FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

انصافا نمیتونم جلو خودم رو بگیرم :d :
والدز 85 ، پیتر چک 84 !!؟؟؟؟ :((.. فیفا 12 هم همینطور بود متاسفانه.
توی اون کلیپ که دیدم، گوینده هـه میگفت رونالدو مثل 12 از مسی هنوز خیلی بهتر هست، ولی مسی هم نسبت به 12 خیلی بهتر شده..

من به عنوان یه فن اصیل فیفا به شخصه حالم از گرافیک و فیزیک بازیکنای فیفا به هم میخوره!!ولی یا این ویدیوهایی که دیدم به نظرم گرافیک و فیزیک یه جهش خیلی خوب داشته تو این نسخه..من با نسخه ی قبلی اصلا حال نکردم ولی کاملا با دیدن این ویدیوها امیدوار شدم!همین چند ساعت پیش هم داشتم یه ویدیو از pes13 میدیدم که واقعا اون هم یه تکون اساسی خورده و امسال یه رقابت تنگاتنگ میبینیم..چیزی که فیفا رو بهتر نشون میده گیم پل جذابشه و چیزی که pes رو قشنگ میکنه گرافیک قویشه!در کل دو هفته ی خیلی توپی میاد به خاطر pes در تاریخ 21 سپتامبر و عشق دوران طفولیت یعنی فیفا در 25 سپتامبر

بعد از یه روز اومدم و دیدم این همه صفحه جلو رفته.گفتم ایول معلومه خبرهای خوبی اومده ولی در ادامه زد توی ذوقم.خیلی جو داغونه.لطفا دوستان مراعات کنن و همچنین ناظم ها سریع پست هارو پاک کنن چون جز اعصاب خردی چیزی نداره.
اورال های تیمم اومد.به نظرم کریم بنزما خیلی بالا ـه و باید بیاد پایین تر.البته تاکید میکنم این اورال ها ثابت نیست و تغییر میکنه.

اگه شما می دونی که ما داریم در سال 2012 زندگی می کنیم و تا چند روزه دیگه قراره فیفا 13 عرضه بشه ! لازم نیست اظهار فضل در مورد سال های گذشته بکنید ! رونالدینیو هم 3 بار بهترین بازیکن جهان شد و پس باید هنوز که هنوزه به اندازه مسی بهش قدرت و عدد بدن !! در حال حاضر و طبق اخرین رای گیری رونالد و ومسی دقیقا اندازه هم رای میارن ، بعد شمایی که اصلا صاحب نظر نیستی اومدی داری با قاطعیت اختلاف اورال این دو بازیکن رو حد اقل 5 تا می دونی ! کدوم عقل سلیمی اینو قبول می کنه !؟

تیم من هیچ وقت تغییر تاکتیک نداده جلوی این تیم و همیشه هم فوتبال هجومی و همیشگی خودش رو بازی کرده . دو تا بازی فینال بهش باخته ولی در عوض دو سال قبلش رفت و برگشت بلایی بر سر 4 شگفت انیگز رایکارد اورد که توی نیوکمپ و اولترافورد رونالدو اقایی می کرد در اون دو بازی ، و جالب تر از همه اینکه بازیکن مورد علاقت در اون بازی توسط جناب رایکارد به دلیل عملکرد زیر موزاییک تعویض شد در اولدترافورد ( لیونل مسی ) اون موقع هم طرفدار بارسلونا بودی و یادت میاد وضعیت رو ؟ شوت پول اسکولز و ... رو ؟ می دونی پر افتخار ترین تیم انگلستان کیه ؟ می دونی چندین ساله که معتبرترین لیگ دنیا کجا می شه ؟ میدونی تو بازی های رو در رو ال کلاسیکو تیمت بیشتر باخته یا برده !؟

p.s : فردی که هنوز الفبای فوتبال رو نمی دونه اومده داره راجع به سن و سال هم صحبت می کنه !

موفق باشید
اولآ یکم مودب باش چون من اگه قاطی بکنم بدجوری میکنم و اکانت 5 سالم تو پردیس گیم رو هم به همین خاطر از دست دادم پس مثل ادم حرف بزن تا جواب...نشنوی،آفرین!

من امسالو نگفتم و کلی گفتم که اگه EA انصاف رو رعایت میکرد اورال مسی همیشه(تو این 3 4 سال اخیر) باید حداقل 5 تا از بازیکن دوم بیشتر بود!(نه فقط فیفا 13 بلکه فیفا 10 11 و 12 هم باید میشد که انصافو رعایت نکردن!)

فهمیدم از کجا میسوزی!تیم منم 2 تا فینالو جلوی یه تیم هیچ حرفی نداشته باشه اینطوری از حریف متنفر میشم!ولی بزار ببینم،اره یه بار با یه گل بردین یادم اومد!!!!همون موقعی که همه به اسم شانچستریونایتد ایمان اوردن!همون موقعی که ون در سار اگه خودش توپو نمیتونست بگیره تیر دروازه براش میگرفت!همون موقعی که با ضعیفترین بارسای چند سال اخیر رو به رو شدین(بارسایی که اونجوری تو لیگ سوم شد!و رایکاردی که برکنار شد!)،بارسایی که رونالدینهوش رو نداشت و با یه گل شانسی اسکولز بعد از 180 دقیقه زیر فشار موندن و واکنشهای ون در سار و تیر دروازه تونستین از سدش عبور کنین!؟همون موقعی که پنالدتون تو فینال پنالتی رو خراب کرد ولی مگه شانچستر به این راحتیها ناامید میشه!نه بابا!زمین هم به کمش میاد و تری سر میخوره و یه جامو به راحتی اب خوردن به شانچستر تقدیم میکنه!جامی که اگه تری پنالتیشو خراب نمیکرد گرفتن توپ طلا برای رونالدو الانشم یه ارزو بود!!!توپ طلایی که تری از مسی گرفت و دو دستی به رونالدو تقدیم کرد!فرگوسن تو فینال دوم گفت فهمیده مشکل کجاست و این فینالو میبره!مشکلم اینجا بو که تو فینال اول به لرزه نیافتاده بود که تو فینال دوم این حس رو هم تجربه کرد و دستهاش یادش انداختن که دیگه پیرمرد شده!!!

در ضمن اگه اسم کاربریمو درست نگاه کنی من قبل از بارسا طرفدار لیورپولم و دیوانه وار هم دوستش دارم،پس در مورد تیم پر افتخار بریتانیا هم حرف نزن چون باز زیرمونین!یادته 4-1 الدترافورد رو؟؟؟

باز خوبه من الفبای فوتبالو بلد نیستم!!!!تو اصلآ چیزی از الفبا حالیت نیست که همچین پست توهین امیزی میدی!

راستی من تو فیفا به ندرت بارسا رو برمیدارم و با لیورپول بازی میکنم،کسایی که از اینجا تو GAMERANGER فیفا 11 بودن شاید باهاشون بازی کرده باشم!اینو گفتم تا مطمئن بشی یه لیورپولی 2اتیشم!

از همه ی دوستان هم معذرت میخوام که مجبور شدم همچین پستی بدم ولی بعضیها ادمو به چه کارها که مجبور نمیکنن!

هیچ چیزی به اندازه ی دیدن اورال ویکتور والدس ازار دهنده نیست.
عزیز من،دوست گلم به خاطر این اورال والدز حرص نخور!
والدز دروازبانیش در حد یه اورال 80 هست اگه بری امتیازهای مربوط به دروازه بانیش رو نگاه کنی(دقیقآ میبینی گزینه های مربوط به دروازه بانیش با یه دروازه بان اورال 80 81 در یک سطحه!) و پاسها و بازی با پاشه که 85جش کرده!
در ضمن والدز به جز سوتیهایی که داره هیچ موردی نداره و پنالتی و شوت و تک به تک گیر خوبی هم هست انصافا!

یه چیز فوق عجیب دیگه اینکه هازارد 4 ستارست !!! =))
مطمئنم که توی نسخه ی نهایی درستش می کنن...ضمنا لوییز نمی گم حقشه 90 باشه،ولی اصلا نباید پایین تر از البیول باشه...
شرمنده به هم وطنات بی احترامی شد
:|هموطنم نیستن...ولی حرف شما اصلا خوب نبود...افغانی ها خوشگل زیاد دارن:d
اگه این بحثای مذخرف رو تموم نکنین،اواتارم رو می فرستم سراغتون ها>:) (کسایی که برکینگ بد دیده باشن متوجهن)

از این پست به بعد هرکس درباره چیزهای خارج از عنوان تاپیک صحبت کنه اخطار میگیره. بحث فوتبال میخوایید بکنید، تشریف ببرید تاپیک فوتبال یا فروم های دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or