FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

تو این تریلرایی که از گیم پلی پخش شده چیزی که واقعا پیشرفت کرده همون حرکات مهاجماست عالی تو فضا حرکت میکنن و جنب و جوششون خیلی خوبه خود بازیم به نظر میاد کلا روون تر شده

اینکه خیلی ناجوره! خیلی از بازیکنها دوباره فیسشون درست نشده!! یورنته کوشیلنی ژیرود و خیلی های دیگه حداقل کاستوم هم نشده فیسشون!

معراج درسته لیست نا امید کننده به نظر میاد ولی این کد از کد GC هم قدیمی تره. حتی تاتنهام هم تو این کد اسکن نشده.

من اون مطلب حذف دفاع تاکتیکی رو توی شماره 52 مجله بازی رایانه صفحه 75 خوندم ......
و نویسنده مطلب توش اضافه کرده که EA پس از انتقادات زیادی که در این مورد گیمر ها بهش داشتند نتیجه گرفته که بهترین دفاع حمله ست !

---------------------------------

یکی دیگه از تغیرات مثبتی که قراره توی نسخه جدید بازی اتفاق بیفته اینه که قراره ضربات سر بازیکنان خیلی هوشمند تر و طبیعی تر بشه
به طوری که مهاجمان میتونن سانتر های ارسالی رو با ضربه سر حتی به یه نحوی از پشت محوطه جریمه و با تیزهوشی به گل تبدیل کنن :)

من اون مطلب حذف دفاع تاکتیکی رو توی شماره 52 مجله بازی رایانه صفحه 75 خوندم ......
و نویسنده مطلب توش اضافه کرده که EA پس از انتقادات زیادی که در این مورد گیمر ها بهش داشتند نتیجه گرفته که بهترین دفاع حمله ست !
چرت گفته ! هیچ تغییری نکرده دفاع و همون تاکتیکاله!

با دقت در ویدئو هایی که گذاشتم کاملا مشخصه دفاع همون تاکتیکال هستش. راستی اون باگ آزار دهنده ای که دروازبان پاس میداد به دفاع و فوروارد حریف می اومد می گرفتش هم خوشبختانه برطرف شده.

اینکه خیلی ناجوره! خیلی از بازیکنها دوباره فیسشون درست نشده!! یورنته کوشیلنی ژیرود و خیلی های دیگه حداقل کاستوم هم نشده فیسشون!
معراج بنظر من هم لیست خیلی قدیمیه اینطور که معلومه سانچز و بوسکتس هم درست شدن که اسمشون تو لیست نیست !

با دقت در ویدئو هایی که گذاشتم کاملا مشخصه دفاع همون تاکتیکال هستش. راستی اون باگ آزار دهنده ای که دروازبان پاس میداد به دفاع و فوروارد حریف می اومد می گرفتش هم خوشبختانه برطرف شده.
فدات با این خبرت چقدر رو اعصاب بود !:-/

معراج بنظر من هم لیست خیلی قدیمیه اینطور که معلومه سانچز و بوسکتس هم درست شدن که اسمشون تو لیست نیست !
تو بعضی از عکسها فیس چمیرلین و کوشیلنی مشخصه که درست شده من همین الان عکسشو دارم! ولی تو لیست اسمشون نبود! امیدوارم بازیکنهای بیشتری رو درست کنن اسم بازیکنهای بیشتری رو هم بشنویم تو گزارش بازی.

من کلیپ میلان آرسنال رو دیدم
خدایش تو اورال میلان خیلی حق خوری کردن
مثلا شما اورال آبیاتی رو نگاه بر عکس سال های قبل که میلان یکم قوی تر از
حد واقعیش بود امثال اورال میلان رو ترکوندن
امیدوارم این اورال ها برای دمو باش
و برای بازی اصلی اورال هارو یه تغییر بدن
ولی بازم پرچم بالا بود طرف آرسنال رو ترکوند:))

EA غلط کرده:|
خدا می‌دونه من تا حالا چند صد هزار گل رو این اشتباهات حریف زدم:دی
یه ذره دقت کنید توپ همه رو می‌گیرید و توپی هم لو نمی‌دید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or