دوستان وقتی یک گل میزنیم یا خطایی میکنیم یا تعویض میکنیم که از نزدیک دوربین نشون میده Replay مثلا گلمون رو چمن ها برجسته نیستن. این مشکل از چیه؟ چرا اینطوریه؟ از کنسول منه یا بازی؟
منظورتونو درست متوجه نمیشم.اگر منظورتون چمن ها زیاد جالب نیست شاید با HDMI مشکل حل شهنوشته شده توسط The Eagle;2252023[/COLOR:دوستان وقتی یک گل میزنیم یا خطایی میکنیم یا تعویض میکنیم که از نزدیک دوربین نشون میده Replay مثلا گلمون رو چمن ها برجسته نیستن. این مشکل از چیه؟ چرا اینطوریه؟ از کنسول منه یا بازی؟
کسی نیست یعنی؟ این همه بازی میکنید جواب این چیزی نیست که.
دوستان اینجا بازیه فیفا 13 برنرمکس نمیفروشن . فقط خودم دانلود میکنم و فقط هم بلدم به صورت 97% رایت کنم . مشکلم اینه که شما دارید میگید که فقط با برنرمکس بازی گیر نمیکنه . من هم چیزی از رایت کردن بازی به صورت برنرمکس نمیدونم . لطفا اگر میشه ساده ترین راه برای رایت به صورت برنرمکس رو برام توضیح بدید .
راهش همینه!من با RT تا یک گوشه میرم و سانتر میکنم. بعدش RT رو ول میکنم و LT رو میگیرم و با B شوت میکنم ولی خیلی شانسی گل میشه. راهش همینه یا من یه جایی رو اشتباه میکنم؟
منظورم این هستش که از یه نمای نزدیک به چمن ها که نگاه میکنیم چمن ها برجسته نیستش مثله تریلر ها و.... و باید خیلی زوم کنی تا برجسته دیده شه.
تریلر ها رو بی خیال!کسی نیست؟
من الآن میخوام برم 97% رو بخرم ...
میخواستم بدونم اگه بریزم رو هارد و با آهنگ بازی کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
اگه میشه سریع جواب بدید ...

سلاممن با RT تا یک گوشه میرم و سانتر میکنم. بعدش RT رو ول میکنم و LT رو میگیرم و با B شوت میکنم ولی خیلی شانسی گل میشه. راهش همینه یا من یه جایی رو اشتباه میکنم؟