Lord Stark
کاربر سایت
اینکه خیلی ناجوره! خیلی از بازیکنها دوباره فیسشون درست نشده!! یورنته کوشیلنی ژیرود و خیلی های دیگه حداقل کاستوم هم نشده فیسشون!
اینکه خیلی ناجوره! خیلی از بازیکنها دوباره فیسشون درست نشده!! یورنته کوشیلنی ژیرود و خیلی های دیگه حداقل کاستوم هم نشده فیسشون!
معراج بنظر من هم لیست خیلی قدیمیه اینطور که معلومه سانچز و بوسکتس هم درست شدن که اسمشون تو لیست نیست !اینکه خیلی ناجوره! خیلی از بازیکنها دوباره فیسشون درست نشده!! یورنته کوشیلنی ژیرود و خیلی های دیگه حداقل کاستوم هم نشده فیسشون!
فدات با این خبرت چقدر رو اعصاب بود !با دقت در ویدئو هایی که گذاشتم کاملا مشخصه دفاع همون تاکتیکال هستش. راستی اون باگ آزار دهنده ای که دروازبان پاس میداد به دفاع و فوروارد حریف می اومد می گرفتش هم خوشبختانه برطرف شده.
تو بعضی از عکسها فیس چمیرلین و کوشیلنی مشخصه که درست شده من همین الان عکسشو دارم! ولی تو لیست اسمشون نبود! امیدوارم بازیکنهای بیشتری رو درست کنن اسم بازیکنهای بیشتری رو هم بشنویم تو گزارش بازی.معراج بنظر من هم لیست خیلی قدیمیه اینطور که معلومه سانچز و بوسکتس هم درست شدن که اسمشون تو لیست نیست !
EA غلط کردهبا دقت در ویدئو هایی که گذاشتم کاملا مشخصه دفاع همون تاکتیکال هستش. راستی اون باگ آزار دهنده ای که دروازبان پاس میداد به دفاع و فوروارد حریف می اومد می گرفتش هم خوشبختانه برطرف شده.
نه بابا بهتر که حذف شده یعنی چی این نهایت مفت خوریه:dEA غلط کرده
خدا میدونه من تا حالا چند صد هزار گل رو این اشتباهات حریف زدم
یه ذره دقت کنید توپ همه رو میگیرید و توپی هم لو نمیدید!