The Ronaldo
کاربر سایت
آقا جدا دیگه اعصاب نمونده... اون قسمت Browse Job هم که میرم هر تیمیو میزنم که برم توش یه پیام میاد Applaption job ( یه چی تو این مایه ها ) .. 
یعنی چی؟
یعنی چی؟
یعنی شما با تیم مورد نظر قرار داد بستی و فصل بعد مربی اون تیم میشی!آقا جدا دیگه اعصاب نمونده... اون قسمت Browse Job هم که میرم هر تیمیو میزنم که برم توش یه پیام میاد Applaption job ( یه چی تو این مایه ها ) ..
یعنی چی؟
آقا جدا دیگه اعصاب نمونده... اون قسمت Browse Job هم که میرم هر تیمیو میزنم که برم توش یه پیام میاد Applaption job ( یه چی تو این مایه ها ) ..
یعنی چی؟
آقا این لگندری رو هر ده تا بازی که باهاش میکنم هشت تاشو میبازم فقط دوتای اولی رو میبرم بعد از دوتای اولی حس میکنم قوی وقوی تر میشه من رئالم کامپوترم من سیتی جریان چیه همه اینطورین یا ما خیلی شاسکولیم![]()

اقا هیچکس بلد نیست ؟ میخواهم وقتی تیمم عقب هست و توپ دست دروازبان هست با دست اشاره کنه که تیم برند جلو اینو کسی نمیدونه میدونم مهم نیست اما یک کار جالبه دیگه
اینو من هم دنبالشم همچنین بعضی وقت ها موقع پرتاپ اوت بازیکن توپو رها می کنه تا کس دیگری بیاد برای پرتاپ اینم بگید چچوریه
کلا این درجه سختی سوخاریت میکنه...باس خیلی بازی کرده باشی تا بتونی ببری...نبود؟![]()
نه مشکل بازی این هست که گیم پلی بازی هوشمند هست!کلا این درجه سختی سوخاریت میکنه...باس خیلی بازی کرده باشی تا بتونی ببری...
تو دفاع و حمله و حفظ توپ باید کار کنی و خودتو از نظر فنی بکشی بالا....قبل بازی هم چنتا قرص اعصاب کنارت بزار...D
و
این حرکاتی که دوستان گفتن واقعا هست؟؟ یعنی ما داریم همچین حرکاتیو واقعا؟؟ فکر کنم مال تو فیلما باشه....
نه مشکل بازی این هست که گیم پلی بازی هوشمند هست!
تا حدی هوشمند هست مثلا اگه ببینه که کرنر زیاد گل نمیزنی هوش مصنوعی هم زیاد گل نمیزنه کلا با نوع بازیت خودش رو وقف میده به همین دلیل هر چی بیشتر بازی میکنی بازی سخت تر میشه کلا راه حلش تنوع دادن تو سبک بازی هست!
اگه کسی حرف من رو قبول نداره یه تستی میگم بکنید تا به حرفم ایمان پیدا کنید شما یه 10 تا بازی پنالتی ها رو حسابی چپ و چول بزنید اگه ندیدین هوش مصنوعی هم همینطور چپ و چول میزنه باز شما دوباره خوب بزنید اون هم خوب میزنه!