FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بچها دموی این بازی عزیز:"> کی میاد:)

دوستان این دو بازی رو با هم مقایسه نکنید .. :d

فرق این 2 از زمین تو اسمونه مثل اینکه کالاف دیتوی مدرن وار رو با بازی بابا اسفنجی مقایسه کنید...:))

با این یه تیکه آخر کاملآ موافقم! من تا 2009 فن PES بودم! 2010 مقایسه بود! از 2011 فهمیدم PES خیلیییییی عقبه از فیفا!
2011 کمتر به چشم میومد! ولی 12 من سر هم 10 دقیقه هم شاید PES نزده باشم!
13 هم هر چه قدر PES پیشرفت کنه! یک دهم گیم پلی فیفا رو نداره!

از شما پرو بازهای سابق که تازه فیفا باز شدید بیشتر از این هم انتظار نمیره
دستت درد نکنه معراج :/
ولی فیفا و پس نداریم که - ما هر بازی که بهترین باشه بازی میکنیم کاری هم به فیفا و پس نداریم بهتر از شماهاییم که الان دارید
حسرت میخورید که چرا پس 4-5-6 رو بازی نکردید :d

تک تک کلمات این دوستمون تائید میشه.فیفا در طراحی استایل بازیکنها افتضاح به تمام معنا هست.و این مشکلی بوده که از قدیم من با فیفا داشتم.
خدا رو شکر ینفر با من همنظر بود - مرسی حسین:>

ما اومدیم یه چی گفتیم حالا شماها گندش نکنید دیگه:d - من فقط گفتم از نظر طراحی فیفا مشکل داره کاری به انیمیشن و اینا ندارم که
- رشته اصلیم طراحیه، از نظر من طراحی و تناسب اندام فیفا زیر خط فقره -

با تمام احترامی که برای فیفا قائل هستم ولی واقعا تک تک حرفای شما دوست گرامی درسته البته جالب ترش اینه که در هنگام گیم پلی بازی و حتی صحنه های آهسته اصلا این مشکلات به چشم نمیان و انیمشن های فیفا در هنگام گیم پلی بی نظیره . از همه عجیب ترش این هستش که چرا این تیم فیفا که هر سال مشکلات بازی رو کمتر و کمتر میکنه به این قسمت دست بازیکن ها اهمیت نمیده . به هر حال هیچ بازی بی اشکال نیست از همه این موضع ها بگذریم واقعا فیفا در این نسل عالی کار کرد و پادشاه بی چون و چرای بازی فوتبال در این نسل هستش ...........
توی گیم های ورزشی تنها کسی که سلیقه و نظراتش کاملا به من شبیه شمائید امین جان - توی فروم های دیگه هم با شما کاملا آشنا هستم
فکر کنم از اون ساکر بازهای قدیمی هستید و البته قابل احترام

تاکتیکال دیفندینگ هم به هیچ وجه برداشته نخواهد شد/

بچها دموی این بازی عزیز کی میاد؟
پارسال 15 شهریور داشتم دمو بازی میکردم - به احتمال بسیار زیاد امسالم همین موقعا عرضه میشه
یه سرچ کن ببین نمایشگاه گیمز کام کی برگزار میشه؟ همون روز تاریخ دقیق عرضه دمو + ورزشگاه ها
و تیمهای دمو رو میگن.

آخرین ویرایش:
با این یه تیکه آخر کاملآ موافقم! من تا 2009 فن PES بودم! 2010 مقایسه بود! از 2011 فهمیدم PES خیلیییییی عقبه از فیفا!
2011 کمتر به چشم میومد! ولی 12 من سر هم 10 دقیقه هم شاید PES نزده باشم!

شما اصلا دمو رو بازی کردی؟؟

شما اصلا دمو رو بازی کردی؟؟

هر چقدر هم که بخوای تعصبی نیگاه کنی از فیفا 11 به بعد، PES نابود شده و به هیچ وجه توان رقابت با فیفا رو نداره. (PES) هر سال دوربین گند تر می شه، طراحی بازیکناش گندتر می شه، نوع حرکت بازیکناش گندتر می شه و از همه مهم تر هوش مصنوعیش هر سال قهوه ای تر می شه. انگار به جای مغز، گه ریختن توش.:d
---------------------

در ضمن دموی PES13 رو هم بازی کردم. باز هم آشغال تر از 12 :d

دوستان فیفا دوست.چرا از pes اینجا انتقاد میکنید.به نظرم ولش کنید چون هرکس یه سلیقه ای داره و هر بازی ای یه تاپیک.

کاملا درسته. کسی از دوستان خبر داره که تو فیفا 13 کات سین ها کامل از بین رفته یا نه؟ توی فیفا 12 اوت دستی اگه سریع می رفتی می تونستی توپ و ور داری و بدون کات سین دیدن پرتاپش کنی. آیا تو 13 به جز اوت کنار زمین، اوت پشت دروازه هم اضافه شده یا نه؟

اینهایی که دارن از پرو انتقاد میکنن خودشون پرو باز بودن اکثرا ربطی به فیفا بازها نداره:d
اره خوب! اگه نبودم که نمیفهمیدم فیفا چه قدر بهتره!
ولی خوبه که پرو هستا! آدم یه دست اون رو میزنه تا 3-4 ماه با عزت و احترام فیفا بازی میکنه!:p

اساسا ً تمام بچه های اینجا پرو باز بودن ؛ هیچ کسی خاطراتمون رو با الون های PSOne , PS2 یادش نمیره ... اما مسئله اینه که دوران پرو چند سالی میشه که تموم شده و واضحه چرا یکی مثل من که خاطراتی بزرگ و فراموش نشدنی با پرو داره چندین ساله سمتش نمیره یا اگه میره سر 1 دست بازی میکنه و میره تا سال بعد و شماره بعدی !

حاجی بسه دیگه هممون قبلا پس باز بودیم.من به شخصه از از سال 2007 به بعد اصلا پس بازی نکردم یعنی فیفا 08 و... بازی کردم و الانم که به هیچ وجه فیفا رو ول نمیکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or