FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

مجبور بودن از کینکت هم تو بازی استفاده کنند ؟؟؟!!! هم گند زدن به بازی و هم ضدحال بدی خوردم... EA هم زده به سرش :|
ببخشید اینو میگما,اضافه شدن کینکت چه جوری به بازی گند زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-?اگه میشه برا من توضیح دهید ما هم متوجه شیم
در ضمن این voice kinect اتفاقا چیزی بس عالیست(البته برای کسانی که زبان بلدند+لهجه)راحت دستور میدی و تعویض و یا تغییر ترکیب صورت میگیره
بعدشم مگه آیه نازل شده که شما از این استفاده کنید؟هر کی دوست داشت استفاده کنه هر کی نخواست نکنه.این کینکت یک تبلیغه برای فروش بیشتر.به نظر شما میشه به صورت کامل از کینکت پشتیبانی کنه؟؟؟؟؟

در کل نظر شخصی هست;)سوء تفاهم نشه

ببخشید اینو میگما,اضافه شدن کینکت چه جوری به بازی گند زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-?اگه میشه برا من توضیح دهید ما هم متوجه شیم
در ضمن این voice kinect اتفاقا چیزی بس عالیست(البته برای کسانی که زبان بلدند+لهجه)راحت دستور میدی و تعویض و یا تغییر ترکیب صورت میگیره
بعدشم مگه آیه نازل شده که شما از این استفاده کنید؟هر کی دوست داشت استفاده کنه هر کی نخواست نکنه.این کینکت یک تبلیغه برای فروش بیشتر.به نظر شما میشه به صورت کامل از کینکت پشتیبانی کنه؟؟؟؟؟

در کل نظر شخصی هست;)سوء تفاهم نشه

حرف شما درست اما حد حدش voice kinect مثل بازی ghost recon یا mass effect 3 هست اما امیدوارم حداقل بشه با این قابلیت بشه کارهای زیادی تو بازی کرد

سلام به همه ی دوستان

voice هم تو فیفا میتونه تکنیکه جالبی باشه ، ولی بهتر بود چند تا کار حرکتی هم میشد انجام بدی ...

فقط خدا کنه این دکمه توپ گرفتنشو درست کنن همون یه دکمه ای باشه بهتره ما انقدر دکمه X و A رو زدیم آرتوروزه انگشت گرفتیم !!!

فروش ویژه بازیهای XBOX360 فقط 2100 تومان خرید بالای 10 عدد فقط 1900 تومان
آدرس فروشگاه اینترنتی : فروشگاه اینترنتی SHOP ONLINE - صفحه 1
لینک اجرای بازیهای 97% از روی هارد : http://shopgames.ir/ads-5.html
ارسال در محدوده خیابان پیروزی رایگان ، گارانتی تضمینی برای اجرا و تعویض محصول

آخرین ویرایش:
درود دوستان کسی جواب سوال من رو نداد دوباره می پرسم کسی میدونه بازی انلاین hed to hed به وقت اضافه و پنالتی هم کشیده میشه در fifa 13 یا هنوز مثل قبل اگر مساوی بشه بازی تمام میشه .؟

درود دوستان کسی جواب سوال من رو نداد دوباره می پرسم کسی میدونه بازی انلاین hed to hed به وقت اضافه و پنالتی هم کشیده میشه در fifa 13 یا هنوز مثل قبل اگر مساوی بشه بازی تمام میشه .؟
اگر اشتباه نکنم هنوز اطلاعاتی در دستمان در این ضمینه نیست ولی 99/999999%:d تغییر نمیکنه البته فقط حدس هست چون مگه میشه بازی مساوی نشه,میشه؟نمیشه دیگه البته این برای لیگ هستا

اینم faces جدید بازیکنا تو fifa 13 چهرههای مثل بوسکتس پاستوره ومارسلو خیلی مشهوده
97355415331873780450.jpg

فقط میتونم در مورد تیم خودم نظر بدم. چهره ها یه تم واقعیت گرفتن اما یه جوریه انگار گرافیک بازی بکل تغییر کرده یه حالت خاصه شاید عکس بازیکنا اینجوریه.
روبیری(روبن -ریبری)در مورد این دوستاره حرفی نیست.بواتنگ هم همینطور.اما گومز لام و شواینی وبدشتوبر(ممد نصرتی سوتی) چهرشون یه جوریه.به هر حال منتظریم تا یه بار دیگه یه فصل رو با شاهکار فیفا سر کنیم.
دوستان اگر کسی از اورالا خبر دار شد لطفا اورالایه بایرن برام اینجا بزاره ممنون.
مشکل از دید ضعیف من تو این وقت شب هستش که بوسکتس و مارسلو رو پیدا نمیکنم یا تو عکس نیستن ! :دی
اگه اشتباه نکنم مارسلو از سمت راست اگر از پایین بشماریم بریم بالا 4 مین ردیف اولین نفر(کنار اسکولز) اما یه جوری افتاده انگار برادر کوچک ادی گلو هست
بوسکتس هم من نمیشناسم:dمیدونم برایه بارسلوناست اما خب ما فقط دکترایه بایرن مونیخ داریم چکنیم عاشق تک تیمیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or