FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

جان من فقط برین قیافه کلاوس یان هانتلار رو ببینین، از خنده منفجر میشین!=))
پ.ن: تو بازی نه، عکسی که تو ترکیب اون بالا واسش گذاشتن:دی
=))
یه چیزی تو مایه های عکس فرانک ریبری تو 12. یعنی من هر دفعه عکسشو میدیدم از خنده میز رو گاز میزدم. :دی

دروگبا قراردادش با اون باشگاه چینی بهم خورد و فعلا تو هیچ تیمی نیست.برای همین جز بازیکن آزاد یا free agent حساب میشه.بنابراین ممکنه هر تیمی تو کریر مود بخردش.

شما بازي رو نصب بكنبعد يه اهنگ پلي كن برو تو منو اهنگ رو قطع كن مشكلت حله . برا منم همينطوري بود نصب كردم حل شد :d
آقا من در این مورد(همین که بازیو بریزی تو هارد بعد آهنگ بزاری،درست میشه)از یه نفر که کار بلد بود پرسیدم گفت که این کار واسه دستگاه ضرر داره!!
میگه به سیلندر هایه هاردت آسیب میرسونه!؟منم یکم ترسیدم!!!
میخواستم بدونم مشکلی داره یا نه؟!!

آقا من در این مورد(همین که بازیو بریزی تو هارد بعد آهنگ بزاری،درست میشه)از یه نفر که کار بلد بود پرسیدم گفت که این کار واسه دستگاه ضرر داره!!
میگه به سیلندر هایه هاردت آسیب میرسونه!؟منم یکم ترسیدم!!!
میخواستم بدونم مشکلی داره یا نه؟!!

مگه میخوای موشک هوا کنی که حرف از سیلندر میزنی.سیلندر کیلو چنده!دوستان به سوالات بالا که پرسیدم هم جواب بدید

دروگبا قراردادش با اون باشگاه چینی بهم خورد و فعلا تو هیچ تیمی نیست.برای همین جز بازیکن آزاد یا free agent حساب میشه.بنابراین ممکنه هر تیمی تو کریر مود بخردش.

والا من هیچ جایی ندیدیم دروگبا قردادش با باشگاه چینی شانگهای شنهوآ فسخ شده باشه شما چطور میگی الان بازیکن آزاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها راستی مربی کنار زمین ایستاده میشه دیدش؟!:d:x
اصلا رو نیمکته ذخیره کار کردن؟!
تو فیفا 12 که هر چی که بیرونه زمین قرار داشت اصلا حرکتی نداشت!!!...درست کردن اینارو؟

بچه ها راستی مربی کنار زمین ایستاده میشه دیدش؟!:d:x
اصلا رو نیمکته ذخیره کار کردن؟!
تو فیفا 12 که هر چی که بیرونه زمین قرار داشت اصلا حرکتی نداشت!!!...درست کردن اینارو؟

اره ... خیلی با حاله علاوه بر این بازیکن ها هم اوخر نیمه اول و اواسط نیکه دوم میان گرم میکنن کلا همه چی خوبه..

اره ... خیلی با حاله علاوه بر این بازیکن ها هم اوخر نیمه اول و اواسط نیکه دوم میان گرم میکنن کلا همه چی خوبه..

آخ آخ آخ !!!
با این حرفت دیونه ترم کردی!!!!~x(:d
هنوز بازی بدستم نرسیده!!!!!!:x
اینطور که پیداست خدا رو شکر همه از بازی راضین!!!:x>:d<
EA امسال دیگه ترکوند!=d>
\:d/

بعضیها دیگه واقعآ شور این قضیه والدز رو در اوردن!!!
سر هر چی که بگین شرط میبندم والدز دروازبانیش از پیتر چک و جو هارت و رینا و... ضعیتره و بازی با پاش و پاسهاشه 85جش کرده،این از این...
چلسی هم که به حد کافی قویه!(یادتون نره دیگه دروگبا رو ندارین!)

به جای این بحث والدز یکی بگه این بازی رو از دانلودها dl بکنیم یا نه ممکنه نسخه اصلی نباشه!؟
و اینکه بعد از دانلود چطوری برای lt2 رایتش بکنم؟

خوب آنلاین پس ما هم ریدیف شد حریف میطلبیم:دی
الان لیدربرد خیلی خندس فقط 1 نفر هست که تو دسته یک هست! :دی
راستی لایو سیزن چی شده؟ پیداش نکردم

تو کریر مود جدول رو براتون می خونه
داشتم cl بازی می کردم تنظیم کرده بود نتیجه همزمان رئال رو بگه.خیلی جالب بود که فقط نتیجه رو نمی گفت صدا یکی دیگه بود می گفت مثلا پنالتی شده بعدش هم مارتین ازش تشکر می کرد

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or