FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

عربستان اضافه د بعد ایران نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا این اثبات کرد که جز پول چیزی برای اینا مهم نیست.ایران تو اسیا پور شورترین و بیشترین هواداران رو داره!(جدی می گم)
ببین داداش من ایران نه فوتبال درست و حسابی داره نه پولی می‌ده و نه قانون کپی رایت داره!
در مورد تمام این ها هم صفحه قبل بحث شده!
گفتی تماشاچی!
بازی دربی رو نگاه کردی؟! به نظرت اگر لیگ ایران رو بذارن نباید از Frosbite 2 برای ساخت بازی استفاده کنن که بشه نشون داد تماشاچی ها دارن به سمت بازیکن ها سنگ پرت می‌کنن؟!
لطفا بحث ایران و عربستان رو هم ادامه ندید!!!
یه چیزی هم تو Career Mode فیفا 12 خیلی اذیت می کرد:

رشد امتیاز بازیکن ها، من الان با دورتموند فصل 2017 هستم امتیاز مت هوملز رو 91 هست .... :|

راستی بازی کی میاد؟؟؟

مایکروسافت باز می خواد سره فیفا هم آپدیت بده؟
28 سپتامبر 2012 که مصادف هست با 7 مهر 1391 و 10 شوال 1433:دی
هیچ چیز معلوم نیست و واقعا بعید به نظر می‎رسه!!!

رفیقمون درست میگه قضیه پوله وگرنه عربستان وضع فوتبالش از ایران بدتر نباشه بهتر نیس ولی خب مشخصه سازنده ها به این کار ندارن تماشاگرایه تیم پرشورنو این حرفا......
حالا جدا از این بحثا من یه جا شنیدم توو این نسخه نیمکت نشینارو رو نیمکت نشون میده یا مثلاً نسبت به موقعیتا واکنش نشون میدن!!شایعه بود یا جدّیه؟؟!
درضمن تماشاگرا توو 12 خیلی بهتر شده بودن:واکنشاشون نسبت جریان بازی,یکدست بودنشون.....ولی امیدوارم یکم بیشتر روشون کار کنن واقعی تر شه همینجور 90 دقیقه الکی نپرن بالا پایین یا مثلاً اول بازیا یا موقع تعویض مثلاً زوم کنه رو یه تماشاگر که کاملاً با جزئیات ساخته شده باشه!توو 12 من مثلاً توو خونه حریف بهش گل میزنم بعد ورزشگاه سکوته تماشاگرایه تیمی که گل خوردن دارن از خوشحالی میپرن بالا پایین!!:d
پ.ن:مطمئناً این پست های به ربط به تاپیک هم به زودی پاک میشه ولی چاره ای نیس.......دیگه حالا مطمئن شدم مشکل شماها اینه که توو ایران بدی هارو فقط میبینین توو خارج از ایران خوبیا!فکر میکنین اونور همش گل و بلبلٌ صلح و صفاست فقط اینجا جنگ و دعواس!توو همین یورو ندیدین چندتا بازی بعدش به جار و جنجال کشید توو خیابوناش؟؟!ولی در عوض بعضی بازیاشم بود تماشاگر تیم باختَشو تشویق میکرد!تماشاگرای ریور پلاته بود فکر کنم تیمشون رفت دسته 1,شهرو چجوری بهم ریختن؟؟!بحثه فحشم قبول دارم توو ایران شدیدتره ولی تو همین لیگ برتر انگلیسم که بحثشو میکنید به وضوح دیدم طرف فحش میکشید توو روی بازیکن(چون سکوها معمولاً نزدیک تره به زمین)هم با زبون هم با دست!!حالا این داربی دیروزم درسته بعضیا سنگ پرت کردن اما به این قسمت خوبشم نیگاه کنین که همینا دیروز چقدر کمک مالی کردن به زلزله زده ها!بازم گوجه و سنگ پرت کردن بهتر از اینه شهرو به آتیش بکشی که یگان فعال شه!پس نه اونا انقد ماهن و شاهن نه اینا انقد عوضی!!

آخرین ویرایش:
دیدیم دیروز هوادارهای پُر شور ایران رو:d ضمن اینکه هواداران فوتبال تو ژاپن و کره جنوبی خیلی پر شور هستن والبته فرهنگ و ادب و نزاکت هم دارن...ولی مسلما برای EA این مسائل اهمیتی نداره! بحث لانچ رسمی و فروش هست الان 10-12 کشور عربی هستن که مثل جنگل اداره نمیشن و شرایط لانچ رسمی بازی تو کشورهای عربی فراهمه برای همین گزارشگر عربی گذاشتن و لیگ عربستان رو اضافه کردن....بعید نیست سال بعد لیگ اتصالات امارات رو هم اضافه کنن یا لیگ قطر...به هرحال حضور بازیکنهایی مثل رائول تو لیگ قطر میتونه دلیل خوبی باشه.

ولی اگر روزی خواستن لیگ ایران رو هم بسازن امیدوارم تماشاگران فهیم و با فرهنگ ایرانی رو همراه با سنگ و گوجه فحش خواهر مادر بسازن چون خیلی پرشور هستن تماشاگران ما حیفه الفاظ رکیک تو ورزشگاه نباشه وقتی قرار باشه لیگ ایران رو بزارن تو بازی:d
به همون سنگ و اینا میگن شور دیگه:d بابا ژاچن و کره سرجمع اندازه نصف تهران جمعیت دارن،مگه چقد هوادار توشون هست؟ایران از نظر امار اوله.پس جرا فک کردی یه زمان تو رنکین جزه 25 تای اول بودیم؟برای بازی درجه یکمون؟:d البته اونم حساب بود اما به تماشاچیامونم سهمیه می دادن،مثه همین اسیا،که دیگه اینقد تیم هامون رفتنُ... کمش کردن:|

خوب مثلا چه سودي داره اضافه شدن ايران!!!
كپي رايت هم كه تو ايران رعايت نميشه حداقل اميدوار باشن تو ايران فروش مي كنن
منم همینو میگم،اینا،بنده پولن...
گفتی تماشاچی!
بازی دربی رو نگاه کردی؟! به نظرت اگر لیگ ایران رو بذارن نباید از Frosbite 2 برای ساخت بازی استفاده کنن که بشه نشون داد تماشاچی ها دارن به سمت بازیکن ها سنگ پرت می‌کنن؟!
لطفا بحث ایران و عربستان رو هم ادامه ندید!
!!
داداشه من،مگه این مسائل تو خارج نیست؟شاید الان نباشه،ولی مگه اون 10 سال پیش بود فک کنم یادت نیست انگلیس چه بلایی سرشون اومد،یا همین الان،هواداری انگلیسی کابوسه تیمای دیگه شدن اینقد دعوا را می ندازن ولی هر سال تو فیفا هستن!

به همون سنگ و اینا میگن شور دیگه:d بابا ژاچن و کره سرجمع اندازه نصف تهران جمعیت دارن،مگه چقد هوادار توشون هست؟ایران از نظر امار اوله.پس جرا فک کردی یه زمان تو رنکین جزه 25 تای اول بودیم؟برای بازی درجه یکمون؟:d البته اونم حساب بود اما به تماشاچیامونم سهمیه می دادن،مثه همین اسیا،که دیگه اینقد تیم هامون رفتنُ... کمش کردن:|

منم همینو میگم،اینا،بنده پولن...
!!
داداشه من،مگه این مسائل تو خارج نیست؟شاید الان نباشه،ولی مگه اون 10 سال پیش بود فک کنم یادت نیست انگلیس چه بلایی سرشون اومد،یا همین الان،هواداری انگلیسی کابوسه تیمای دیگه شدن اینقد دعوا را می ندازن ولی هر سال تو فیفا هستن!
چی میگی عزیز من؟
داری فوتبال ایران و با انگلیس مقایسه میکنی؟
تماشاچی های ایران و انگلیس و مقایسه میکنی؟
اگه premier league نباشه میخوای چه لیگی باشه؟؟؟

QUOTE]

چی میگی عزیز من؟
داری فوتبال ایران و با انگلیس مقایسه میکنی؟
تماشاچی های ایران و انگلیس و مقایسه میکنی؟
اگه premier league نباشه میخوای چه لیگی باشه؟؟؟
یعنی برداشت حرفه من اینقد سخته که تماشاچیای فوتبال ایران تو اسیا اوله و عربستان پنج شش رده از ما پایینتره؟!؟!شما هم به نظر پستای قبلیه منُ نخوندی بفرما بخون تا متوجه بشی من فوتبال ایرانو انگلیس ماقیسه نکردم!!!!
ول كنين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا؟:d

به نظرم مشکلی که تو فیفا اذیت میکنه منو اینه که وقتی به بازیکنت استیل میدی(یعنی کفش رو عوض میکنی .جورابو بالا پایین میکنی و دست بند میزاری منظورمه) نمیتونی ازش تو کریر مود و لیگ استفاده کنی .چون اینجوری خیلی خسته کننده میشه که یه یک بازیکن رو چند فصل با یه استیل ببینی و باعث میشه تکراری فرض بشه
اگر میشد در حین مسابقات استیل عوض کنی خیلی خوب میشد

اين reffere mode كه خيلي جالبه مثلن پسر خاله و برادرتون (يا هر كس ديگه اي ) بازي ميكنن شما هم ميشين داور بعد شما مثلن پنالتي نميگيرين افسايد ميگيرين بازيكناي تيم مثلن پسر خاله تونو اخراج ميكنين دعوا به پا ميشه:d و حالا كلي انتقادو مسائل اشتباهات داوري و به نظر من اين بخش خيلي جالب ميتونه باشه

QUOTE]

یعنی برداشت حرفه من اینقد سخته که تماشاچیای فوتبال ایران تو اسیا اوله و عربستان پنج شش رده از ما پایینتره؟!؟!شما هم به نظر پستای قبلیه منُ نخوندی بفرما بخون تا متوجه بشی من فوتبال ایرانو انگلیس ماقیسه نکردم!!!!

چرا؟:d

هر چند وقت یک بار از این بحث ها در این تاپیک راه میوفته
متاسفانه علتش هم این ژست نفرت انگیز روشن فکر ماابانه ست که بعضی ها به خودشون میگیرن و فکر می کنن با تحقیر مردم کشورشون و فرهنگشون یعنی خیلی روشن فکرند !!!
توهین و حرکات ناشایست در همه جای دنیا هست، توی همین انگلیس نژادپرستی بیداد می کنه و همه مون می بینیم که هر چند وقت یک بار یه پرونده ی جنجالی در مورد مساله ی نژاد پرستی توی فوتبال انگلیس باز میشه
ولی ایا مردم انگلیس میان خودشون رو بی فرهنگ معرفی کنن ؟ نه این کار رو نمی کنن، چرا ؟ چون افراد بی سوادشون می دونن که باید دهنشون رو ببندن و در مورد هر مساله ای اظهار نظر نکنند، افراد با سوادشون هم می دونند که با توهین و حرکات زشت یه عده ی معدود نباید فرهنگ یک ملت رو زیر سوال برد.

ه همون سنگ و اینا میگن شور دیگه:d بابا ژاچن و کره سرجمع اندازه نصف تهران جمعیت دارن،مگه چقد هوادار توشون هست؟ایران از نظر امار اوله.پس جرا فک کردی یه زمان تو رنکین جزه 25 تای اول بودیم؟برای بازی درجه یکمون؟:d البته اونم حساب بود اما به تماشاچیامونم سهمیه می دادن،مثه همین اسیا،که دیگه اینقد تیم هامون رفتنُ... کمش کردن:|

يا حضرت موسي !!!!!

من الان خيلي دوست دارم بدونم شما از كجا گفتي جمعيت ژاپن از ما كمتر هست !!!! همين الان برام يه منبع موثق بيار تا من بفهمم !! ژاپن 128 ميليون نفري كجاش از يه كشور 70 ميليون نفري كمتر و كوچيكتر هست ؟؟ مگه اصلا بحث طرفداري هست ؟؟ بحث طرفداري هم كه باشه شما ديروز حالا جوگير شدي و فقط بازي دربي رو ديدي وگرنه 3 تا تيم تو ايران انقدر طرفدار دارند و اونا هم شامل تيم هاي تراكتور و استقلال و پرسپوليس هست !! وگرنه بازي هاي ديگه كه اين تيم ها توش نباشه !! پشه هم پر نميزنه !!

بعد هم هيچ ربطي به طرفداري نداره !! ايران جمهوري اسلامي ( ع ) !!!! قانون كپي رايت نداره و دزدي مجاز هست !! اصولا يه شركت مثل EA هم مغز خر نخورده كه بياد براي همچين كشور جهان سومي ليگ مخصوص درست كنه !! هر وقت بازيش تو اون كشور منتشر شد بعد اون وقت سر درست كردن ليگ تو بازي با هم سر و كله بزنيد !!!

من الان خيلي دوست دارم بدونم شما از كجا گفتي جمعيت ژاپن از ما كمتر هست !!!! همين الان برام يه منبع موثق بيار تا من بفهمم !! ژاپن 128 ميليون نفري كجاش از يه كشور 70 ميليون نفري كمتر و كوچيكتر هست ؟؟ مگه اصلا بحث طرفداري هست ؟؟ بحث طرفداري هم كه باشه شما ديروز حالا جوگير شدي و فقط بازي دربي رو ديدي وگرنه 3 تا تيم تو ايران انقدر طرفدار دارند و اونا هم شامل تيم هاي تراكتور و استقلال و پرسپوليس هست !! وگرنه بازي هاي ديگه كه اين تيم ها توش نباشه !! پشه هم پر نميزنه !!

بعد هم هيچ ربطي به طرفداري نداره !! ايران جمهوري اسلامي ( ع ) !!!! قانون كپي رايت نداره و دزدي مجاز هست !! اصولا يه شركت مثل EA هم مغز خر نخورده كه بياد براي همچين كشور جهان سومي ليگ مخصوص درست كنه !! هر وقت بازيش تو اون كشور منتشر شد بعد اون وقت سر درست كردن ليگ تو بازي با هم سر و كله بزنيد !!!
کی گفت ژاپن؟؟من گفتم ژاچن:d اینجا جای فوتبال ایران وبحث نیست ولی فقط برا اطلاعت می گم که همین گهر زاگرس،تو هر بازیدو برابر اونایی که تو ورزشگان دم د وای می سن چون بلیط گریشون نمی یاد.اصهانیا این همه راهو می کوبن می رن فولاد شهر که بازیهای دوتا تیمشونُ ببینن.انزلی ها همیشه بازی های ملوان رو می یان طوری که ورزشگا پره پره!نفت ابادان می دونی چقد هوادار داره؟؟

کی گفت ژاپن؟؟من گفتم ژاچن:d اینجا جای فوتبال ایران وبحث نیست ولی فقط برا اطلاعت می گم که همین گهر زاگرس،تو هر بازیدو برابر اونایی که تو ورزشگان دم د وای می سن چون بلیط گریشون نمی یاد.اصهانیا این همه راهو می کوبن می رن فولاد شهر که بازیهای دوتا تیمشونُ ببینن.انزلی ها همیشه بازی های ملوان رو می یان طوری که ورزشگا پره پره!نفت ابادان می دونی چقد هوادار داره؟؟

کلا بحث تماشاگرا غلطه. همین عربا همه میدونن 99 درصد مواقع خالین ورزشگاهاشون.

آقا کلا بیخیال این بحث بشین. تاپیک از موضوع اصلیش دور شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or