FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
آقا من تازه کارم یکی منو راهنمایی کنه
توی یو تی وقتی چند تا بازی میزنم بازیکنام بعضیهاشون قسمت بالاشون قرمز رنگ میشه دیگه هم درست نمیشه علامت مصدومیت نیست نمیدونم علامت چیه
بازیکنهای که طلایی هستن ولی قیمتاشون پایین درصورتی که اورالشونم خوبه آیا واسه خرید خوب هستند مشکلی ندارن (مشکل خانوادگی یا مشکل شخصیتی:دی)

آقا من تازه کارم یکی منو راهنمایی کنه توی یو تی وقتی چند تا بازی میزنم بازیکنام بعضیهاشون قسمت بالاشون قرمز رنگ میشه دیگه هم درست نمیشه علامت مصدومیت نیست نمیدونم علامت چیه بازیکنهای که طلایی هستن ولی قیمتاشون پایین درصورتی که اورالشونم خوبه آیا واسه خرید خوب هستند مشکلی ندارن (مشکل خانوادگی یا مشکل شخصیتی:دی)
اونا اسمشون قرارداده (contract) از استور بايد براشون قرارداد بخري بازيكناي صلاي ارزون بعضي هاشون از بازيكناي رير خيلي گرون هم بهترنبه نظر من شما الان در خريد بيشتر به سرعت بازيكنا توجه كن ،سرعت خيلي مهمه،توجه كن كه تيمي كه مي بندي بازيكناش بايد از يك ليگ باشن يا يك كشور(اين كارو كني بهتره)من نظرمو گفتماميدوارم كمكت كنه;)

اونا اسمشون قرارداده (contract) از استور بايد براشون قرارداد بخري بازيكناي صلاي ارزون بعضي هاشون از بازيكناي رير خيلي گرون هم بهترنبه نظر من شما الان در خريد بيشتر به سرعت بازيكنا توجه كن ،سرعت خيلي مهمه،توجه كن كه تيمي كه مي بندي بازيكناش بايد از يك ليگ باشن يا يك كشور(اين كارو كني بهتره)من نظرمو گفتماميدوارم كمكت كنه;)
مرسی بابت راهنماییت پس با این تفاسیر خطایی که توی تورنومنت میداد مربوط به نوع باشگاه یا ملیتشونه درسته؟؟؟؟؟؟ چون من تورنومنت قسمت کاپ طلایی رو که رفتم چند تا تورنومنت دیگه باز شد ولی توی اونا همش خطا میده

مرسی بابت راهنماییت پس با این تفاسیر خطایی که توی تورنومنت میداد مربوط به نوع باشگاه یا ملیتشونه درسته؟؟؟؟؟؟ چون من تورنومنت قسمت کاپ طلایی رو که رفتم چند تا تورنومنت دیگه باز شد ولی توی اونا همش خطا میده
بستگي به تورنومنت داره
شما تيمتو توfuthead.com بساز لينكشو اينجا بده ببينم تيمت چيه

چند روز پيش با اين لگ بارون اخير خورديم به يه عرب اقا چشتون روز بد نبينه نزديك 5 تا توپ خورد به ديرك دروازه اش هرچي توپ ميومد ميخورد به ديركش يه توپ اومد رو دروازه ما و رفت تو گل ولي هرچي ميزديم ميخورد به ديركش اخرم اينجوري شدم:((
هي گفتم خدا اين عربه چرا گل نميخوره
چنين خرشانسي رو از زمان فيفا 11 نديده بودم ولي اون زمان يه گل زدموبازي يك يك شد و منم گفتم اگه بريم تو وقت اضافه اين محاله گل بخوره براي همين زدم گزينه اخر
راستي پريروز خورديم به يه نفر كريس داشت 352 داشت زد مارو سرويس كرد بهش گفتم تيم خوبي داري گفت همين امروز كريس دراوردم:|

چند روز پيش با اين لگ بارون اخير خورديم به يه عرب اقا چشتون روز بد نبينه نزديك 5 تا توپ خورد به ديرك دروازه اش هرچي توپ ميومد ميخورد به ديركش يه توپ اومد رو دروازه ما و رفت تو گل ولي هرچي ميزديم ميخورد به ديركش اخرم اينجوري شدم:((
چنين خرشانسي رو از زمان فيفا 11 نديده بودم ولي اون زمان يه گل زدموبازي يك يك شد و منم گفتم اگه بريم تو وقت اضافه اين محاله گل بخوره براي همين زدم گزينه اخر
راستي پريروز خورديم به يه نفر كريس داشت 352 داشت زد مارو سرويس كرد بهش گفتم تيم خوبي داري گفت همين امروز كريس دراوردم:|
شانس که به ما رویی نشون نمیده فقط باید اینارو تو تیمای حریف زیارت کنیم

بعضي از اين خر شانسا هم بازي ندارنا
با يكي جمعه بازي كردم ماتا توتس داشت چك توتس داشت :| بيل و هازارد معمولي داشت:d و چهارتا اينفرم:| اونيكي هن يادم نيست چي بود
ولي بازيش=))
٩-٢ بردمش=)) با تيمه ٥٠ك اي:))

آقا اینای که میرن توی لیست همونجا که میزاره واسه فروش چطوری برگردونم به داخل ترکیب خیلی از این بازیکنای که قرمز شده بودن رو فرستاده بودم توی اون لیست

بعدش واسشون قرار داد هم خریدم ولی روش عمل نمیکنه مثلا واسه یه بازیکن نقره ای رفتم قرارداد نقره ای خریدم ولی روش عمل نمیکنه درضمن قرارداد ها شکل لباس و نوشته هست ولی بالای عکس بازیکنم فقط عکس نوشته هست که اون قرمزه
اینم از تیم من ببینش

آخرین ویرایش:
آقا اینای که میرن توی لیست همونجا که میزاره واسه فروش چطوری برگردونم به داخل ترکیب خیلی از این بازیکنای که قرمز شده بودن رو فرستاده بودم توی اون لیست

بعدش واسشون قرار داد هم خریدم ولی روش عمل نمیکنه مثلا واسه یه بازیکن نقره ای رفتم قرارداد نقره ای خریدم ولی روش عمل نمیکنه درضمن قرارداد ها شکل لباس و نوشته هست ولی بالای عکس بازیکنم فقط عکس نوشته هست که اون قرمزه

برو روشن مربع بزن گزينه اول
شايد مصدوم شده باشن اگه روشون علامت بعلاوه قرمز رنگه

یعنی واقعا UT مسخرست،2 حالت بیشتر نداره یا همش داری میبری یا همش داری میبازی!حد وسطی وجود نداره!
نصف این کسایی که تو UT وقتی بهشون میبازیم حسرت میخوریم که چقدر ساده باختیم اگر دوستانه یا سیزن باهاشون بازی کنیم،کمتر از 3-4 تا نمیخورن!
بعد همینا میان تو UT گل بارونت میکنن!دلیلش هم کاملا مشخصه سیستم مسخره UT که فقط بر پایه سرعت بنا شده و فاکتورهای دیگه ای مثل شوت از راه دور،قدرت بدنی و ... کمترین نقش رو دارن!

اینم از تیم من ببینش
چقدر بودجه داري ؟

- - -ویرایش - - -

دوستان برا بستن همون تيمي كه قبلن راجبش گفتم ٣٠ك كم دارم
كسي مي تونه كمك كنه؟:-s
در اسرع وقت بر ميگردونم;)
متشكرم

یعنی واقعا UT مسخرست،2 حالت بیشتر نداره یا همش داری میبری یا همش داری میبازی!حد وسطی وجود نداره!
نصف این کسایی که تو UT وقتی بهشون میبازیم حسرت میخوریم که چقدر ساده باختیم اگر دوستانه یا سیزن باهاشون بازی کنیم،کمتر از 3-4 تا نمیخورن!
بعد همینا میان تو UT گل بارونت میکنن!دلیلش هم کاملا مشخصه سیستم مسخره UT که فقط بر پایه سرعت بنا شده و فاکتورهای دیگه ای مثل شوت از راه دور،قدرت بدنی و ... کمترین نقش رو دارن!
درصورتي اينترنت گند بزنه بعله ادم همش ميبازه من كه حد وسطم اگه نت يه ذره متوسط باشه نصف ميبرم نصف ميبازم:d
سرعت و اينا هم كه ديگه عادت كرديم
ولي كاش سيزن يه ذره هيجان داشت كاش غير يوتي يه بخش جذابي داشت
پروكلابم خوبه ولي اينترنت خوف ميخواد=((

چقدر بودجه داري ؟

- - -ویرایش - - -

دوستان برا بستن همون تيمي كه قبلن راجبش گفتم ٣٠ك كم دارم
كسي مي تونه كمك كنه؟:-s
در اسرع وقت بر ميگردونم;)
متشكرم
همون بالای عکس نوشته بود کل دارونداره من همین 208 coins هستش
بخشید شاید سوالم احمقانه باشه منظورت 30 ک همین coins هستش ؟؟؟

درصورتي اينترنت گند بزنه بعله ادم همش ميبازه من كه حد وسطم اگه نت يه ذره متوسط باشه نصف ميبرم نصف ميبازم:d
سرعت و اينا هم كه ديگه عادت كرديم
ولي كاش سيزن يه ذره هيجان داشت كاش غير يوتي يه بخش جذابي داشت
پروكلابم خوبه ولي اينترنت خوف ميخواد=((
این پروکلاب چجوریه باحاله؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or