FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم با یکی از دوستان خریدم الان ورفت واسه دانلود ولی سرعت نت من خیلی پایینه، ولی نامحدود، چند روزی طول میکشه دانلودش متاسفانه، منتظر یه سورپرایز باشید از من، متاسفانه به Season اول اینتراکتیو نمیرسم چون مسافرت قراره برم ولی برادرم بازی میکنه، ولی Season بعد به احتمال زیاد هستم پر قدرت با دفاعی بهتر و منسجم تر از همیشه:)

ایول منم الان چک کردم درست شده مشکل ها
اتفاقا بازی فوق العاده شده و اگر با تدبیر بری جلو میشه گل هم زد
مخصوصا روی سانتر خوب میشه گل زد

بچه ها ادد کنید با هم بازی کنیم

منم با یکی از دوستان خریدم الان ورفت واسه دانلود ولی سرعت نت من خیلی پایینه، ولی نامحدود، چند روزی طول میکشه دانلودش متاسفانه، منتظر یه سورپرایز باشید از من، متاسفانه به Season اول اینتراکتیو نمیرسم چون مسافرت قراره برم ولی برادرم بازی میکنه، ولی Season بعد به احتمال زیاد هستم پر قدرت با دفاعی بهتر و منسجم تر از همیشه:)
اين season ججوري داستانش كه جديد اومده؟فرقهاش با قبل

التیمت تیم چرا سرورش کتنکت نمیشه فقط 1 بار شد مگه بعد مگه پک گلد پیش خرید نسخه دیجیتال 24 تا نبود چرا 2تاس؟!؟!؟!؟

تازه اولشه و طبیعیه ، در مورد گلد پک هم باید بگم که همون اولش 24 تا رو به شما نمیدن ، هر هفته یه بار ، اونم تو یه روز خاصی فکر کنم MONDAY .

تازه اولشه و طبیعیه ، در مورد گلد پک هم باید بگم که همون اولش 24 تا رو به شما نمیدن ، هر هفته یه بار ، اونم تو یه روز خاصی فکر کنم MONDAY .

مرسی یه سوال دیگه اسکیل موو نمیشه عوض کرد الشعراوی شده 3 ستاره اصلا دریبلاش حال نمیده تو تریلرای بازی 4 بود بیچاره تو 12 نه فیس داشت نه چیزی 5 بود تو 13 هم 4 بود اینجا شده 3 مونتولیوو هم شده 2 !!!!

مرسی یه سوال دیگه اسکیل موو نمیشه عوض کرد الشعراوی شده 3 ستاره اصلا دریبلاش حال نمیده تو تریلرای بازی 4 بود بیچاره تو 12 نه فیس داشت نه چیزی 5 بود تو 13 هم 4 بود اینجا شده 3 مونتولیوو هم شده 2 !!!!

نه اسکیل موو رو فکر نکنم بشه عوض کرد .

بالوتلی - روبینیو هم اسکیل هاشون اومده پایین ، این EA چه پدر کشتگی ای با میلان داره نمیدونم :دی

اقا منم یه نیم ساعتی امروز بازی کردم و بطور خلاصه اگر بخوام بازی رو توصیف کنم باید بگم همه جوره پیشرفت داشته از نرم تر شدن گرافیک بازی و بهتر شدن چهره ها بگیر تا تغییر بی نظیر منو ها و گزارشگری فوق العاده و خیلی چیزای ریز و درشت دیگه. اما خوب همونطور که بقیه دوستان هم گفتند سرعت بازی کم شده و به نظرم بیش از اندازه سخت شده(روی درجه World Class) البته من چند وقتی بود که فیفا بازی نکردم شاید به خاطر اون باشه...
راستی هرچی هم که گل زدم/خوردم روی سانتر از جناحین بود که یه نکته منفی حساب میشه
به هر حال من که از بازی راضیم و مطمئنن با اپدیت هایی که براش میاد بهترم میشه...

(پلتفرمی که بازی کردم:PS3)

نه اسکیل موو رو فکر نکنم بشه عوض کرد .

بالوتلی - روبینیو هم اسکیل هاشون اومده پایین ، این EA چه پدر کشتگی ای با میلان داره نمیدونم :دی
بازم مرسی واقعا خیلی نامردن آباته و دیشیلیو که تو تیم ملی عالی کار کردن اورالشونو کمتر کرد البته دیشیلیو رو زیاد تر کردن ولی نه به اندازه کنستانت ازشون بالاتره!!! مونتولیوو هم بهترین بازیکن سال میلان شده بود بازم هیچی دی یانگ و پاتزینی که پاتزینی اینقدر گل زدم کم کردن آبیاتی هم از هاندانوویچ کلین شیت هاش بیشتر بود بازم کم کردن مکسسم بهترین مدافع بود کم کردن ماتری تو یووه 81 بود سیلوستره تو اینتر 80 بود حالا شدن 76 و 75 بگزریم حالا خدا رو شکر که الشا و دیشیلیو و نوچرینو فیس دارن باز خوبه مونتولیوو هم فیسشو بهتر کردن باز جای شکر داره.
آقا خواستید با منم بازی کنید تعارف نکنید:d یه خبر به ماهم بدید پوینتتونم بیشتر میشه رنکتونم بالاتر میره. PSN: Neo-hiddenz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or