SleepyTurtel
کاربر سایت
من تو تریلر چیزی ندیدم ولی احتمالش هست .دوستان بازیکنای ذخیره کنار زمین گرم میکنن؟
من تو تریلر چیزی ندیدم ولی احتمالش هست .
دوستان بازیکنای ذخیره کنار زمین گرم میکنن؟
بزن!حتما!100 درصد هستش.
دوستان میگم بزنم دان کنم دمو رو یا نه؟
چند روز تا نسخه اصلی مونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کم کم دارم کف میکنممنم امروز بعد از دردسر فراوان تو رایت بازی بالاخره دمو بازی کردم.
اولش یکم دلمو زد اما بعد تازه فهمیدم EA چه کار کرده.من جمعا 3 دست بازی کردم که در هر 3 تا باختم :d
درجه سختی رو لجندری قرار دادم و با تیم مورد علاقم منچسترسیتی بازی کردم . بازی اول با آرسنال 3-1 باختم . بازی دوم با دورتموند 1-0 باختم و در بازی سوم با میلان هم 1-0 باختم.
البته از همه بازیکنان جوان هم استفاده کردم تو ترکیب تیم.
نکات مثبت و منفی که تو این چند بازی که کردم دیدم:
در این وقت کم که بازی کردم همین نکته هارو دیدم حالا بعدا که چیزای بیشتری دیدم بازم مطلب میزارم1-اکثرا همه بازیکنان عکس واقعی خودشونو داشتن به جز یکی دوتا.
2-عوض شدن رنگ قدرت بازیکنان مثلا قبلا اگه تو فیفا 12 یه بازیکن سرعتش 91 بود با رنگ سبز روشن نشون داده میشد اما الان با رنگ سبز تیره نشون داده میشه و کمتر از 90 با رنگ سبز روشن. که باید درستش میکردن که کردن.
3-علاوه بر بازیکنان اصلی تیم همه بازیکنان واقعی آکادمی تیم هم حضور داشتن که این واقعا از مثبت ترین نکات بود که تو 12 نبودش آزارم میداد.امیدوارم تو نسخه اصلی هم باشن.
4-انیمیشن های ورود بازیکنان به زمین و تعویض ها و ...... عوض شده مثلا موقع تعویض داور چهارم کنار زمین میبینی که تابلوی تعویض بالا گرفته. حتی موقع ورود به زمین از داخل خود تونل بازیکنارو نشون میده که تونل هم بهتر شده و جزئیات بهش اضافه شده . انیمیشن ها با صبر و آهسته نشون داده میشه . موقع ورود بازیکنان به زمین نیروهای امنیتی پلیس در دو طرف ایستادن و عکاس ها و فیلمبردارها مثل نسخه های قبل ساکن و ماکت نیستن و همراه با ورود بازیکنان حرکت میکنن و فیلمبرداری میکنن که این واقعا جالبه. داور در هنگام شروع بازی در حضور کاپیتان های دو تیم سکه میندازه و توپ و زمینو مشخص میکنه و بازیکنا باهم و با داور دست میدن و بازی شروع میشه.
5-پاس های زمینی-هوایی و توی عمق خیلی طبیعی تر و روان تر شده.
6-تیکی تاکا به طور کامل برطرف شده و تو هر بازی 4 تا گل نمیخوری الکی. باگهای نسخه قبل به خصوص در Impact Engine به طور کامل برطرف شده و کامل شدن.
7-کنترل بازیکنان روی توپ بهتر شده .
8- فیس آدام جانسون بعد مدتها و بازیکنای دیگه ساخته شدن.
9- دروازبانی خیلی بهتر و طبیعی تر شده .
10-سانترها فوق العاده بهتر شده و پیشرفت قابل توجهی کرده و طبیعی تر شده و امکانات ساختن موقعیت باهاش بیشتر شده.
11- در اواسط بازی بازیکنانی که آماده هستن برای بازی اسم و عکسون بالای تصویر میاد و بازیکنانی هم که بعد بازی میکنن و باید تعویض بشن هم میاد.
12-رو فرم بودن بازیکنان در هر بازی با فلش سبز و مثبت و روی فرم نبودنشون با فلش قرمز و منفی مشخص شده.
13-اضافه شدن تمرینات متنوع و عالی قبا شروع بازی و در هنگام لود بازی که خیلی جالبه در صورت درست انجام دادن بهت امتیازی میده . تمریناتی که با وسایل تمرینی مختلفی انجام میشه و با واقعیت مو نمیزنه و پیشرفت فوق العاده ای بوده.
14-در جریان بازی میبینی که بازیکنان ذخیره کنار زمین با کاوری که پوشیدن در حال گرم کردن هستن .
15-دفاع کردن و حمله کردن و پاسکاری ها و شوت ها و در کل هوش مصنوعی حریف خیلی عالی تر شده و دیگه رو اعصاب نیست.
نکات منفی خاصی ندیدم جز اینکه به نظرم توپ یه کم بیش از حد موقع حرکت و تغییر مسیر و استپ کردن از پای بازیکن فاصله میگرفت که این با توجه به توانایی های بازیکنان مختلف طبیعیه و نمیشه بگیم نکته منفیه . یکی هم اینکه بازی یکم آسان تر شده و راحت تر میتونی به دروازه حریف نزدیک بشی و پاسکاری کنی اما گل زدن آسون نیست. بقیه چیزا عالی بود. به چیزای جزئی در این نسخه توجه خاصی شده .
خلاصه گفتم بزنم ادامه دانلود شاید ارور نداد ولی بازم ارور داداین فیفا حرف نداره عالـــــــــــــــــــــی
دوستان من دموی این بازیو ریختم تو فلش بعدشم کپی کردم تو هارد و دارم بازی میکنم اینجوری خیلی بهتره .
شما اینکارو بکنین ضرر نداره.
مسیر قرار دادن فایل در فلش :
Content\0000000000000000\454189A4\00080000