وقتی با درجه Legendary بازی میکردید خیلی سخت میشد اینطور از عمق دفاعش عبور کنیم ...

اما نکته منفی بحث سانتر ... من در اولین بازیم 4-1 میلان بردم و در طول بازی کلا 3 تا سانتر کردم که 2 تاش براحتی تونستم به گل تبدیل کنم ... برخلاف فیفا 13 ، گل زدن از روی توپ های هوایی خیلی راحت شده و این راحتی در اون میزانی نبوده که بگیم در جهت بهبود بازی بوده و یکم بیش از حد بازی اسون کرده ...

دوستان در کل فیفا 14 پیشرفت خوبی در مقایسه با فیفا 13 داشته

سرعت انتقال توپ ، سیستم پاسکاری ، بازده حرکتی بازیکن ها ، درگیری های فیزیکی میانه زمین و یکی دو مورد دیگه به طور محسوس پیشرفت داشته و طبیعی تر قبل شده و اگر تا زمان عرصه برخی ایرادات هوش مصنوعی برطرف بشه از نظر من شاهد یه فیفا خیلی خوب هستیم که میتونه چندین ماه مارو سرگرم کنه

باید آنالوگ رو به موازات پشت سر بازیکنت نگه داری قبل از اینکه توپ بهش برسه و R1 هم نگه داری یعنی اگه بازیکنت اینطوری وایساده ← تو باید آنالوگ رو → +R1 بگیری اگه یکم بالا پایین کنی نمیگیره !!آوانتاژ داور هم وضعش از اون چیزی که بود خراب تر شده ! امیدوارم تا نسخه نهاییی بهتر بشه چند تا موقعیت تک به تک رو که داور بهم آوانتاژ داده بود بی دلیل یهو خطا میگرفت !گرافبک بازی هم خیلی شبیه 13، و تغییر چندانی نداشته !!! نکته دیگه هم اینه که کنترل توپ بازیکن ها سخت تر شده یعنی بایزکنی مثل مسی که Ball Controlـش خیلی بالاست و تو 13 راحت توپ رو بین مدافع های حریف کنترل میکرد الان دیگه انقدر مصنوعی نیست و باید خیلی دقت کنی تا کنترل توپ رو نگه داری !!
ممنون.انالوگ چپ یا راست؟.این روش برام خیلی کارامد بود مخصوصا با گومز پشت محوطه جریمه.مثله اینکه باید سختی بکشیم امسال اما اشکال نداره عوضش دوستم دیگه نمیتونه اسکی کنه از من

سانترهاش خیلی رو مخه:دی داشتم با پسرخالم بازی میکردم اینم فقط سانتر میکنه. حالا هرچی میزد میرفت تو گل :| تو نسخه اصلی باید درست بشه :دی

باید هرسال توی یه چیزی ضعف داشته باشه این فیفا.داداش منم کارش فقط سانتر کردنه و از هر 10 تا 12 تاش گل میشه.امیدوارم یه فکری کرده باشه ea.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or