FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

آقا واقعا مطمئنی توی پیش نمایش ها خوندم که بازیکنان ذخیره نشین کنار زمین خودشون رو گرم میکنن . ولی اینایی رو که گفتی جایی خوندی اگه اینطوری باشه که :x

نه دوست عزیز تو تریلر اخری دیدم ...

دوستان به جا اینکه مثل دخترا به مدل مو بازیکن ها دقت کنید ، به این نکته ها توجه کنید تو تریلر ها :d

عکس العمل مربی رو تو کدوم تریلر دیدی .....
ویدئو کینکت

آخرین ویرایش:
نه دوست عزیز تو تریلر اخری دیدم ... دوستان به جا اینکه مثل دخترا به مدل مو بازیکن ها دقت کنید ، به این نکته ها توجه کنید تو تریلر ها :d
من تو ویدئو کینکت متوجه تحرک عکاسان و...... شده بودم ولی نیمکت ذخیره ها رو ندیده بودم که بالاخره تونستم پیدا کنم ولی عکس العمل مربی رو تو کدوم تریلر دیدی ........ در ضمن طی اخباری که داده شده گزارشگر بازی درباره حرکات مربی و گرم کردن بازیکنان و......... صحبت میکنه

پس اگر اینطوری باشه باید شاهد یک شاهکار باشیم.

درضمن از وضع این چمن ها کسی خبر نداره؟ رنگ چمن ها تو شب درست شده؟ اون برجستگی چمن درست شده یا مثله آسفالته؟

به شخصه توی نسخه ی 12 شاهد شاهکار آنچنانی نبودم.
:|
نسخه 12 انقلاب بود!!!
انجین بازی کلا عوض شد و کلی تغییر ریز تو بازی ایجاد شد.
امسال CM کلا از نو ساخته شده و می‌ترکونه!!!
Fifa اگر همینطوری هر بخش رو بازسازی کنه تا 2-3 سال دیگه کاملا بی نقص میشه.

اگه فیفا تو همه بخش ها امتیاز 9 - 9.5 بگیره تو بخش طراحی استایل بازیکنا و لباسها من بهش امتیاز بین 5 - 6 میدم.بخش طراحی فوق العاده ضعیفه
و خیلی کارتونیه برعکس pes . اصلا انگار ناقصن : دی بازیکنای لاغر مثل نانی خیلی مضحک ساختن - تناسب اندام زیر صفر - هنگام ورود بازیکنا داخل زمین
وقتی به صف میشن دستاشونو ببینید خیلی گنده و بد ترکیب هستن - توی این بخش به فیفا امتیاز 5 و به pes 9 میدم -

زیباترین انیمیشن ساخته شده در بازی فوتبال توی این 12 سالی که فوتبال بازی میکنم مربوط میشه به کریس رونالدو pes13! فوق العاده طبیعی و زیبا ساخته
شده تک تک حرکات اسکن شده حتی شوتها و سانترها شوتهای بیرون پا - روی پا - حرکات نرم با نوک پا - انیمیشن دستها - شوت های از راه دور اینا رو با
طراحی بینقص استایل بازیکنا و پیراهن و فونت ها ترکیب کنید واقعا چیز دل چسبی میشه.

+

کاور اسپانیا فیفا 13

54yh5l.jpg

:|
نسخه 12 انقلاب بود!!!
انجین بازی کلا عوض شد و کلی تغییر ریز تو بازی ایجاد شد.
امسال CM کلا از نو ساخته شده و می‌ترکونه!!!
Fifa اگر همینطوری هر بخش رو بازسازی کنه تا 2-3 سال دیگه کاملا بی نقص میشه.

شاید برای شما انقلاب بوده.گیم پلی تغییر کلی نکرد. به نظر من 11 انقلاب بود.

نسخه ی 13 هم انقلاب بعدی هستش.

اگه فیفا تو همه بخش ها امتیاز 9 - 9.5 بگیره تو بخش طراحی استایل بازیکنا و لباسها من بهش امتیاز بین 5 - 6 میدم.بخش طراحی فوق العاده ضعیفه
و خیلی کارتونیه برعکس pes . اصلا انگار ناقصن : دی بازیکنای لاغر مثل نانی خیلی مضحک ساختن - تناسب اندام زیر صفر - هنگام ورود بازیکنا داخل زمین
وقتی به صف میشن دستاشونو ببینید خیلی گنده و بد ترکیب هستن - توی این بخش به فیفا امتیاز 5 و به pes 9 میدم -

زیباترین انیمیشن ساخته شده در بازی فوتبال توی این 12 سالی که فوتبال بازی میکنم مربوط میشه به کریس رونالدو pes13! فوق العاده طبیعی و زیبا ساخته
شده تک تک حرکات اسکن شده حتی شوتها و سانترها شوتهای بیرون پا - روی پا - حرکات نرم با نوک پا - انیمیشن دستها - شوت های از راه دور اینا رو با
طراحی بینقص استایل بازیکنا و پیراهن و فونت ها ترکیب کنید واقعا چیز دل چسبی میشه.

+

کاور اسپانیا فیفا 13

54yh5l.jpg

خب چرا خودتو با فیفا بازی کردن اذیت میکنی؟:-/ البته من هم معتقدم میشه بیشتر از اینها رو طراحی کار کرد تا بازیکنها موقع ورود به زمین بهتر بنظر برسن ولی اینقدر هم که شما میگی بد نیست.

خب چرا خودتو با فیفا بازی کردن اذیت میکنی؟:-/ البته من هم معتقدم میشه بیشتر از اینها رو طراحی کار کرد تا بازیکنها موقع ورود به زمین بهتر بنظر برسن ولی اینقدر هم که شما میگی بد نیست.

به شخصه از استایل فیفا بیشتر خوشم اومد.خیلی خوب کار شده.ولی تو فیفا استریت بهتر شده بود.

توی این بخش واقعا اذیت میشم ! ولی مهمترین بخش یک بازی گیم پلی که متاسفانه pes قابل بازی کردن نیست : دی
البته سو تفاهم نشه من کاری به انیمیشنهای ورود بازیکنا به زمین ندارم- فقط طراحی استایل بازیکنا و اون نوع خاص گرافیک فیفا مد نظرمه
مثلا شما توی ادیت مود یه بازیکن رو انتخاب کنید و نمای کلی رو ببینید انصافا بی سلیقگیه تمامه !
برای درک بیشتر استایل په په بازیکن رئال رو نگاه کنید مثل شاسگولاست : دی

خیلی خوشحالم که تو فیفا 13 این سیستم دفاعی مسخره، مزخرف و به درد نخور تاکتیکال دیفندینگ رو کلا حذف کردن.
پارسالم که این سیستم معرفی شد گفتم... سارندگان فبفا می‌بینن که PES هیچ رقمه نمی‌تونه رقابت کنه، خوذشون گند می‌زنن به بازی!

خیلی خوشحالم که تو فیفا 13 این سیستم دفاعی مسخره، مزخرف و به درد نخور تاکتیکال دیفندینگ رو کلا حذف کردن.
پارسالم که این سیستم معرفی شد گفتم... سارندگان فبفا می‌بینن که PES هیچ رقمه نمی‌تونه رقابت کنه، خوذشون گند می‌زنن به بازی!

جدی سیستم تاکتیکال دفاع رو حذف کردند؟چرا؟

اگر بر دارن اشتباه کردن به نظر من تاکتیکال خیلی خوب بود و به سخت شدن و طبیعی شدن بازی کمک میکرد من بعید میدونم بر دارن کسی اگر منبعی داره بذاره خبرش رو

عزیز منبعی هم داری؟!
این سیستم به واقعی شدن بازی فوق العاده کمک کرده و بعید می‌دونم حذف بشه.
اگر هم حذف کنن لگاسی رو حذف می‌کنن چون با IE زیاد همخونی نداره و باعث به وجود اومدن باگ می‌شه!!!
بعد هم این که گند زدن به بازی نیست:|
Legacy Defending هم برای کسانی که از Tactical Defending خوششون نمیاد قرار داده شده دیگه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or