FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

اگر عکسی هم از تیم چلسی و تغیراتش دارید از ما دریغ نکنید ! ممنون (با نون اضافه !)​

همین تریلری که برای لباس جدید آرسنال اومده رو ببین.بازی با چلسی ـه:d
==
امیدوارم به فکر فیس های رئال هم باشن.تاحالا دی ماریا انگار صددرصد قیافش خوب شده.
این تریلر آخری هم جالب بود.احساس کردم توپ سنگین تر شده:d
از امین هم که حتی وقتی یه جمله درمورد فیفا میاد خبررسانی میکنه مجددا تشکر میکنم:d

چمن نسخه به نسخه بهتر شده تو این سری....تو 12 هم تو بهترین و طبیعی ترین حالت خودش بود. دوستانی که میگن مثل اسفالت بوده منظورشون چیه؟ میخواید نرمی چمن رو احساس کنید؟ باید بگم اشتباه اومدید این یه ویدئو گیمه برای احساس نرمی چمن باید برید زمین فوتبال! رنگ چمن تو 12 تو بهترین فرم خودش بود نسبت به 09 و 10 و 11 چمن رو بشکل سه بعدی طراحی کردن و خیلی واقعی تر شده ولی نقطه ضعفش اینه که چمن تو ماههای مربوط به زمستون اسیب نمیبینه و که خب نقطه ضعفه و باید برطرف بشه.

یچیزی یادم رفت اشاره کنم اونم این استامینای ! :دی بازیکنها تو کریر مد هستش . که به طرز مسخره-ای کم میشن ! اصولا سخت میشه یک بازیکن رو تو دو بازی پشت هم فیکس بازی داد . این باید فقط برای کسایی که سنشون یکم بالاست اینجوری باشه نه بازیکنهایی مثل مسی و رونالدو !
اینا تو واقعیت اصولا تعویض نمیشن و همیشه هم بهترین عملکرد رو دارن ولی عمرا بشه تو فیفا مثل واقعیت ازشون بازی گرفت

با توجه به این منبع :

Post oficial de nuevas faces FIFA 13 - FIFA 13

تایید کرده بعضی فیسها درست شدن
لیستش طولانیه نگاه کنید ببینید بازیکنای محبوبتون ساخته شدن یانه

در ضمن آخرشم یه ویدئو گذاشته متاسفانه فیل شکن نداشتم ندیدم هر کی دید یه توضیحی در موردش بده

آخرین ویرایش:
ویدئو ها به نظرم چیز خاصی نداشت:d
یکیش در مورد اسکن کردن بازیکنای من سیتی و یکی دیگه پاری سن ژرمن بود.:dمربوط به فیفا 12 بودن این دو تا.
اون یه ویدئو هم مصاحبه بود و فقط اسکرین شات های بازی رو نشون میداد.
از رئال هم چهره ی رونالدو درست میشه:d(یه سری دیگه هم بودن:d)
انگار وجود لیگ عربستان هم صد در صده.

اوه دیشب سونامی اومده پست منم پاک شده . من در راستای بازی پست دادم به خدا :d

یچیزی یادم رفت اشاره کنم اونم این استامینای ! :biggrin1: بازیکنها تو کریر مد هستش . که به طرز مسخره-ای کم میشن ! اصولا سخت میشه یک بازیکن رو تو دو بازی پشت هم فیکس بازی داد . این باید فقط برای کسایی که سنشون یکم بالاست اینجوری باشه نه بازیکنهایی مثل مسی و رونالدو !
اینا تو واقعیت اصولا تعویض نمیشن و همیشه هم بهترین عملکرد رو دارن ولی عمرا بشه تو فیفا مثل واقعیت ازشون بازی گرفت

خلاصه اینکه خیلی از بازیکنا هفته ای 2 بار هم راحت 90 دقیقه بازی میکنن اما این فیفا در این زمینه واقعا افتضاح عمل کرده اگه 3 تا بازی حساس پشت هم باشه 1 یا 2 تا از بازی ها باید با تیم امید بری داخل زمین :d

از رئال هم چهره ی رونالدو درست میشه:d(یه سری دیگه هم بودن:d)

توی 12 که کلا رونالدو نیست یکی دیگس کلا اما اسمش رونالدوـه . واقعا چه فکری کردن این بچه رو اینجوری طراحی کردن فیسش رو ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or