FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

آقا جدا دیگه اعصاب نمونده... اون قسمت Browse Job هم که میرم هر تیمیو میزنم که برم توش یه پیام میاد Applaption job ( یه چی تو این مایه ها ) .. :D
یعنی چی؟
یعنی شما با تیم مورد نظر قرار داد بستی و فصل بعد مربی اون تیم می‌شی!

آقا جدا دیگه اعصاب نمونده... اون قسمت Browse Job هم که میرم هر تیمیو میزنم که برم توش یه پیام میاد Applaption job ( یه چی تو این مایه ها ) .. :D
یعنی چی؟

ولی من رو هر تیمی میزنم قبولم نمیکنن !!!چرا؟4 سال تو یه تیم موندم حالم بهم خورد!

اقا هیچکس بلد نیست ؟ میخواهم وقتی تیمم عقب هست و توپ دست دروازبان هست با دست اشاره کنه که تیم برند جلو اینو کسی نمیدونه میدونم مهم نیست اما یک کار جالبه دیگه

اقا هیچکس بلد نیست ؟ میخواهم وقتی تیمم عقب هست و توپ دست دروازبان هست با دست اشاره کنه که تیم برند جلو اینو کسی نمیدونه میدونم مهم نیست اما یک کار جالبه دیگه

اینو من هم دنبالشم همچنین بعضی وقت ها موقع پرتاپ اوت بازیکن توپو رها می کنه تا کس دیگری بیاد برای پرتاپ اینم بگید چچوریه

نبود؟:-s
کلا این درجه سختی سوخاریت میکنه...باس خیلی بازی کرده باشی تا بتونی ببری...
تو دفاع و حمله و حفظ توپ باید کار کنی و خودتو از نظر فنی بکشی بالا....قبل بازی هم چنتا قرص اعصاب کنارت بزار...D
و
این حرکاتی که دوستان گفتن واقعا هست؟؟ یعنی ما داریم همچین حرکاتیو واقعا؟؟ فکر کنم مال تو فیلما باشه....

کلا این درجه سختی سوخاریت میکنه...باس خیلی بازی کرده باشی تا بتونی ببری...
تو دفاع و حمله و حفظ توپ باید کار کنی و خودتو از نظر فنی بکشی بالا....قبل بازی هم چنتا قرص اعصاب کنارت بزار...D
و
این حرکاتی که دوستان گفتن واقعا هست؟؟ یعنی ما داریم همچین حرکاتیو واقعا؟؟ فکر کنم مال تو فیلما باشه....
نه مشکل بازی این هست که گیم پلی بازی هوشمند هست!
تا حدی هوشمند هست مثلا اگه ببینه که کرنر زیاد گل نمیزنی هوش مصنوعی هم زیاد گل نمیزنه کلا با نوع بازیت خودش رو وقف میده به همین دلیل هر چی بیشتر بازی میکنی بازی سخت تر میشه کلا راه حلش تنوع دادن تو سبک بازی هست!
اگه کسی حرف من رو قبول نداره یه تستی میگم بکنید تا به حرفم ایمان پیدا کنید شما یه 10 تا بازی پنالتی ها رو حسابی چپ و چول بزنید اگه ندیدین هوش مصنوعی هم همینطور چپ و چول میزنه باز شما دوباره خوب بزنید اون هم خوب میزنه!

نه مشکل بازی این هست که گیم پلی بازی هوشمند هست!
تا حدی هوشمند هست مثلا اگه ببینه که کرنر زیاد گل نمیزنی هوش مصنوعی هم زیاد گل نمیزنه کلا با نوع بازیت خودش رو وقف میده به همین دلیل هر چی بیشتر بازی میکنی بازی سخت تر میشه کلا راه حلش تنوع دادن تو سبک بازی هست!
اگه کسی حرف من رو قبول نداره یه تستی میگم بکنید تا به حرفم ایمان پیدا کنید شما یه 10 تا بازی پنالتی ها رو حسابی چپ و چول بزنید اگه ندیدین هوش مصنوعی هم همینطور چپ و چول میزنه باز شما دوباره خوب بزنید اون هم خوب میزنه!

بحث پنالتی کلا مجزاست در بازی legendry شما یک اماتور هستی در برابر کامپیوتر من مثل همیشه اینتر بودم و تیم حریف بارسلونا (فرقی نمیکنه که چه تیمی باشی حتی خود بارسا) خودم را کشتم بازی را تا دقیقه 90 مساوی کردم اما در دقیقه 91 بازی تیم من ابله شد یکدفه هرکاری میکردم دیگه غیر ممکن بود جلوشونو بگیری فیفا خودش میاد برنامه نویسی میکنه که تیم کامپیوتر بنده بشه خلاصه حتی من دقت کردم وقتی میخواهد گل بزنه دفاع تو گیر میافته میدونی میخواهد چطور حمله کنه دفاتو کلیک میکنی بره سمتش اما گیر میکنه به یک بازیکن اونها و تو قفل میشی و اونها گل میزنن و همینطور هم شد و اونها بردند نه یکبار بلکه 20 بار اینکارو کردم
اخر بازنده تو میشه رفتم رئال شدم با یک تیم معمولی بازی کردم باز هم همینطور شد
اگر شما بیای زوی 2 نفره بازی کنی اتفاقاتی میافته که خودت تعجب میکنی اول که توی یک بازی که تو همیشه برنده میشی یکدفعه ورق برمیگرده و و تیم تو گیج میشه سرعت بازیکنانت نابود میشن و تیم حریف یکدفعه خدا میشه و حتی 5 تا 6 گل هم میخوری
من در بازی با کامپیوتر نمیتونم کارهایی را بکنم که در بازی با دوستت که تازه هردو حرفی هم باشی بشه انجام داد مثلا من با ضربه سر 90% روی سانتر از جناحین به گل میرسم اما در بازی با کامپیوتر خیلی کم اتفاق میافته
کلا متوجه شدم بازی دونفره شانسی است بستگی داره قرعه به نام کی بیافته

پس درجه ی لجندری واقعا سخته!!!!! من تا حالا فکر میکردم من کلنگم:d!!!!! همیشه بازی های من به فحش و فحش کاری کشیده میشه!!! حتی خودزنی و مشت زدن توی کیبورد هم گاهی مشاهده میشه.... میخواستم بدونم بقیه هم همینطورن یا در این مورد من دیوانه ام؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or