FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

تا حالا اموزش فیفا 13 رو تو شوتیوب سرچ کردین؟خیلی چیزای باحالی میاره یکیش skill هارو نشون میده خیلی توپه

اخه اکثر این مهارتارو تو فوتبال واقعی و فیفا کسی نمیزنه مثلا بعضی حرکتاشو میگما ولی در کل برا دیدن جالبه .

اخه اکثر این مهارتارو تو فوتبال واقعی و فیفا کسی نمیزنه مثلا بعضی حرکتاشو میگما ولی در کل برا دیدن جالبه .

اونا که اره ،ولی خیلی چیزا مثل دفاع کردن ،شوت از راه دور ،حمله اینا رو خیلی خوب نشون میده الان من از اونا دفاع رو یاد گرفتم .

اونا که اره ،ولی خیلی چیزا مثل دفاع کردن ،شوت از راه دور ،حمله اینا رو خیلی خوب نشون میده الان من از اونا دفاع رو یاد گرفتم .

خوب خیلی خوبه یچی یا گرفتین عالیه . منکه کلی بازی میکنم الان تازه خاموشش کردم سرم گیج رفت از بس با رئال به بارسا 4 تا زدم در سخترین حالت ممکن .

آقایون راهنمایی کنید که دارم دیوونه میشم
20.gif
20.gif
.چجوری میتونیم توو فیفا 13 vitcural pro اگه درست نوشته باشم درست کنیم ؟؟؟و همچنین چگونه
nish.gif
میتونیم که ازش در کریر استفاده کنیم به طوریکه مربی بازیکن هم باشیم همزمان.
یعنی اگه بگید ممنونتون میشما
worship.gif
sigh.gif

اونایی که مدیا آیدیشون اینه 5bc32ca5
می تونن از اینجا دانلود کنن آپدیت رو
FIFA 13 TU 8th Nov ~XPG~.rar

من اینو ریختم میگه آپدیت خراب شده

:(
آقا از این چجوری باید استفاده کنیم با فلش و توش چیا درست شده؟؟؟ممنون اگه کسی جواب بده.

اونایی که مدیا آیدیشون اینه 5bc32ca5
می تونن از اینجا دانلود کنن آپدیت رو
FIFA 13 TU 8th Nov ~XPG~.rar

من اینو ریختم میگه آپدیت خراب شده

:(

من هم ریختم میگه آپدیت خرابه..
خیلی ضد حاله!
تازه من مستقیما" از XBOX 360 Update Center | FIFA 13 گرفتم آپدیت رو.
هم ایمیل زدم هم تو قروم نوشتم براشون..
ایشالا که درست بشه...

راستی از دوستانی که آپدیت رو مستقیما" از اینترنت گرفتن و سالم هست کسی براش امکان آپلود کردن هست؟
ریجن پال با مدیا آی دی: 5BC32CA5

آخرین ویرایش:
آقا از این چجوری باید استفاده کنیم با فلش و توش چیا درست شده؟؟؟ممنون اگه کسی جواب بده.

فعلا که آپدیت سالمی پیدا نشده
یه سری از مشکلات آنلاین و کریر مود رو میگن که حل می کنه ولی همچنان همه ازش شاکی اند

من هم ریختم میگه آپدیت خرابه..
خیلی ضد حاله!
تازه من مستقیما" از XBOX 360 Update Center | FIFA 13 گرفتم آپدیت رو.
هم ایمیل زدم هم تو قروم نوشتم براشون..
ایشالا که درست بشه...

راستی از دوستانی که آپدیت رو مستقیما" از اینترنت گرفتن و سالم هست کسی براش امکان آپلود کردن هست؟
ریجن پال با مدیا آی دی: 5BC32CA5

آره منم هم از اون لینکی که دادم گرفتم و هم از اینی که سایت گذاشته که فکر کنم جفتشون هم سورسشون یکی باشه
خرابن
اگه راهی پیدا کردی اینجا مارو هم خبر کن

دوستان یه سوال داشتم ازتون؟خیلی ممنون میشم جواب رو به صورت پیام خصوصی یا هم تو صفحه من بنویسید...من چن وقت پیش(حدودا 2 ماه)کا ایکس باکسم آپدیتش جدید نبود یه بازی با آپدیت جدید داخل دستگاهم گذاشتم...بعد 2 تا گزینه داد:update now & no...منم گزینه آپدیت رو زدم و کنسول صفحه اش شد سیاه . یه اروری داد و چن تا شماره ه نوشته بود و هرچه قدر کنسولو روشن خاموشش کرد بازم اون صفحه موند...تا اینکه دادم بیرون درستش کردن...اول اینکه چرا این اتفاق افتاد و دوم اینکه اگه من الان بخوام از طریق اینترنت آپدیتش کنم بازم این مشکل رو میده یا راحت آپدیت میشه؟(راستی اینم بگم که تا حالا وارد اینترنت نشدم با ایکس باکسم)خیلی ممنون میشم جواب منو بدید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or