اصلانم اینطر نیست!!!قویترین تیم در فیفا تیمیه که پرسرعت ترین دفاع رو داشته باشه !! مهم هم نیست دفاعش چه Overall ـی داشته باشه ! فقط سرعت !!!
نکته روز![]()
ولی راست می گه سرعت دفاع خیلی مهمه...مثلا من تو 12 هیچوقت ون بویتن رو بازی نمی دادم با وجود اینکه بیشترین overall رو داشت.فقط اگه جلو میلان بازی می کردم بازیش م یدادم اونم چون فقط ون بویتن از پس قدرت بدنیه زلاتان بر میاد تو بایرن...اصلانم اینطر نیست!!! حتما چون نمیتونی ارزشون ببری داری بهونه میاری!!!:d ولی در کل اونقدرها هم که میگن سرعت ملاک نیس.![]()
دقیقا موافقم!ولی راست می گه سرعت دفاع خیلی مهمه...مثلا من تو 12 هیچوقت ون بویتن رو بازی نمی دادم با وجود اینکه بیشترین overall رو داشت.فقط اگه جلو میلان بازی می کردم بازیش م یدادم اونم چون فقط ون بویتن از پس قدرت بدنیه زلاتان بر میاد تو بایرن...
من با بارسا جلو رئال سوسک شدم،با من سیتی به خاطر بازکنان سرعتیش،4 تا گذاشتم تو پاچه حریف:dاصلانم اینطر نیست!!!
حتما چون نمیتونی ارزشون ببری داری بهونه میاری!!!:d
ولی در کل اونقدرها هم که میگن سرعت ملاک نیس.![]()
دوست گرامی الان مطمئنی داری درباره فیفا 13 داری صحبت میکنی . تو همین نسخه نصفه نیمه دمو گیم پلی فیفا 13 واقعا عالی شده کافیه مقابل یووه بازی کنی تا تفاوت بازیش رو با تیمی حجومی مثل آرسنال مشاهده کنی . تیم ها اصلا و ابدا دیگه تیکی تاکا یا به عبارتی ماشینی بازی نمیکنن و درصد خطاشون به مراتب بالاتر رفته و واقعی تر شده ............ولی انصافا تمام تیم ها شدن بارسا و رئال !
تیم حریف تحت فشار شدید تو دفاع راحت پاسکاری میکنه !
حداقل فیفا12 دفاع یکی دوبار زیرش میکشید ولی این یکی کلا ریلکس دارن پاسکاری میکنن تو دفاع !![]()

سلام دوسته عزیز من کاملا میفهمم که چی میگی. خیالت تخته تخت الان اگر اینجور پاسم بندازه محاجم تا توپ استپ کنه حرکت کنه (حتی اگرم حرکت کنه با سرعت پایینتر حرکت میکنه)الان کاره دفاع بهتر شده واقعا بازی داره تخصصی میشهزجر آور ترین چیز تو فیفا 12 برای من پاس های هوایی در عمقی بود که حریفان روی دروازه اینجانب ارسال میکردند(LB+Y) البته این حقیر یه چند تاییش رو دفع میکردم ولی یه دوست مرده خور:dدارم که اینقدر این کارو تکرار میکرد تا بالاخره یکیش میگرفت ودرنیمی از بازیها بااینکه درصد مالکیت توپ وموقعیت گل بنده دوبرابر اون مرده خور نامرد بود:dاون بایک نتیجه نامردی مثلاً با یک اختلاف پیروز میشد امیدوارم تو فیفا 13 ایجوری نباشه دیگه اگه کسی هم راه حل صد در صدی برای این مشکل داره به ماهم یاد بده خیلی خیلی ممنوندار خواهیم بود![]()
دوست گرامی الان مطمئنی داری درباره فیفا 13 داری صحبت میکنی . تو همین نسخه نصفه نیمه دمو گیم پلی فیفا 13 واقعا عالی شده کافیه مقابل یووه بازی کنی تا تفاوت بازیش رو با تیمی حجومی مثل آرسنال مشاهده کنی . تیم ها اصلا و ابدا دیگه تیکی تاکا یا به عبارتی ماشینی بازی نمیکنن و درصد خطاشون به مراتب بالاتر رفته و واقعی تر شده ............
تو فیفا 12 هر سری این اتفاق میوفتاد! حتما شما کم بازی کردی! اگه مصدومیت خطرناک باشه داور بازی رو نگه میداره!
.................
دقت کردین یه گزارشگر گذاشتن مختص مصدومیت؟ کافیه یکی مصدوم شه تا گزارشگر اصلی ازش خواهش کنه راجب مصدومیت به وجود اومده توضیح بده!