ali_figo2002
کاربر سایت
به نظر من توپ سبک تر نشده بلکه بازم بهتر از قبل شده و درضمن این استپ توپی که شما میگین به نظر من عالیه . بازیکن های فوتبال استپ هاشون با هم فرق داره و این برای اولین بار در یک بازی فوتبال گذاشته شد ........ دیگه این طوری نیست یک بازیکن متوسط توپ رو خوب استپ کنه بعد در ضمن آدم باید بدونه وقتی توپ داره به یکی داره میرسه باید بدونه اون بازیکن چه توانایی داره و موقع استپ کردن دکمهسرعت رو نگه نداره تا توپ از پاش دور شه یا توپ روی پای یک دفاع ضعیف یا شاید اون دفاع اصلا خوب باشه ولی استپ هاش ضعیف باشه که باید سریع زیر توپ زد .بازی خیلی خوب شده توی خیلی چیز ها .. نمونه اش نرم شدن بازی نسبت به 12 هست .. اما توپ سبک شده متاسفانه .. یه چیزی هم که خیلی رو مخ هست استوپ کردن بازیکناس .. خیلی این مشکل برام پیش اومد که وقتی توپ رو به یه بازیکن پاس میدم وقتی میخواد استوپ کنه توپ خیلی از پاش فاصله میگیره! ..
نه تغییری نکرده ...یه سوال از دوستان
نشون دادن Replay های گل ها و صحنه های حساس تغییری کرده یا نه؟
...دوستان یه تریلر هم از دمو بازی FIFA 13 تو سایت گیمر ساید قرار گرفته پیشنهاد میکنم اونایی که دمو رو دانلود نکردن حتما ببینن ...
Stream - Gamersyde
گیم پلی خیلی نرم تر و سریع تر شده به نظرم که خیلی خوب پیشرفت کرده ...گیم پلی دیوانه کنندس.نجومی پیشرفت کرده و طبیعی شده.هر کی ایراد بگیره دیگه واقعا گیمر نیست.