FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

آقا چه خبره اینجا؟:دی
بزارید یه نکته بگم که دیگه سوال نکنید ...
برای اجرای 97% ـی حتما باید بریزین رو هارد بعد از نصب باید یک آهنگ از رو هارد پخش کنید بعد از اجرای بازی چند ثانیه که گذشت Stop کنید.اگر Mp3 ـی رو هارد ندارید میتونید یک Cd Adiou رایت کنید و بعد برید تو قسمت موزیک و گزینه Rip Cd رو بزنید تا آهنگ ریخته بشه
اگر بازی رو فلش هست باید Mp3 هم از فلش اجرا بشه
برای اجرای بدون در دسر هم پیشنهاد میشه برنرمکس بگیرید ... بازی اگر واقعا برنرمکس باشه باید تو abgx360 تست ـهاش همه سبز باشن پس بازی رو تست کنید اگر برنرمکس هست ولی نمیتونید اجرا کنید لنز ـتون ضعیفه و باید دیسکی بخرید که سرعت رایت 2 یا 2.4 باشه
اون مشکل فریز کردن تو کریر مود هم با یک آپدیت توسط EA حل میشه
تمام

اقا الان بازی ریلیز رسمی شده یا لیک شده هست

برای استفاده از همه ی امکانات بازی مثل Career Mode باید حتما برنر مکس گرفت؟؟؟

دیسک های 97 درصدی فیفا 13به جز مشکل Career Mode دیگه چه مشکلاتی تو بازی فیفا 13 دارن؟

سلام به همگی...برید بازی رو بگیرید ببینید چی شده...خیلی بهتر شده...هم هوش مصنوعی بازیکنا...هم گرافیک...گل زدنم یکم بهتر شده....دروازه نسبت به فیفا 12 خیلی قابل تشخیص تر هستش...برید حالش و ببرید

یه آپیدت کوچولو درست ـش میکنه ... بعد قابلیت Match Day رو روشن بزاری و وصل بشی لایو اورآۀ بازیکنا بالا پایین میشه بر اساس بازی که چند روز قبلش انجام دادن ... اگر کنار اورآل چک مثلا زده بود -2 یعنی قدرت واقعی ـش 84 نبوده بلکه 86 بود که کم شده که ممکنه تا 88 هم زیاد بشه اگر خوب بازی کرده باشه !(چون گفتی دمو رو بازی نکردی اجساس کردم این مچ دی رو نمیدونی گفتم و اِ لا ...:دی)
نه علی رضا میدونم جریان Match Day رو:دی
من هنوز به لایو وصل نشدم اصلا، گذاشتم فردا که دیگه مطمئن باشم. تو حالت عادی 84ـه. بعد جو هارت هم 84! میتونم قبول کنم اینا 84 باشن ولی فلسفه اینکه والدز 85ـه رو نمیتونم هضم کنم:دی
کلا قشنگ گند زدن به چلسی:|

مشکل منم همینه دیگه!
پس روش اهنگ هم جواب نمیده.نه؟
فردا ببینم میتونم پولمو از فروشنده پس بگیرم

اگر مشکلتم با اهنگ خوب نشد توی فروشگاه های اینترنتی گفتن نسخه 97 درصدی یا همون ترونکیت کار نمی کنه!!!!! وباید حتما برنرمکس بخری اره برنرمکس

مشکلش اینه بازیت 97 درصدی است روی هارد نصب کردی؟؟؟؟؟اگر نصب کردی باید یک اهنگ بزاری وپخش کنی تا منو بازی اینجوری مشکلی پیش نمی اید اگر هم خوب نشد توی بعضی فروشگاه ها گفتن نسخه ترونکیت کار نمی کند!!!وباید حتما برنرمکس باشه
به خدا جواب نداد.
یعنی یه ۲۰ دقیقه ای خوب بود بعد پرید بیرون!

یعنی اگه برنرمکس باشه نیازی نیست رو هارد بریزیم اما اگه 97% باشه حتما باید بریزیم. درسته؟ (من کنسولم هارد نداره ومدل 4گیگه.)
شما حتما باید برنرمکس بخری ... چون هارد هم نداری از رو هارد اجرا کنی ...
برنرمکس در همه حال اجرا میشه
مشكل اين ارور چيه ؟ failed to authorize disc
منو رسوا كرده
بزارش تو abgx360 ببین ارور هاش رو .... اگر اصلا بازی رو بالا نمیاره بازی مشکل داره کلا ...

نه علی رضا میدونم جریان Match Day رو:دی
من هنوز به لایو وصل نشدم اصلا، گذاشتم فردا که دیگه مطمئن باشم. تو حالت عادی 84ـه. بعد جو هارت هم 84! میتونم قبول کنم اینا 84 باشن ولی فلسفه اینکه والدز 85ـه رو نمیتونم هضم کنم:دی
کلا قشنگ گند زدن به چلسی:|
مسی رو کاور بازی ـها !:دی .... میخوای بارسا رو بد درست کنن ؟:دی
وصل شو مشکلی نداره ... الان همه وصل ـن

من هنوز بازی به دستم نرسیده
اقا داستان این که چلسی رو ضعیف ساختن؟؟!!!!!!!!!واقعا ضعیفِ؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی ناراحت شدم گفتم واسه یه بار هم شده چلسی بنده خدا او فیفا قوی ساخته شده
نا سلامتی ما قهرمان اروپا هستیم دیگه مشکل دروازه بان که نباید داشته باشیم بخوان 84 بسازنش
یه دمو تو یوتیوب دیدم 87 بود چک امیدوار شدم
راستی میرلس هنوز تو تیم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!ما همیشه این pes بازها رو مسخره میکردیم که نقل و انتقالات فیفا همیشه دقیق هست و مال اونا یه سال عقب حالا فیفا هم به همین مشکل دچار شده
در کل به قول یکی از بچها بارسا و رئال رو فیلم س..ر درست میکنن بقیه تیمها رو هم یه حالت بالانس در میارن حالا نمیدونم هدفشون دقیق از این کار چیه؟؟؟؟
الان لابد منچستر یونایتد رو خیلی از ما قویتر درست کردن و ما شدیم یه چیزی تو مایه های ارسنال

به سلامتی مچ دی رایگانه اینطور که من متوجه شدم...البته از ذات پول پرست EA بعیده ولی مطمئنم اگر استقبال بشه(که میشه) از سال دیگه باید با پوینت بریم به استقابل مچ دی:d

اقا من بازی رو گرفتم 2 بار 90 دقیقه بازی کرذم ولی وقتی رو هارد میریزم سر 55% ارور میده برنر مکس هم است ولی 1 ساعت بدون نصب بازی کردم بدون ارور بالاخره بازیم خرابه یا نه؟

خوب بازی رو خریدم و بدون نصب خیلی راحت اجرا شد .. کریر هم رفتم و یه بازی دوستانه توش انجام دادم و بازی فریز نکرد .. دوستان Update Squad رو هم انجام بدن آخرین نقل و انتقالات انجام میشه .. Matchday هم کاملا رایگان هست .. کلا دم EA گرم .. ♥

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or