FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

imgres

dvd من برنر هست و تقریباً دو هفته ای بدون مشکل بازی می کردم تا امروز اومدم برم ادامه کریرمود دیدم دستگاه هنگ کرد و موسیقی بازی قطع شد و صفحه ثابت موند و دسته هم از کار افتاد یعنی دکمه home دسته رو هم میزدم اتفاقی نمی افتاد
مجبور شدم از طریق دکمه خود دستگاه کنسول رو خاموش کنم یکی دو بار دیگه هم امتحان کردم همین اتفاق افتاد
جالبه تو حالت دوستانه می تونستم بازی کنم اما کریر نه
می دونید مشکل از چیه؟

imgres

dvd من برنر هست و تقریباً دو هفته ای بدون مشکل بازی می کردم تا امروز اومدم برم ادامه کریرمود دیدم دستگاه هنگ کرد و موسیقی بازی قطع شد و صفحه ثابت موند و دسته هم از کار افتاد یعنی دکمه home دسته رو هم میزدم اتفاقی نمی افتاد
مجبور شدم از طریق دکمه خود دستگاه کنسول رو خاموش کنم یکی دو بار دیگه هم امتحان کردم همین اتفاق افتاد
جالبه تو حالت دوستانه می تونستم بازی کنم اما کریر نه
می دونید مشکل از چیه؟
اگه game face دانلود کردی برو فایلشو از داشبرد کامل پاک کن. احتمالا مشکل از اونه. چون منم دانلود کرده بودم هنگ میکرد رفتم پاکش کردم قشنگ لود شد.

آقا من میخوام آنلاین پس رو با مایکروسافت پوینت بخرم راهی به جز شیر کردن *****شکن وجود نداره ؟ یعنی توی اینترنت نمی تونم بخرم بعد اونجا وارد کنم ؟

میتونی با pc از سایت xbox.com این کارو انجام بدی.ولی حتما باید wepn داشته باشی.
البته یه کار دیگه هم میشه کرد.یک عدد انلاین پس مفتی از EA بگیری b-):d

دوستان من الان یه کریر جدید با تاتنهام شروع کردم.ولی همون فصل اول،بلافاصله بعد از بازی با چلسی،دستگاه هنگ میکنه.خیلی برام عجیبه.چون من با بارسلونا 3 فصل بازی کردم و هرگز مشکلی نداشتم.دیسکم برنرمکس هست.مشکل از کجاست؟

مشکل از کجاست؟

EA Sports !

باید پچ بدن تا این مشکلات بیخود رو بر طرف کنن ! منم برنر مکس گرفتم ، ولی هر از چند گاهی بازی هنگ میکنه و راهی به جز خاموش کردن برام باقی نمیمونه ! واقعا جای تاسف داره این کم کاری های سازنده ها .

EA Sports !

باید پچ بدن تا این مشکلات بیخود رو بر طرف کنن ! منم برنر مکس گرفتم ، ولی هر از چند گاهی بازی هنگ میکنه و راهی به جز خاموش کردن برام باقی نمیمونه ! واقعا جای تاسف داره این کم کاری های سازنده ها .
ای بابا:|داشتیم با تاتنهام عشق میکردیما:d
البته تو بارسا هم که بودم،یک بار هنگ کرد که با خاموش کردن دستگاه مشکل درست شد.ولی با تاتنهام هرکاری کردم مشکلم رفع نشد.یه 10 باری امتحان کردم،نشد که نشد.حالا مشخص هست که این پچ کی عرضه میشه:-/

ای بابا:|داشتیم با تاتنهام عشق میکردیما:d
البته تو بارسا هم که بودم،یک بار هنگ کرد که با خاموش کردن دستگاه مشکل درست شد.ولی با تاتنهام هرکاری کردم مشکلم رفع نشد.یه 10 باری امتحان کردم،نشد که نشد.حالا مشخص هست که این پچ کی عرضه میشه:-/

قرار بود همین هفته پچ واسه نسخه ی کنسولی عرضه شه ، نمیدونم اومده یا نه ، واسه PC که جمعه اومد .
بدبختی اینجاست که امسال با نسخه ی PC هم نمیشه بازی کرد ، از بس لگ داره که حالت از بازی به هم میخوره ! ما موندیم و یه بازی ناقص !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or