با RSاین دروازه بان موقع پنالتی چطوری شیرجه میزنه توپ رو میگیره؟
با RS
هر طرف رو بگیری همون طرف میپره حتی اگه یارو بزنه وسط و بالای سر دروازه بان باشه،باید RS رو به سمت بالا بگیری.
موقع پنالتی با LS به سمت چپ و راست راه میره و با RS به هر طرف بگیری همون طرف میپرهاین کار رو میکنم ولی فقط حرکت میکنه و شیرجه نمیزنه.
ایشالا تا امشب دیگه باید بیادآقا این آپدیتش واسه ایکس باکس نیومد؟ کسی خبر نداره؟ این EA پیرمون کزد با این باگ هاش![]()
واقعا این یه ایراد بزرگه و هیچ جوره نمیشه ازش گذشت با اینکه دیسک برنر مکس گرفتم بازم باگش رو اعصابه...جالب اینجاس که سیوهای دیگه اینجوری نشدن و فقط سیو ارسنالم اینجوری میشه! امیدوارم این اپدیت لعنتی رو سریعتر بدن بیرون.)xمنتظر باش شاید با آپدیتی که تو راه ـه درست شدمن دوباره به فصل دوم که رسیدم موقع خرید بازیکن هنک میکنهواقعا این یه ایراد بزرگه و هیچ جوره نمیشه ازش گذشت با اینکه دیسک برنر مکس گرفتم بازم باگش رو اعصابه...جالب اینجاس که سیوهای دیگه اینجوری نشدن و فقط سیو ارسنالم اینجوری میشه! امیدوارم این اپدیت لعنتی رو سریعتر بدن بیرون.)x

مدیا ای دیو باید با برنامه abgx یا xbox backup creator پیدا کنی.
پچ رو هم باید با برنامه horizon بریزی
دوست عزیز
من یه آپدیت سه میگی رو با هاریزون ریختم
رو فلش حالا میرم تو فیا 13 نمیدونم چطور باس آپدیتش کنم
تو قسمت مموری فیال آپدیتم هست اما تو بازی نمیدونم چطور آپدیت کنم؟
شرمنده اگه سوالم بی ارتباط هست

سوالت بی ارتباط نیست..
با روش خوبی که آقا حمید قرار دادن برای خیلی ها سوال بوجود اومده مخصوصا" خودم که به یه مشکلی برخوردم قبل از آپدیت حالا بگذریم..
شما اگه هارد داری برو قسمت Mass Storage کنسول و دیتای آپدیت رو به هاردت منتقل بده.. اینجوری آپدیت انتقال پیدا میکنه به بازی..
دوستان من یک مشکلی دارم اون هم این که کنسولم فایل آپدیت رو نشون نمیده!
همه چیز رو بطور کامل انجام دادم اما وقتی داخل کنسول، فلش رو نگاه میکنم هیچ فایلی وجود نداره!
دو تا فلش رو تست کردم... هر روشی تو سایت آموزش داده شده بود رو انجام دادم اما کار نمیکنه![]()
کمک![]()
موقعی که مدیا ایدیتو پیدا کردی بعد فایل دانلود کردی و از طریق هاریزون میخای فایل اینجکت کنی کجا میریزیش؟ باید در قسمت تایتل اپدیت اگر اشتباه نکنم باید اینجکتش کنی این کار انجام میدی؟سوالت بی ارتباط نیست..
با روش خوبی که آقا حمید قرار دادن برای خیلی ها سوال بوجود اومده مخصوصا" خودم که به یه مشکلی برخوردم قبل از آپدیت حالا بگذریم..
شما اگه هارد داری برو قسمت Mass Storage کنسول و دیتای آپدیت رو به هاردت منتقل بده.. اینجوری آپدیت انتقال پیدا میکنه به بازی..
دوستان من یک مشکلی دارم اون هم این که کنسولم فایل آپدیت رو نشون نمیده!
همه چیز رو بطور کامل انجام دادم اما وقتی داخل کنسول، فلش رو نگاه میکنم هیچ فایلی وجود نداره!
دو تا فلش رو تست کردم... هر روشی تو سایت آموزش داده شده بود رو انجام دادم اما کار نمیکنه![]()
کمک![]()
فکر نکنم کار خاصی باید بکنی همون فایل move کن به قسمت هارد اصلیت جایی که سیو هایه بای توشه فکر کنم کاره خاصه دیگه ای نباید انجام بشه تو خوده بازی من جایی پیدا نکردم که اپدیت از اونجا اجرا کنم.دوست عزیز
من یه آپدیت سه میگی رو با هاریزون ریختم
رو فلش حالا میرم تو فیا 13 نمیدونم چطور باس آپدیتش کنم
تو قسمت مموری فیال آپدیتم هست اما تو بازی نمیدونم چطور آپدیت کنم؟
شرمنده اگه سوالم بی ارتباط هست
اونجا که نمیزاره بریزی رو هارد اول پروفایلت sign in کن بعد کپیش نکن move کن میره تو هاردتممنون اما مشکل من اینه که وقتی میخوام کپیش کنم ارور میده
نمیزاره از رو فلش بریزمش تو هارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد مشکل خودت باید مدیا آی دی رو در بیاری با اون یکی برنامه
آسونم هست بازیو بزار تو کامپیوترت بعد تو برنامه abgx رانش کن
تو اطلاعات بازی آی دی رو بهت میده
و میری آپدیت مخصوص به مدیا آی دی خودت رو دان میکنی فکر نکنم مشکلی داشته باش؟!
ببین ls rs هردو رو به همون سمتی بزن که میخوای بپری البته عجله نکنی قبله اینکه ضربه بزنه مشخص بشه بکجا میخوای بپری اگر میخوای راست بپری هردوش راست بگیر اگر چپ هردورو چپ بگیراین کار رو میکنم ولی فقط حرکت میکنه و شیرجه نمیزنه.
منظور چه باگی هست ؟ من برنر مکس دارم . هیچ مشکلی هم ندارم .
آره درست شدموقعی که مدیا ایدیتو پیدا کردی بعد فایل دانلود کردی و از طریق هاریزون میخای فایل اینجکت کنی کجا میریزیش؟ باید در قسمت تایتل اپدیت اگر اشتباه نکنم باید اینجکتش کنی این کار انجام میدی؟
فکر نکنم کار خاصی باید بکنی همون فایل move کن به قسمت هارد اصلیت جایی که سیو هایه بای توشه فکر کنم کاره خاصه دیگه ای نباید انجام بشه تو خوده بازی من جایی پیدا نکردم که اپدیت از اونجا اجرا کنم.
اما یک سوال مهم اپدیت کههنوز برایه کنسول نیامده حتی تا خیرم خورده حالا این فایل 3 مگی که ما دانلود کردیم چیه؟
اونجا که نمیزاره بریزی رو هارد اول پروفایلت sign in کن بعد کپیش نکن move کن میره تو هاردت
ببین ls rs هردو رو به همون سمتی بزن که میخوای بپری البته عجله نکنی قبله اینکه ضربه بزنه مشخص بشه بکجا میخوای بپری اگر میخوای راست بپری هردوش راست بگیر اگر چپ هردورو چپ بگیر