FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام خسته نباشیدچندتا سوال داشتم لطفا کمک کنین 1 توی xbox360 چه دکمه هایی رو باید بگیرم وقتی که توپ دست حریفه بگیرمش 2 جام باشگاههای اروپا کدوم قسمتشه

سلام به بروبچ
من تایتل آپدیت 6 رو دارم بعد از اسکواد صفحه قبل استفاده کردم یه اتفاق جالب افتاد این که کریر رو دوباره خواستم از اول شروع کنم دیدم وقتی میرم توی بازی توپ غیب شده!!!!!
چندبار هم امتحان کردم باز هم اینجوری ولی کریرهای قبلی که سیو دارم اینجوری نیست توی بازی دوستانه هم اینجوری نیست فقط توی حالت کریر جدید این شکلیه!!!

سلام به بروبچ
من تایتل آپدیت 6 رو دارم بعد از اسکواد صفحه قبل استفاده کردم یه اتفاق جالب افتاد این که کریر رو دوباره خواستم از اول شروع کنم دیدم وقتی میرم توی بازی توپ غیب شده!!!!!
چندبار هم امتحان کردم باز هم اینجوری ولی کریرهای قبلی که سیو دارم اینجوری نیست توی بازی دوستانه هم اینجوری نیست فقط توی حالت کریر جدید این شکلیه!!!

برید توی تنظیمات، توپ بازی رو از حالت Default تغییر بدین

دوستان یه سوالی

من با خود کنسول بازی فیفا رو آپدیت میکنم . بعد از اینکه از اینترنت دیسکانکت میشم ، اورال ها دوباره به حالت قبل برمیگرده .

چه راهی هست که با همین آپدیت با کنسول ، بشه آپدیت ها رو سیو کرد ؟

آقا دوساله با میلان دارم بازی میکنم همراهش تیم ملی برزیلم هستم .. نمیدونم چرا تیمای باشگاهی بهم یپشنهاد نمیدن ... :| داستان چیه؟
خوبه دو ساله تو میلانی
منم شش فصل تو رئالم بهم پیشنهاد نمیده.خسته شدم از رئال
من دیگه بیخیالش شدم
شمارو نمیدونم

بچه ها من کلی جام و قهرمانی میگیرم تو منیجر مود! اما تیمای خوب بهم پیشنهاد نمیدند و نمیتونم اون تیما برم.
یکی بگه برای اینکه به آخرین درجه مربیگری برسی که هر تیمی بخوای بری باید چه کارایی رو کرد؟؟؟

برای رفته به تیم دیگه توی بخش مربی گری باید به manager office برید و بعد brows job اونجا لیست تیم هایی که بهتون پیشنهاد میدن میاد.معمولا هم تیم هایی که در معرض سقوط از لیگ هستن و یا در وسط جدول بهتون پیشنهاد میدن!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or