FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

احتمال میدم لیگ عربستان رو بذارن اونا تنها چیزی که دارن پوله و این لیسانس گرفتن براشون کاری نداره و سال بعدشم اگه دیدین امارات یا قطرم لیگشون باشه تعجب نکنید
گزارشگر عربیم بذارن تو گزارشگرای اصلی باحاله خوشم میاد از هیجانشون

اتفاقا وجود اسلایدر ها یک اتفاق بزرگ در فیفا بود.اینکه هر طور میخوای بازی کنی چه آرکید چه سیمولیشن بده؟ قابلیت کاستومایز در فیفا خیلی بالاست دست گیمر رو کاملا باز گذاشتن .اول با دقت پاس و شوت و سانتر و حالا اسلایدر های کلی گیم پلی و این خیلی عالیه.
هر کی هم دوست داشت میتونه تغییر نده.این یک قابلیت اضافست.

من تا حدی با این آپسن مخالفم بازیو کاملا از تعادل خارج میکنه یا خیلی سخت میشه یا خیلی آسون اصلا نمیتونی یه جور متعادل تنظیم کنی AI یتم خودتو و رقیبتو ولی اگه اون دیفیکالت خودشو بذاری بنظرم خیلی متعادل تره بازی

آقا درسته که می شه سیو های فیفا 12 رو منتقل کرد؟هنوز خبری از منیجر تیم ملی نیست؟
منیجر تیم ملی رو که گفتن تو این نسخه هم وجود نخواهد داشت ! :دی سیوهارو هم که نمیدونم !
هیچ عکسی تریلری چیزی نیومده؟!
عکس که فعلا نه ولی تریلر رو باید تا گیمز کام بیخیالش بشیم ! چون تا اون موقع اصولا چیزی نشون نمیدن ! :دی
لیگ ایران نداره؟
تیم ملی ایران رو نداره شما لیگ ایران رو میخواید ؟ :دی

عکس یه چندتا اومده.یه تریلیر هم توی e3 نشون دادن.اگه ندیدی بگو بزارم:d
همه اونها تو هاردمه:d منظورم بجز اون عکسها و تریلرها بود...این دوره زمانی دو سه ماهه تا ریلیز بازی خیلی ناجوره خیلی سخت میگذره به هاردکور فنهای فیفا:|:d

همه اونها تو هاردمه:d منظورم بجز اون عکسها و تریلرها بود...این دوره زمانی دو سه ماهه تا ریلیز بازی خیلی ناجوره خیلی سخت میگذره به هاردکور فنهای فیفا:|:d
نه معراج بزار نمایشگاه شروع بشه . همه فیلم میگیرن میزارن ! :دی من یادمه از فیفا 10 همه فیلمهاو از یوتیوب دانلود میکردم ! :دی
تاپیک فیفا 11 بری میبینی روز بروز لینک ویدیوهایی که مردم گرفته بودن رو میدادم :دی
تنها بدی-ای که داره اینه کهروزهای اول نمایشگاه یک سری بیکار فیلمهایی که از فیفا12 یا 11 رو گرفتن جای فیفا13 آپلود میکنن وقت مارو میگیرن سال پیش شاید نزدیک 150 مگابایت ویدیوهای اشتباهی دانلود کردم :دی
من مشکل اصلیم وقتیه که دمو عرضه میشه . واقعا همش میشینم پاش ولی بخاطر زمان کمش اشکم در میاد یعنی واقعا تا مرز گریه کردن میرما :دی

من مشکل اصلیم وقتیه که دمو عرضه میشه . واقعا همش میشینم پاش ولی بخاطر زمان کمش اشکم در میاد یعنی واقعا تا مرز گریه کردن میرما :دی
آی گفتی. سر دموی فیفا 12 اونقدر پاش نشستم که دیگه بازیها برام به شدت تکراری شدن. فکر کنم 20-30 باری فقط بارسلونا-میلان بازی کردم. دیگه بازیهای دیگه بماند. :| نمیدونم چرا سر فیفا اینجوری میشه. اصلا سر بازیهای دیگه اینجوری نمیشم ولی وقتی منتظر فیفا هستم زمان خیلی کند میگذره. (البته یه پارادوکسی هم بوجود میاد :d از یه طرف به خاطر مدرسه تابستون زود میگذره از طرف دیگه به خاطر فیفا کند میگذره. :|)

الان داشتم آرشیوم رو میدیدم روند فیلم هایی که از فیفا دارم یه سال افزایش داشته سال دیگه کم شده.
فیفا 09: 85 مگابایت.
فیفا 10: 40 مگابایت.
فیفا 11: 549 مگابایت.
فیفا 12: 284 مگابایت.
فیفا 13: :d.

adam که حتما باهاش آشنا هستید مدیر فیفا ساکر بلاگ توئیت کرده که دیروز یه پلی تست در اسپانیا بوده و دوستشون گفتن که
چهره های پدرو - بوسکتز - سانتیاگو !؟ - خاوی مارتینز - هامسیک - کاوانی درست شدن :>

فعلا خبری از بازی نیست بغیر از چندتا مقاله طولانی که چیز مهمی نیستن - نمایشگاه گیمز کام کی میشه به تاریخ ما؟

من تا حدی با این آپسن مخالفم بازیو کاملا از تعادل خارج میکنه یا خیلی سخت میشه یا خیلی آسون اصلا نمیتونی یه جور متعادل تنظیم کنی AI یتم خودتو و رقیبتو ولی اگه اون دیفیکالت خودشو بذاری بنظرم خیلی متعادل تره بازی
خب همه که مجبور نیستن تغییرش بدن.یکی مثل من که فکر میکنه شتاب بازیکنا زیاده یا میخوان درصد پاس اشتباه رو ببرن بالا این اسلایدر ها فوق العاده حیاتی هستن.
وقتی پارسال اسلایدر ها تایید شدن سر از پا نمیشناختم!

آخرین ویرایش:
خدا کنه امسال برای team management یه تغییر اساسی بدن
خیلی کند و خسته کنندس
ادیت موقت نداره
مثلا میخوای دقیقه 60 به بعد چند تا بازیکنتو جاشونو عوض کنی یه ربع وقت میبره بعدشم حتما باید سیو کنی
یا مثلا یه ذره بازیکناتو بخوای نزدیک هم کنی پیغام رو مخی میاد که دو بازیکن تو یه پست نمیشه
خدا کنه کلا کنفیکون بشه

خدا کنه امسال برای team management یه تغییر اساسی بدن
خیلی کند و خسته کنندس
ادیت موقت نداره
مثلا میخوای دقیقه 60 به بعد چند تا بازیکنتو جاشونو عوض کنی یه ربع وقت میبره بعدشم حتما باید سیو کنی
یا مثلا یه ذره بازیکناتو بخوای نزدیک هم کنی پیغام رو مخی میاد که دو بازیکن تو یه پست نمیشه
خدا کنه کلا کنفیکون بشه
طی صحبتی که با دیوید روتر پارسال شده بود گفته بود که ما این قسمت رو در فیفا 12 نمیرسیم ولی میخوایم در فیفا 13 به طور کلی عوضش کنیم ..............

new screen:

fif.jpg

چهره های پدرو - بوسکتز - سانتیاگو !؟ - خاوی مارتینز - هامسیک - کاوانی درست شدن :>
یعنی میشه کل بارسا رو با اون تکنولوژیه خفنشون ( اسمش چی چی 16 بود way بود ؟ :دی ) درست کنن ؟!! :دی
گرافیکش انگاز مثله 12 هست .
گرافیک که زیاد تغییر نمیکنه . جزئیات بازی مطمئنا خیلی بیشتر میشه ولی نباید انتظار تغییر گرافیک زیادی داشته باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or