FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

این کار رو میکنم ولی فقط حرکت میکنه و شیرجه نمیزنه.
موقع پنالتی با LS به سمت چپ و راست راه میره و با RS به هر طرف بگیری همون طرف میپره

---------- نوشته در 03:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:09 PM ارسال شده بود ----------

آقا این آپدیتش واسه ایکس باکس نیومد؟ کسی خبر نداره؟ این EA پیرمون کزد با این باگ هاش :|8-|
ایشالا تا امشب دیگه باید بیاد

من دوباره به فصل دوم که رسیدم موقع خرید بازیکن هنک میکنه :| واقعا این یه ایراد بزرگه و هیچ جوره نمیشه ازش گذشت با اینکه دیسک برنر مکس گرفتم بازم باگش رو اعصابه...جالب اینجاس که سیوهای دیگه اینجوری نشدن و فقط سیو ارسنالم اینجوری میشه! امیدوارم این اپدیت لعنتی رو سریعتر بدن بیرون.)x

من دوباره به فصل دوم که رسیدم موقع خرید بازیکن هنک میکنه :| واقعا این یه ایراد بزرگه و هیچ جوره نمیشه ازش گذشت با اینکه دیسک برنر مکس گرفتم بازم باگش رو اعصابه...جالب اینجاس که سیوهای دیگه اینجوری نشدن و فقط سیو ارسنالم اینجوری میشه! امیدوارم این اپدیت لعنتی رو سریعتر بدن بیرون.)x
منتظر باش شاید با آپدیتی که تو راه ـه درست شد;)

آپدیت واسه کنسولا تاخیر خورد. پیغام EA تو فیـــــس‌بــــــوک رسمی:
We apologize for a delay in the FIFA 13 Title Update. A knock-on issue was detected in the patch planned for this weekend. We’re working with our partners to establish a new schedule for the update and we will provide information as soon as it becomes available.

مدیا ای دیو باید با برنامه abgx یا xbox backup creator پیدا کنی.
پچ رو هم باید با برنامه horizon بریزی

دوست عزیز
من یه آپدیت سه میگی رو با هاریزون ریختم
رو فلش حالا میرم تو فیا 13 نمیدونم چطور باس آپدیتش کنم
تو قسمت مموری فیال آپدیتم هست اما تو بازی نمیدونم چطور آپدیت کنم؟
شرمنده اگه سوالم بی ارتباط هست

دوست عزیز

سوالت بی ارتباط نیست..
با روش خوبی که آقا حمید قرار دادن برای خیلی ها سوال بوجود اومده مخصوصا" خودم که به یه مشکلی برخوردم قبل از آپدیت حالا بگذریم..
شما اگه هارد داری برو قسمت Mass Storage کنسول و دیتای آپدیت رو به هاردت منتقل بده.. اینجوری آپدیت انتقال پیدا میکنه به بازی.. :)

دوستان من یک مشکلی دارم اون هم این که کنسولم فایل آپدیت رو نشون نمیده!
همه چیز رو بطور کامل انجام دادم اما وقتی داخل کنسول، فلش رو نگاه میکنم هیچ فایلی وجود نداره!
دو تا فلش رو تست کردم... هر روشی تو سایت آموزش داده شده بود رو انجام دادم اما کار نمیکنه :(
کمک :(

آخرین ویرایش:
سوالت بی ارتباط نیست..
با روش خوبی که آقا حمید قرار دادن برای خیلی ها سوال بوجود اومده مخصوصا" خودم که به یه مشکلی برخوردم قبل از آپدیت حالا بگذریم..
شما اگه هارد داری برو قسمت Mass Storage کنسول و دیتای آپدیت رو به هاردت منتقل بده.. اینجوری آپدیت انتقال پیدا میکنه به بازی.. :)

همه چیز رو بطور کامل انجام دادم اما وقتی داخل کنسول، فلش رو نگاه میکنم هیچ فایلی وجود نداره!
دو تا فلش رو تست کردم... هر روشی تو سایت آموزش داده شده بود رو انجام دادم اما کار نمیکنه :(

ممنون اما مشکل من اینه که وقتی میخوام کپیش کنم ارور میده
نمیزاره از رو فلش بریزمش تو هارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد مشکل خودت باید مدیا آی دی رو در بیاری با اون یکی برنامه
آسونم هست بازیو بزار تو کامپیوترت بعد تو برنامه abgx رانش کن
تو اطلاعات بازی آی دی رو بهت میده
و میری آپدیت مخصوص به مدیا آی دی خودت رو دان میکنی فکر نکنم مشکلی داشته باش؟!

سوالت بی ارتباط نیست..

موقعی که مدیا ایدیتو پیدا کردی بعد فایل دانلود کردی و از طریق هاریزون میخای فایل اینجکت کنی کجا میریزیش؟ باید در قسمت تایتل اپدیت اگر اشتباه نکنم باید اینجکتش کنی این کار انجام میدی؟
دوست عزیز
فکر نکنم کار خاصی باید بکنی همون فایل move کن به قسمت هارد اصلیت جایی که سیو هایه بای توشه فکر کنم کاره خاصه دیگه ای نباید انجام بشه تو خوده بازی من جایی پیدا نکردم که اپدیت از اونجا اجرا کنم.
اما یک سوال مهم اپدیت کههنوز برایه کنسول نیامده حتی تا خیرم خورده حالا این فایل 3 مگی که ما دانلود کردیم چیه؟
ممنون اما مشکل من اینه که وقتی میخوام کپیش کنم ارور میده
نمیزاره از رو فلش بریزمش تو هارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد مشکل خودت باید مدیا آی دی رو در بیاری با اون یکی برنامه
آسونم هست بازیو بزار تو کامپیوترت بعد تو برنامه abgx رانش کن
تو اطلاعات بازی آی دی رو بهت میده
و میری آپدیت مخصوص به مدیا آی دی خودت رو دان میکنی فکر نکنم مشکلی داشته باش؟!
اونجا که نمیزاره بریزی رو هارد اول پروفایلت sign in کن بعد کپیش نکن move کن میره تو هاردت
این کار رو میکنم ولی فقط حرکت میکنه و شیرجه نمیزنه.
ببین ls rs هردو رو به همون سمتی بزن که میخوای بپری البته عجله نکنی قبله اینکه ضربه بزنه مشخص بشه بکجا میخوای بپری اگر میخوای راست بپری هردوش راست بگیر اگر چپ هردورو چپ بگیر

آخرین ویرایش:
منظور چه باگی هست ؟ من برنر مکس دارم . هیچ مشکلی هم ندارم .

از دوستان دیگر که به سوالات بچه ها جواب میدین متشکرم.من اینترنت پر سرعت ندارم به خاطر همین زیاد نمیتونم تو سایت فعال باشم.دوست عزیز فقط باگ نیست که.مثلا تو تایتل آپدیت جدیدی که قراره بیاد لباس تیم ناپولی هم اضافه میشه

موقعی که مدیا ایدیتو پیدا کردی بعد فایل دانلود کردی و از طریق هاریزون میخای فایل اینجکت کنی کجا میریزیش؟ باید در قسمت تایتل اپدیت اگر اشتباه نکنم باید اینجکتش کنی این کار انجام میدی؟

فکر نکنم کار خاصی باید بکنی همون فایل move کن به قسمت هارد اصلیت جایی که سیو هایه بای توشه فکر کنم کاره خاصه دیگه ای نباید انجام بشه تو خوده بازی من جایی پیدا نکردم که اپدیت از اونجا اجرا کنم.
اما یک سوال مهم اپدیت کههنوز برایه کنسول نیامده حتی تا خیرم خورده حالا این فایل 3 مگی که ما دانلود کردیم چیه؟

اونجا که نمیزاره بریزی رو هارد اول پروفایلت sign in کن بعد کپیش نکن move کن میره تو هاردت

ببین ls rs هردو رو به همون سمتی بزن که میخوای بپری البته عجله نکنی قبله اینکه ضربه بزنه مشخص بشه بکجا میخوای بپری اگر میخوای راست بپری هردوش راست بگیر اگر چپ هردورو چپ بگیر
آره درست شد
واللاه یه سایتی بود ما رفتیم آخرین آپدیتی که دات رو دان کردیم و ریختیم
نفهمیدیمم مال چی بود تازه نمیدونم از کجا باس فهمید که آپدیت چه تغیراتی رو ایجاد میکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or