Tαylor Swift
کاربر سایت
از لباس بارسلونا و منستر یونایتد رونمایی شد:d خیلی خوشگله لباس نارنجی بارسلونا
Manchester United
Barcelona

Manchester United
Barcelona

چشم سعی میکنیم فردا 24 ساعته انلاین باشیم>:dدقیقا پست بالا رو قبول دارم.توی یورو ایمپکت انجین تقویت شده بود و باگ ضایهعی ندیدم.البته یه بار هروقت با سرعت حرکت میکردم با کله میرفت توی زمین که استثنا بود:d
این عکس های بالا رو از کجا پیدا کردید؟؟:dآخه فیس ژاوی درست نیست و همچنین به نظرم یکم فیکه.:d
فردا هم هر خبری اومد دوستان سریع بزارن.
دوست گرامی این موتور رو تیم فیفا درست نکرده موتور ایمپکت انجین رو تیم Madden NFL درست کرده البته با همکاری بقیه استدیو های ورزشی در ضمن موتور ایمپکت به طور کامل با بازی Madden NFL همخوانی و طراحی شده بود که ساختش از اول نسل شروع شده بود بعدها این موتور به بازی های ورزشی دیگرشون هم سوق پیدا کرد و تیم فیفا به مدت 2 سال برروی این موتور کار کردن که با بازی فیفا بتونن هماهنگش کنن البته قابل ذکر هستش که این موتور فیریک مشکلاتی در بازی فیفا داره و خود سازندگان بازی هم گفتن که هنوز برای فیفا در سال اول به صورت پایه بنا شده و سال به سال پیشرفتش رو خواهید دید . به هر حال با تمامی این موضوعات درسته که این موتور باعث باگ هایی در بازی میشه در بعضی مواقع ولی از امکانات عالی این موتور مثل ضربه به قسمتی از بدن و مصدومیت اون ناحیه و برخورد های بی پایان که صد البته مشکلاتی توش هست یک جهش عظیم در این بازیه من مطمئنم امثال میبینید که چه جهش عظیمی این موتور میکنه و بسیاری از مشکلاتش حل میشه .......

[/TD]

[/TD]فکر کنم بشه رفت بازی کرد چون یه چیزایی نوشته بود.:dخبری از be a pro نیست؟
کاشکی امسال بشه رفت تو تیم ملی بازی کرد
یه فکری به حاله جشن های قهرمانی هم بکنن بد نیست مثلا 2 یا 3 مدل طراحی کنن بعد رندوم هر دفعه یکی رو انجام بدن این جوری سوپر کاپ بگیری یا لیگو مثل هم جشنش خیلی ضایع هم هست