FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

اینم کاور fifa 13 برای طرفدارهای یونتوس میلان اینتر
29329380112219986839.jpg

فقط میتونم در مورد تیم خودم نظر بدم. چهره ها یه تم واقعیت گرفتن اما یه جوریه انگار گرافیک بازی بکل تغییر کرده یه حالت خاصه شاید عکس بازیکنا اینجوریه.
روبیری(روبن -ریبری)در مورد این دوستاره حرفی نیست.بواتنگ هم همینطور.اما گومز لام و شواینی وبدشتوبر(ممد نصرتی سوتی) چهرشون یه جوریه.به هر حال منتظریم تا یه بار دیگه یه فصل رو با شاهکار فیفا سر کنیم.
دوستان اگر کسی از اورالا خبر دار شد لطفا اورالایه بایرن برام اینجا بزاره ممنون.

اگه اشتباه نکنم مارسلو از سمت راست اگر از پایین بشماریم بریم بالا 4 مین ردیف اولین نفر(کنار اسکولز) اما یه جوری افتاده انگار برادر کوچک ادی گلو هست
بوسکتس هم من نمیشناسم:dمیدونم برایه بارسلوناست اما خب ما فقط دکترایه بایرن مونیخ داریم چکنیم عاشق تک تیمیم:d
درود بر رفیق بایرنی عزیز
من یه جا دیدم تو یوتوب ریبری ۹۰ بود ولی بقیه رو نمیدونم
به اون یکی دوست ریالی هم بگم که تو تریلر رسمی کریر مود که دیدم بنزما ۸۴ بودش بقیه رو نمیدونم

اینم اورال تیم منچستر سیتی وتغیراتش نسبت به fifa 12 نکته جالب این که این جو هارت همین جورش گل نمیخوره 86 دیگه وا
82841690750878076754.png

به نظرم در حق توز و لسکات به شدت نامردی کردن . لسکات که فصل پیش عالی بود و توز هم از ارکان قهرمانی فصل پیش بود و الانم که داره عالی بازی میکنه.
بقیه بازیکنان سیتی ندارید؟

درود

آقا من دارم Microsoft Point میخرم برای لایو بازی، همون 800 تا بخرم یا بیشتر شده امسال؟
چیزی مشخص نیست ولی به احتمال 99% همون 800 تاست!
دوستان به نظرم این -1 و +2 و... که تو اورال ها می‌زنه میزان آدمادگی هست که روی اورال تاثیر میذاره!
مثلا:
Tevez رو زده 85 کنارش هم -2 هست! بنابراین طبق نظریه من قدرت توز در حالت عادی 87 ـه!

---------- نوشته در 04:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:35 PM ارسال شده بود ----------

تریلر جدید 5 دقیقه ای از بخش های جدید بازی:
HD
SD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or