همونطور که قول داده بودن 23july اخباری از کری یر مود منتشر کردن این بخش واقعا پیشرفت داشته مهمترین نکته مربی گری تیم ملی که واقعا جالبه همینطور
نقل و انتقالات بهتر شده و با جزئیات بیشتر.قابلیت کینکت در بازی و کلی مطلب در این مورد منتشر شده متاسفانه خونه نیستم ولی بزودی همه این ویژگیها رو
با هم بررسی میکنیم..
مهمترین اتفاقی که فعلا رخ داده انتشار اولین دموی قابل بازی pes2013 و همینطور یک ویدئو با نام player id رو دیروز کونامی منتشر کرد حتما حتما ببینید چون
خیلی زیباست البته این سیاست کونامی واقعا جالبه یکروز قبل از عرضه دمو این ویدئو سوپر هایپ رو منتشر کرد و منی که الان یک فیفا فن هستم حتما این دمو
رو دانلود میکنم!
تو تاپیک pes آدرس ویدئو هستش.کلا در مورد ویژگیهای واقعی بازیکنان فوتبال و همون پرسنالدی یا شخصیت گرایی هستش مثلا ژاوی بدنبال حفظ توپ و پاسهای
کوتاه رونالدو و نیمار دریبل های متوالی روبن حرکت در عرض و شوت با پای چپ و ..... این خصوصیات همنگامی که دارید با هوش مصنوعی بازی میکنید خیلی بکار
میاد و بازی رو فوق العاده واقعی تر میکنه.این ویژگی یکی از ضعف های فیفا محسوب میشه و امیدوارم در آینده بهبود پیدا کنه
دموی PES2013 همکنون در لایو قابل دانلود با حجم 1.19 گیگ.
الان فیدبک ها رو که داشتم میخوندم همه تعریف کردن از بازی مثلا تکل های مدافعین - شوت ها - هوش مصنوعی - دروازبانها - وزن توپ و غیره بهتر شده البته با
توجه به اینکه دمو تازه منتشر شده این تعریف و تمجید ها قابل پیش بینی هستن.من بعنوان یک فیفا فن فقط انتظار دارم باگهای نسخه قبلی + دروازبانها رو درست
کنن اگه واقعا اینطور بشه + PLAYER ID میشه به سری PES امیدوار بود.
همچنین در آخر دموی PLAYER ID تصویری از لیبل چمپیونزلیگ نبود! فقط لیگ اسپانیا و لیبرتادورس بود .فکر کنم نه کونامی تائید کرده که چمپونزلیگ رو از دست داده
نه EA گفته که این ویژگی رو در بازی قرار خواهد داد
اینم لینک ویدئو PLAYER ID :
Player ID Video Released! | Winning Eleven Next-Gen Blog