FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

مشکل اوت دستی سریع حل شده؟؟ تو فیفا 12 بازیکن گاهی میرفت بغل توپ میموند ولی توپ رو بر نمیداشت یا گاهی پاش به توپ میخورد میرفت اونور استادیوم!!! موقع اوت سریع هم میشد حدود 3 دقیقه وقت تلف کرد که خیلی رو اعصاب بود

اورال بازیکنای رئال مادرید رو بی زحمت بزارید
کاسیاس89/اربلوا80/راموس87/مارسلو83/ژاوی الونسو83(در اصل 87 چون تو تیم جاش رو عوض کردن زده 83 نمیدونم شاید هم همون 83 باشه چون واسه من زده 83)خدیرا81/دیماریا87/رونالدو92/اوزیل87/بنزما87/هیگواین86/کاکا84/مدریچ86/ اسین 81/کنتراو81/آلبیول 81

مسی 94 و استپ توپش 96 یعنی بهترین تا الان که دارم چک میکنم

دوست عزیز میشه بگی اینا رو از کجا میاری!!!!
اگه از نسخه دمو میگی که احتمال داره اینا تغییر کنه و اگرهم از توی اینترنت پیدا کردی احتمال فیک بودنش خیلی زیاده!!!!
به هر حال لطفا منبع رو بگید.....

دوست عزیز میشه بگی اینا رو از کجا میاری!!!!
اگه از نسخه دمو میگی که احتمال داره اینا تغییر کنه و اگرهم از توی اینترنت پیدا کردی احتمال فیک بودنش خیلی زیاده!!!!
به هر حال لطفا منبع رو بگید.....
منبع رو میخوای من عضو creation center هستم این اورال های نسخه اصلی زود به عضو ها دادند تا تیم های مورد علاقه خود رو درست کنند و به فیفا 13 خودشون واردش کنند من تازه فهمیدم که هر ساله یه دو هفته زودتر اورال ها میرسه یعنی یادم نبود

بایرنم میگی اورال هاشون رو.
دوستان کدوم سیوای فیفا 12 رو میشه رو 13 استفاده کرد؟؟ سیو تنظیمات دوربین و ... هم کار میکنه روش یا از نو باید تنظییم کنیم.

دلم واسه هند سوخت بالانس کلی تیمش 59:))

---------- نوشته در 06:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:24 PM ارسال شده بود ----------

بایرن فرقی نکرده فقط گومز 87 بعدشم آخر اورال تیاگو سیلوا رو دیدم شده 87

منبع رو میخوای من عضو creation center هستم این اورال های نسخه اصلی زود به عضو ها دادند تا تیم های مورد علاقه خود رو درست کنند و به فیفا 13 خودشون واردش کنند من تازه فهمیدم که هر ساله یه دو هفته زودتر اورال ها میرسه یعنی یادم نبود

یعنی چی تیم های مورد علاقه خودشونو درست کنند و به فیفا 13 خودشون واردش کنند؟؟؟؟؟؟؟؟:d
میشه بی زحمت اورال کامل منچسترسیتی بذاری؟؟؟؟؟ممنون میشم؟؟
بازیکنان آکادمی منچسترسیتی مثل دمو تو ترکیب هستن یا نه؟ بالاخره اورالشونو نوشته اگه باشن؟

علیرضا حقیقی شماره 88 و اورالش 54 تو تیم روبین کازان.به همین سادگی;)

---------- نوشته در 05:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:51 PM ارسال شده بود ----------

نه داداش ولی اونش بماند.به همین سادگی;)

---------- نوشته در 05:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:53 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن reus شده 84 و لندوفسکی هم 84

---------- نوشته در 05:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:55 PM ارسال شده بود ----------

نوید جان shaqiri قدرت اصلیش 80 شده
داداش گلم اورالایه نسخه اصلی رو میدونی.
داداش برایه بایرن زحمتش میکشی خیلی گلی دمت گرم(اگر وقتش نداری گومز روبن شواین اشتایگر با بواتنگ رو هم بگی برام کافیه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or