FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مسی واقعا عالی ساختن ... کارهایی میشه باهاش انجام داد که من تاحالا تو فیفا ندیده بودم ...
والا من امروز اولین با ارزانتین بازی کردم این مسی خیلی شاهکاره کلی حال کردم باهاش

- - -ویرایش - - -

خب برعکس فیفا13 این 14 تروفی شانسی نداشت . خدا رو شکر پلات شد!
یه مدتی بود پلات و یوتی رو گذاشته بودم کنار این 14 دوباره معتادمون کرد:|
جا داره یه تشکر حسابی بکنم از علی وسینا (خصوصا علی)که خیلی منو کم کردن تو قسمت پرو کلاب:دی مثل مصطفی که کلی کمک کرد واسه همین تروفی تو فیفا 13 .
در اخر هم بگم پلات سختی نیست و اگر مایل بودید تروفی گایدش رو بزنم:bighug:
بابا چقدر بازی کردی تو :-b

خب منم بعد از مدتی به میادین آمدم و آنلاین یه 8 دور زدم 6 تا بردم 2 تا باختم :دی یکیشو 5 0 باختم :دی اونیکی 3 0 جلو بودم که 4 تا خوردم از روی سانتر با یه بازیکن به یه شکل :دی
عاغا دریبل دو طرفش چه جوری شده حالم بهم خورد از این تغیر سبک دریبلاش . فک کنم باید اروم حرکت کنم بعد نزدیکه بازیکن که رسیدم r1 رو بگیرم که بدود چند بار زدم اما رد نمیشد توپو از دست دادم . یه چیزه دیگه که حالم و بهم زد چرا وقتی به دفاع پاس میدی انقد کنده اصن میمیره تا توپ و استپ کنه دوبار باش بچرخی توپو لو دادی و تمام :دی (تجربه شخصی :دی )
کاسیاس که سوراخ بزرگی است درونه دروازه رئال :دی از مجبوری باید همون لوپز و بذاری چون احساس میکنم کاسیاس مثله یه گلر با اور ال 78 ساخته شده این 86 الکیه و بر عکس نویر بازم غوله گل نمیخوره :دی
میگم تو تعویضا بازیکنا رو که نشون میده واسه شما هم الکیه یا فقط من میدیم که رونالدو میرفت بیرون رونالدو میومد تو :))
دیگه نمیشه با سرعت دروازه بان رو دریبل کرد ؟؟ چون تک به تک که میشدیم تو 13 میشد یه بار r3 رو به یه جهت بزنی و از گلر رد بشی مثل همون دوطرفه ولی الان نمیشه 10 تا تک به تک رفتم تو در آغوشه گلر :دی

اساتید و غول های آخر این بازی:d i have a question :d
آقا این فیفا یه مودی لابی چیزی نداره که 7 الی 8 نفر از روفقا به هم جوین بشن و یه کاپ دور هم بزنن.بعد بازی تقسیم کنه 2 به 2 با هم بازی کنیم بعد بریم برای حذف و نیمه نهایی و نهایی و این صحبتا

آقا این فیفا یه مودی لابی چیزی نداره که 7 الی 8 نفر از روفقا به هم جوین بشن و یه کاپ دور هم بزنن.بعد بازی تقسیم کنه 2 به 2 با هم بازی کنیم بعد بریم برای حذف و نیمه نهایی و نهایی و این صحبتا
سوال بسیار خوبیه
داریم مردم؟:>:d

یه چنین چیزی فیفا 12 داشتش ... میشد مثلا 16 نفر داخل یه لیگ بریم و بازی کنیم و بعدش 8 نفر برتر میرفتن مرحله حذفی ... اما متاسفانه از فیفا 13 این بخش حذف شد و فیفا 14 نرفتم ببینم دوباره برگشته یا نه اما فک کنم فیفا 14 هم نداشته باشه

بهتره مثل دوران PS1 بریم اسم بچه هارو روی کاغذ بنویسیم قرعه کشی کنیم خودمون کاپ بزنیم :دی خیلی هم حالش بیشتره و دقتش هم بالاتره چون توی خود فیفا لیگ میزدیم اگه یه بازی یه نفر اینترنتش قطع میشد کامل جدول بهم میریخت ....

یه چنین چیزی فیفا 12 داشتش ... میشد مثلا 16 نفر داخل یه لیگ بریم و بازی کنیم و بعدش 8 نفر برتر میرفتن مرحله حذفی ... اما متاسفانه از فیفا 13 این بخش حذف شد و فیفا 14 نرفتم ببینم دوباره برگشته یا نه اما فک کنم فیفا 14 هم نداشته باشه

بهتره مثل دوران PS1 بریم اسم بچه هارو روی کاغذ بنویسیم قرعه کشی کنیم خودمون کاپ بزنیم :دی خیلی هم حالش بیشتره و دقتش هم بالاتره چون توی خود فیفا لیگ میزدیم اگه یه بازی یه نفر اینترنتش قطع میشد کامل جدول بهم میریخت ....
پس هر چه زود تر پیگیری کنید تا یه سری بریم ببینیم چطور میشه :دی

آهان انگار خبریه باز قراره لیگ بزاری سینا :d
یاددش بخیر لیگ ایتالیا عجب بازی های بود 8-|

آهان انگار خبریه باز قراره لیگ بزاری سینا :d
یاددش بخیر لیگ ایتالیا عجب بازی های بود 8-|

رفقا گفتن ایتالیا رفته جزء باقالیا:d
خب آقا دوستانی که سابقه بازیشون بیشتر یه قراری مداری چیزی بزارین تا در کنار همدیگه لذت ببریم
ایده از من اینترنت خوب از شما:d
از الان بگم من آخر جدولم :d

دوستان من یه سوال نه چندتا سوال دارم:d

قسمت head to head با قسمت season چه فرقی داره ؟ با head to head یکم آشنایی دارم ولی این season رو نمیدونم چیه ؟؟یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که رنکینگ آنلاینم رو کجا مینویسه ؟ مثلا کل بازی های آنلاین و تعداد برد و مساوی و باخت هام چقدره و اینجور چیزا ... مثلا تعداد برد و باخت سیزنم رو جدا مینویسه و تعداد برد و باخت های بازی با دوستان رو جدا ...

Last edited by a moderator:
لوول ! از یک به دو .. الانم دارم سقوط میکنم دیویژن 3 :p در شرف هستم البته .. دیشب دیدم یوونتوس رو که چجوری با ناداوری باخت به رئال .. یکم حالم گرفته شد ! البته کیلینی هم بی تقصیر نبود، نه اینکه طرفدار یووه باشم ولی با اون بازی خوب یوونتوس که رئال رو تو زمین خودش واقعن گیج کرده بود مخصوصا بعد اینکه 1-1 شدن .. یوونتوس حقش باخت نبود .. بعده بازی جوگیر شدم اومدم بیام فیفا بزنم دیدم هی پشت سرهم دارم خمیازه میکشم گفتم بیام با این حالم بازی کنم حتمن سقوط میکنم دیویژن 3 |-)
هرچقد که تو فرندلی ها خوب باشم تو سیزن برعکسم :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or