دوستان برای بازی کردن نیاز به کاستوم فریمور جدید نیست ، به ورژن جدید اسپوف کنید با Sen Enabler جدید ، من الان یه هفته است دارم بازی می کنم و هیچ مشکلی نیست .
ورژن 5.4.3
دوستان تا حالا موفق شدین تو Career Mode با بازیکن های بزرگ بیش از یک سال قرارداد امضا کنید ؟ اگه آره ممنون میشم رمز موفقیتتون رو بگید
منظورت چیه ؟ من برای منچستر کاوانی رو خریدم و 5 ساله باهاش امضا کردم ! برای رئال مادرید اینیستا رو خریدم و 4 ساله باهاش امضا کردم ! باز هم برای منچستر سسک و استروتمن و دی ماریا و بیل رو خریدم و همه رو بالای 3 سال امضا کردم !
سر قیمت مسلما خیلی پیاده شدم ولی حقوقشون رو همون حقوق خودشون حتی میدادم ! نه بیشتر و نه کمتر !
کلا این نقل و انتقالات از بخش های بی در و پیکر FIFA هست که باید سر و سامونی داده بشه وگرنه برای رئال مسی رو هم میشه 5 ساله امضا کرد !
نه دوست من منظورم زمان خرید نیست
زمان تمدید قرارداد منظورم
برای منم گاهی اینطور میشهدوستان وضعیت آنلاین چطوره ؟
من دو سه روزه کانکت که می شم به PSN بعد از اینکه فیفا اجرا می شه و می خواد کانکت بشه به EA ، از PSN دیسکانکت می شه و Sign Out می کنه .
کسی این مشکل رو داره ؟
دوستان وضعیت آنلاین چطوره ؟
من دو سه روزه کانکت که می شم به PSN بعد از اینکه فیفا اجرا می شه و می خواد کانکت بشه به EA ، از PSN دیسکانکت می شه و Sign Out می کنه .
کسی این مشکل رو داره ؟
پ.ن : یک PS4 بخرم و با یک بازی اوریحینال FIFA 14 هزینه اش چقدر می شه ؟
فکر کنم اینطوری راحت تر باشم و این همه ادا بازی های PSN رو لازم نباشه تحمل کنم .
برای منم گاهی اینطور میشه
از بازی با بیرون،Sign in کن،برو تو بازی اگه بازی قطع شد توی خد بازی اینقدر Sign in کن تا ارتباط پایدار بشه!:d
برای من که اینطوریه...:d