FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

از لباس بارسلونا و منستر یونایتد رونمایی شد:d خیلی خوشگله لباس نارنجی بارسلونا;;)

Manchester United

united1.jpg

Barcelona

fcbarcelona_kitpack12-13_FIFA12.png

دوس دارم يه كم سيستم منو و اينا رو تغيير بدن بخصوص كرير مود بايد تغييرات اساسي بكنه
مثلا اينكه پتانسيل رشد بازيكنا از قبل تعيين شده نباشه و آكادمي جوانان بهتر بشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

در مورد این IE بگم که ، با توجه به اون چیزی که من توی Euro 2012 دیدم ، خیلی خیلی به نسخه 13 امـــیدوار شدم .

رسما باگ های IE رو به صفـــر رسونده بودن ، خبری از برخوردهای عجیب و غریب نبود .

حتی توی خوشحالی های بعد از گُل هم چندین بار پیش اومد که بازیکن داشت به سمت دروازه بان حرکت میکرد (توی فیفا 12 دروازه و بان و بازیکن توی هم گره میخوردن و صحنه های خنده داری تولــید میکردن) ، به محض نزدیک شدن به دروازه بان از روی دروازه بان میپرید که با هم برخورد نکنن. برخوردهای فیزیکی میانه ی زمین عـــالی شده بود و شاید توی 5-6 ساعت بازی یه برخورد غیر عادی ببینید .

خُلاصه من که اصلا امیدی نداشتم ، شدیدا امیدوار شدم . به نظر من این نسل شبیه ساز فوتبال درجه یک نداشت ، ولی امیدوار شدم که فیفا 13 فوتبال درجه یکی بشه.

دقیقا پست بالا رو قبول دارم.توی یورو ایمپکت انجین تقویت شده بود و باگ ضایهعی ندیدم.البته یه بار هروقت با سرعت حرکت میکردم با کله میرفت توی زمین که استثنا بود:d
این عکس های بالا رو از کجا پیدا کردید؟؟:dآخه فیس ژاوی درست نیست و همچنین به نظرم یکم فیکه.:d
فردا هم هر خبری اومد دوستان سریع بزارن.

دقیقا پست بالا رو قبول دارم.توی یورو ایمپکت انجین تقویت شده بود و باگ ضایهعی ندیدم.البته یه بار هروقت با سرعت حرکت میکردم با کله میرفت توی زمین که استثنا بود:d
این عکس های بالا رو از کجا پیدا کردید؟؟:dآخه فیس ژاوی درست نیست و همچنین به نظرم یکم فیکه.:d
فردا هم هر خبری اومد دوستان سریع بزارن.
چشم سعی میکنیم فردا 24 ساعته انلاین باشیم>:d

دوست گرامی این موتور رو تیم فیفا درست نکرده موتور ایمپکت انجین رو تیم Madden NFL درست کرده البته با همکاری بقیه استدیو های ورزشی در ضمن موتور ایمپکت به طور کامل با بازی Madden NFL همخوانی و طراحی شده بود که ساختش از اول نسل شروع شده بود بعدها این موتور به بازی های ورزشی دیگرشون هم سوق پیدا کرد و تیم فیفا به مدت 2 سال برروی این موتور کار کردن که با بازی فیفا بتونن هماهنگش کنن البته قابل ذکر هستش که این موتور فیریک مشکلاتی در بازی فیفا داره و خود سازندگان بازی هم گفتن که هنوز برای فیفا در سال اول به صورت پایه بنا شده و سال به سال پیشرفتش رو خواهید دید . به هر حال با تمامی این موضوعات درسته که این موتور باعث باگ هایی در بازی میشه در بعضی مواقع ولی از امکانات عالی این موتور مثل ضربه به قسمتی از بدن و مصدومیت اون ناحیه و برخورد های بی پایان که صد البته مشکلاتی توش هست یک جهش عظیم در این بازیه من مطمئنم امثال میبینید که چه جهش عظیمی این موتور میکنه و بسیاری از مشکلاتش حل میشه .......

ممنون از توضیحاتت. من اینو یه جا خونده بودم پس حتما اشتباه متوجه شدم. میگم چرا این با Madden NFL اینقدر هم خوانی داره ولی با فیفا نداره.
منم برای همین موضوع بود پارسال خیلی به IE امید داشتم. چون قبلا عملکردشو توی Madden NFL مخصوصا نسخه 12 دیده بودم. برای بار اول که Madden NFL 12 رو گذاشتم تو دستگاه از شدت طبیعی بودن حرکات و برخورد ها هنگ کرده بودم. یعنی پیشرفت وحشتناکی نسبت به 11 کرده بود. الان هم به فیفا 13 امیدوارم. اگه بتونن با فیفا سازگاریشو بیشتر کنن قطعا شاهد طبیعی ترین انیمیشن های برخوردی خواهیم بود که تابحال در بازی های فوتبال دیدیم.

من چند روز اینترنت نداشتم و همچنین نخواهم داشت. :d فعلا امین تنهایی باید زحمت شایعات و اخبار رو بکشه. :d منم تا اینکه از شر ISP فعلیم خلاص شدم در خدمتم. :d

خبر فوق العاده دااااااااااااااااااااااااااغ

7628110752_af96c639e1_z.jpg
7628110752_af96c639e1_z.jpg

International Menu Tutorial - FIFA 13 Career Mode

بالاخره مربیگری تیم ملی هم اضافه شد به fiffa13 ........................... واقعا خوشحال هستم
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
اپدیت:::::::::::
و همین الان 32 مینی گیمز در بخش اریا معرفی شد که تعداد عکس ها زیاده که من چند تا میذالرم

7628069832_55bf84eddb_z.jpg
7628069832_55bf84eddb_z.jpg

FIFA 13 Skill Games - Crossing

7628071274_da2bbd37b0_z.jpg
7628071274_da2bbd37b0_z.jpg

FIFA 13 Skill Games - Free Kicks

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ا

اپدیت::::::::::::::::::::::::
عکس بازی های ملی و برنامه های ملی در بخش caarre mode

7628108400_a3fd08b092_z.jpg
7628108400_a3fd08b092_z.jpg

[h=1]Internationals - FIFA 13 Career Mode[/h]

7628107872_431f7bd1b1_z.jpg
7628107872_431f7bd1b1_z.jpg

[h=1]International Friendly - FIFA 13 Career Mode[/h]

7628107182_30817b4803_z.jpg
7628107182_30817b4803_z.jpg

[h=1]Game Calendar - FIFA 13 Career Mode[/h]

آخرین ویرایش:
به تازگی ویدئویی از بازی Fifa 13 منتشر کرده است که فرمان های صوتی کینکت را نمایش میدهد.

فرمان های صوتی به شما اجازه میدهند از تاکتیک های بازی استفاده کنید.همچنین میتوانید ترتیب قرار گرفتن بازیکنان را تغییر دهد و بازیکنان را بدون ثابت کردن بازی تعویض کنید.

در حالت Be A Pro بازی،میتوانید فریاد بزنید که به شما پاس دهند یا هم تیمی را به جلو بفرستید و به او پاس دهید.

داور ها به حرف هایی که میزنید گوش میکنند.اگر از حرف های نابه جا استفاده کنید،داور ها در مورد خطا ها سختگیر تر خواهند شد.البته در این مورد کارت دریافت نمیکنید.

در آخر
این ویدئو بازیباز در مورد آفساید از کلمات زشتی استفاده میکند.آیا کینکت قابلیت تشخیص تمام این کلمات را خواهد داشت؟

خیلی خبر خوبی بود.مربیگیری تیم ملی خیلی کیف میده.
البته یه سری اخبار دیگه هم از بازی منتشر شده که من به علت ضعیف بودن انگلیسی ـم نتونستم بفهمم چی میگه.اگه کسی حال ترجمه داشت بگه لینکش رو بدم(البته امین آخرش ترجمه میکنه:d)
اینم یه چند تا عکس دیگه:
622455_10151056595094288_1914437895_o.jpg

304892_10151056585054288_968229524_n.jpg

581996_10151056582559288_267393663_n.jpg

==
دوست عزیز عکس هات شیلتره

آخرین ویرایش:
[TABLE="class: cms_table"]
[TR="bgcolor: #FFFFFF"]
[TD="class: cms_table_font-small, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: cms_table_font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TD="class: cms_table_font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"][/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dot_clear.gif

[TABLE="class: cms_table"]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: cms_table_font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

خبری از be a pro نیست؟
کاشکی امسال بشه رفت تو تیم ملی بازی کرد
یه فکری به حاله جشن های قهرمانی هم بکنن بد نیست مثلا 2 یا 3 مدل طراحی کنن بعد رندوم هر دفعه یکی رو انجام بدن این جوری سوپر کاپ بگیری یا لیگو مثل هم جشنش خیلی ضایع هم هست

خبری از be a pro نیست؟
کاشکی امسال بشه رفت تو تیم ملی بازی کرد
یه فکری به حاله جشن های قهرمانی هم بکنن بد نیست مثلا 2 یا 3 مدل طراحی کنن بعد رندوم هر دفعه یکی رو انجام بدن این جوری سوپر کاپ بگیری یا لیگو مثل هم جشنش خیلی ضایع هم هست
فکر کنم بشه رفت بازی کرد چون یه چیزایی نوشته بود.:d
اینم متنی که در این رابطه است:
Be A Player

• Once you’ve chosen your player (VP or real) you receive a set of Season Objectives to complete from the manager. The type of player you choose (forward, midfielder, defender, etc) will shape these objectives.
  • As well as Season Objectives you’ll also be asked to achieve objectives every four matches. This could include, goals, clean sheets, pass/tackle completion percentages, etc. The quality of opposition over these four games will decide the values you are asked to achieve.
  • If you are unhappy you now have the option to request a transfer, or request a loan to gain more match experience.
  • If you choose to play for a top club with a low rated VP you will not be a first team starter to begin with, you’ll be loaned to gain experience first.
  • If fatigued or playing poorly the manager can now substitute your player.
  • Once your playing days are over can can opt to retire and take up management.
  • ===

یه عکس دیگه از کریر مود.معلومه صحبت ها و همچنین کلا کریر مود پیشرفت داشته
FIFA13_X360_CareerModeNewsUpdate_WM.jpg

==
بخش نقل و انتقالات دوباره نوشته شده اند و ایده های جالبی توشون بکار رفته.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or