FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

امیدوارم تو 14 یه فکری به حال زامبی شدن تیم حریف در دقایق اخر بازی وقتی که عقبه بکنن:| همچین AI بهت تو دقایق پایانی حمله میکنه که جز تسلیم هیچ راه دیگه ای نداری! انگار stamina شون دوباره ریست میشه مثل چیتا بازیکنهای AI میتازن تو زمینت:d

انگیزست دیگه...:دی

امیدوارم تو 14 یه فکری به حال زامبی شدن تیم حریف در دقایق اخر بازی وقتی که عقبه بکنن:| همچین AI بهت تو دقایق پایانی حمله میکنه که جز تسلیم هیچ راه دیگه ای نداری! انگار stamina شون دوباره ریست میشه مثل چیتا بازیکنهای AI میتازن تو زمینت:d
همشون هم به ژاوی و مسی تبدیل می‌شن:|
داری با مالاگا بازی می‌کنی یهو از دقیقه 80 به بعد پاس هایی می‌دن فک آدم می‌خوره زمین:|:دی بعد توپ می‌رسه به طرف اونم دو تا دریبل می‌زنه و زارت(:دی) می‌زنه تو گل:|

راهش حفظ توپ تو زمين اوناس+ودن سيستم تيم اولترا ديفنس.
====
معراج گفت زامبى منو به يه فكرى انداخت.كاش تو نسخه هاى بعدى تيم زامبى اضافه كنن:d

انگیزست دیگه...:دی

در مقابل تیم های بزرگ آره انگیزست مثلا همین بازی رئال دورتموند توپ 1 دقیقه دست دورتموند نمیموند 10 دقیقه آخر اما داری با تیم انتهای جدول بازی میکنی نیاز به برد داری تا دقیقه 80 جلویی یوهو وحشی میشن و بخوای نخوای گل میزنن :d

راهش حفظ توپ تو زمين اوناس+ودن سيستم تيم اولترا ديفنس.
====
معراج گفت زامبى منو به يه فكرى انداخت.كاش تو نسخه هاى بعدى تيم زامبى اضافه كنن:d
خب آخه همین چند وقت پیش رئال با یه تیم ته جدولی بازی داشت تو 10 دقیقه آخر 4-3 تا بهش گل زدن؛ اما با همون تیم اینجا بازی کنی گل می‌خوری:|:دی
در واقع می‌خوام بگم واسه چی باید با بارسا و رئال جلوی یه تیمی مثل گرانادا حفظ توپ کرد و توپ رو از دست نداد؟! تو واقعیت که این تیم ها کلا لوله هستن چرا باید اینجا انقدر یهو انگیزه بگیرن؟!

یکم رو تاکتیکاتون کار کنید و بازیتون رو قویتر کنید دقیقه 80-90 گل هم میزنید!
بعله قربان متوجه هستیم تو اینجا به اساتید فیفا داری درس میدی؟!:|:d من گفتم وقتی من دارم با الدرشوت تاون تو جام اتحادیه بازی میکنم و 1 گل جلو هستم این بازیکنهاش یه دفعه میشن سوپر انسان!! کی همچین چیزی اتفاق میافته تو دنیای واقعی؟:d
معراج گفت زامبى منو به يه فكرى انداخت.كاش تو نسخه هاى بعدى تيم زامبى اضافه كنن
:d
باید بدن بازی رو Tryarch فیفا رو بسازه تا فیفا زامبی هم درست کنه برات:d

همین الان داشتم بازی میکردم،اومدم اون 1 دققه اخو وقت بکشم با بازیکنم و توپ داشتم میرفت سمت دروازه که لحظه اخر پاس بدم بهش اونم شوتش کنه ، یه دفعه پای بازیکنم گرفت توگو ول کرد:)) ریختن سره دروازه بان ترکوندنش:d

بعله قربان متوجه هستیم تو اینجا به اساتید فیفا داری درس میدی؟!:|:d من گفتم وقتی من دارم با الدرشوت تاون تو جام اتحادیه بازی میکنم و 1 گل جلو هستم این بازیکنهاش یه دفعه میشن سوپر انسان!! کی همچین چیزی اتفاق میافته تو دنیای واقعی؟:d

باید بدن بازی رو Tryarch فیفا رو بسازه تا فیفا زامبی هم درست کنه برات:d
این مشکل چرا برای من پیش نمیاد پس؟
بعدشم این اساتید الان کین؟؟ منظورت خودتی؟ :d

این مشکل چرا برای من پیش نمیاد پس؟
بعدشم این اساتید الان کین؟؟ منظورت خودتی؟ :d
نه بابا من کجا استادم؟!:-??
منم نگفتم هربار که این اتفاق میافته من گل میخورم! گفتم بازیکنهای حریف فارغ از قدرتشون و قدرت تیمشون مثل یوزپلنگ میدوئن تو زمینت...هرچند باید کریر مود بازی کنی تا متوجه بشی تو که تو اولتیمیت زندگی میکنی درک نمیکنی من چی میگم:d

دوتا سوال:دی
چجوری گلد مجانی میگیرید؟
این لایسنس ترنسفر چیه؟
هر ایکس باکس 3 ماه گلد مجانی دارد که با اکانت هند فعال میشه(من 2 ماه پیش گرفتم)
2)ببرا اینکه لاینسس های ایکس باکس رو انتقال داد.

---------- نوشته در 10:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:59 PM ارسال شده بود ----------

از این طریق هم میشه اما کریدت کارد میخواد.https://live.xbox.com/en-US/Subscriptions/ChoosePaymentOption?returnUrl=https%3a%2f%2flive.xbox.com%2fen-US%2fHome&abortUrl=https%3a%2f%2flive.xbox.com%2fen-US%2fHome&offerId=80000039-0000-4000-8000-0000fffe07d1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or