FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من هنوز بازی رو نگرفتم و چند تا سوال دارم 1 اینکه نسخه معمولی با نسخه اولتیمیت چه فرقی داره؟ 2 اینکه قیمت بازی الان چنده؟ 3 هم اینکه نسخه دیجیتالیش چند تموم میشه و ایا کسی مایله با هم بخریم یا نه ممنون

آخرین ویرایش:
اقا من هنوز بازی رو نگرفتم و چند تا سوال دارم 1 اینکه نسخه معمولی با نسخه اولتیمیت چه فرقی داره؟ 2 اینکه قیمت بازی الان چنده؟ 3 هم اینکه نسخه دیجیتالیش چند تموم میشه و ایا کسی مایله با هم بخریم یا نه ممنون

نسخه Ultimate یه چندتا چیز اضافی برای قسمت آلتیمیت تیم داره،مثل کد برای گلد پک و جای اضافی توی اسکاد و این حرفا،در کل اگه آلتیمیت تیم بازی میکنی ارزش داره،قیمتش هم زیاد فرقی نمیکنه..............
بازی الان حدود 190 تا 210 هستش رجیون 2 و رجیون یک((رجین 3 20 تومن ارزونتر هستش))
نسخه دیجیتالی بستگی به رجین اکانتتون داره،برای آمریکا 59.99 دلار و برای اروپا 49.99 پوند هستش((رجین یک حدود 180 و رجین 2 حدود 230 درمیاد دیجیتالی))چون دلار نسبت به پوند ارزش کمتری نسبت به ریال داره.
کلا فیزیکی بخری خیلی بهتره،بازی رو هم میزاری جلوت از قابش لذت میبری تازه :دی

+
آقا من هیچکدوم از تو فرندام رو توی PSN نشون نمیده،چه مرگش شده این PSN دوباره؟!
سرعت و پینگ هم عین قبل هستش اما بازیم جدیدا خیلی لـــگ داره................

+
معمولا این بر میگرده به سرور های سونی ولی یه بار کنسول رو خاموش کن از اول روشن و sing in کنی درست میشه

نسخه Ultimate یه چندتا چیز اضافی برای قسمت آلتیمیت تیم داره،مثل کد برای گلد پک و جای اضافی توی اسکاد و این حرفا،در کل اگه آلتیمیت تیم بازی میکنی ارزش داره،قیمتش هم زیاد فرقی نمیکنه..............
بازی الان حدود 190 تا 210 هستش رجیون 2 و رجیون یک((رجین 3 20 تومن ارزونتر هستش))
نسخه دیجیتالی بستگی به رجین اکانتتون داره،برای آمریکا 59.99 دلار و برای اروپا 49.99 پوند هستش((رجین یک حدود 180 و رجین 2 حدود 230 درمیاد دیجیتالی))چون دلار نسبت به پوند ارزش کمتری نسبت به ریال داره.
کلا فیزیکی بخری خیلی بهتره،بازی رو هم میزاری جلوت از قابش لذت میبری تازه :دی

+

آره این مشکل PSN رو از دیروز من و خیلی از بچه های دیگه هم داریم
باید 3 - 4 بار sing out کنی و دوباره sign in کنی...

باوو ما 18 بار خاموش روشن کردیم اصلا انگار نه انگار!!!
پدر کنسول دراومد این فرندای ما نمایان نشد!!!!!
این ایراد یه طرفش برمیگرده به سرور سونی .ممکنه که ایراد از نتمنو شما باشه یا ایراد از کنسول باشه.حالا برای من از کنسول بود ممکنه برای شما از نت باشه.پیشنهاد میکنم مودم رو یه بار ری استارت کنی و بعد از اون یه بار هم تست کانکشن بزن دوباره ساین کن ببین درست میشه

ی
کیانوش داوش وقت کردی ادم کن من فرندامو پاک کرده بودم تو هم پاک شدی
پریروزا داشتم می گشتم دیدم نیستی تو ادلیستام :دی متوجه نشدم داستان چیه الان مشخص شد زدی پاک کردی :دی عمرا دیگه ادد نکنم :دی

حتما رفیق !

با تیم جدید ایتالیا کنار اومدم بلاخره ! زوج ماریو هم فعلا پدیده جدید ناپولی !

یکی اینو بگیره خودش اسپمه:d
کیانوش داوش وقت کردی ادم کن من فرندامو پاک کرده بودم تو هم پاک شدی
از من اسپم تر نیومده اصاً:d
آخه تو تاپیک مقدس فیفا نباید این اتفاقات رخ بده:>;;)

- - -ویرایش - - -

خوب حالا تو ام اااا:>
=));):bighug:
چاکریم ، میخواستیم اعلام حضور کنیم:d
داداش اگه اهل فیفا زدن هستی ادد کن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or