FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
همون بالای عکس نوشته بود کل دارونداره من همین 208 coins هستش
بخشید شاید سوالم احمقانه باشه منظورت 30 ک همین coins هستش ؟؟؟
بله ك به معني هزار است تو اينگليسي)k)
يعني ٢ك يعني دو هزار سكه
به نظر من كله اين تيمو بفروش بعد برو بازيكناي يه ليگ خاص بخر
_____
بچه ها كسي ليگه ارزون مي شناسه به اين دوستمون معرفي كنه

- - -ویرایش - - -

http://www.futhead.com/fifa/squads/10842631/#
این همون تیمیه که می خوام بسازم
بچه ها کسی نسری یا ماتا رو داشته کدومشون بهتره؟

- - -ویرایش - - -

http://www.futhead.com/fifa/squads/10842631/#
این همون تیمیه که می خوام بسازم

آخرین ویرایش:
سعید پروکلاب واقعا حال میده
من اوایل فیفا با چند نفر از بچه ها یه تیم داده بودیم و واقعا حال میداد
ولی همونطوری که مصطفی گفت باید تمام نفرات کلاب اینترنتشون خوب باشه
( با ایرانیها اونموقع بالا تر 3 نفر لگ خیلی زیاد میشد بره همین اگر خواستی یه تیم بدی یا بیشتر نفرات تیمت خارجی باشن یا حداکثر 3 نفر ایرانی بیار )

سعید پروکلاب واقعا حال میده
من اوایل فیفا با چند نفر از بچه ها یه تیم داده بودیم و واقعا حال میداد
ولی همونطوری که مصطفی گفت باید تمام نفرات کلاب اینترنتشون خوب باشه
( با ایرانیها اونموقع بالا تر 3 نفر لگ خیلی زیاد میشد بره همین اگر خواستی یه تیم بدی یا بیشتر نفرات تیمت خارجی باشن یا حداکثر 3 نفر ایرانی بیار )
سينا من يه خارجي رو ميشناسم قبلا اوليتيمت ميزد ولي الان فقط پرو كلاب
فك كنم اهل نيوكاسل بود چون رفته بود اون تيمو ساخته بود يه تيم برزيلي هم داشت
مايه بار بهش گفتيم تو فقط پروكلاب ميزني نمياي يوتي بزني گفت نه يوتي بهم حال نميده گفتم بيا تيم يوتي رو بده ما گفت مال پسر عمومه8-|
گفتم بابا يه پلات واست ميگيرم بيا تيمارو بده ما اقا برخورد به پرش جواب نداد بعد اون هم هرچي گفتم بيا پروكلاب بازي كنيم (ببينم بازيش در چه سطحيه جواب نداد)چند روز از اون جريان گذشت بهش پيام سلام و... ميدادم ج نداد منم عصباني شدم دليتش كردم:d

چند روز پيش با اين لگ بارون اخير خورديم به يه عرب اقا چشتون روز بد نبينه نزديك 5 تا توپ خورد به ديرك دروازه اش هرچي توپ ميومد ميخورد به ديركش يه توپ اومد رو دروازه ما و رفت تو گل ولي هرچي ميزديم ميخورد به ديركش اخرم اينجوري شدم:((
هي گفتم خدا اين عربه چرا گل نميخوره
چنين خرشانسي رو از زمان فيفا 11 نديده بودم ولي اون زمان يه گل زدموبازي يك يك شد و منم گفتم اگه بريم تو وقت اضافه اين محاله گل بخوره براي همين زدم گزينه اخر
راستي پريروز خورديم به يه نفر كريس داشت 352 داشت زد مارو سرويس كرد بهش گفتم تيم خوبي داري گفت همين امروز كريس دراوردم:|

زرشکککککک...........
اواتار هات منو مرده داداشی کلا ثبات نداری تو هااا :دی
------------
اقا ما همه جوره کلاه رفته سرمون
نمیتونیم با این دسته ایکس باکس بازی کنیم اخه تو ps3 جایجایی بازیکن رو گذاشته بودم رو 4 جهت بالایی حالا با این جو استیکه سخته برام جا به جا شدن همش میرم تو اوت :| نخندین خو :(( :|
---------
در مورد سوال داش گلم مصطفی بگم که لایو سرعتش بهتره psn هست البته نه خیلی هااااا یکم بهتره
از همه مهمتر بازیکن هاش هم خیلی ارزونتره
قرار داد 28 تایی 250 تا میخرم
ولی من هم دلم برا شماها تنگ شده هم با این دستهه نمیتونم بازی کنم همین روزها هست که بفروشمم دوباره ps3 بگیرم :دی

زرشکککککک...........
------------
نمیتونیم با این دسته ایکس باکس بازی کنیم اخه تو ps3 جایجایی بازیکن رو گذاشته بودم رو 4 جهت بالایی حالا با این جو استیکه سخته برام جا به جا شدن همش میرم تو اوت :| نخندین خو :(( :|
---------
در مورد سوال داش گلم مصطفی بگم که لایو سرعتش بهتره psn هست البته نه خیلی هااااا یکم بهتره
ولی من هم دلم برا شماها تنگ شده هم با این دستهه نمیتونم بازی کنم همین روزها هست که بفروشمم دوباره ps3 بگیرم :دی

داداشي سعي كن ياد بگيري باآنالوگ بازي كني چون به هيچ وجه من الوجود نميتوني با D-PAD بازي كني:d
پس ارزش نداره اينقد پول واسه گلد ادم بده؟
امان از دست فنهاي ايكس باكس8-|

چند روز پيش با اين لگ بارون اخير خورديم به يه عرب اقا چشتون روز بد نبينه نزديك 5 تا توپ خورد به ديرك دروازه اش هرچي توپ ميومد ميخورد به ديركش يه توپ اومد رو دروازه ما و رفت تو گل ولي هرچي ميزديم ميخورد به ديركش اخرم اينجوري شدم:((
هي گفتم خدا اين عربه چرا گل نميخوره
چنين خرشانسي رو از زمان فيفا 11 نديده بودم ولي اون زمان يه گل زدموبازي يك يك شد و منم گفتم اگه بريم تو وقت اضافه اين محاله گل بخوره براي همين زدم گزينه اخر
راستي پريروز خورديم به يه نفر كريس داشت 352 داشت زد مارو سرويس كرد بهش گفتم تيم خوبي داري گفت همين امروز كريس دراوردم:|

داداشي سعي كن ياد بگيري باآنالوگ بازي كني چون به هيچ وجه من الوجود نميتوني با D-PAD بازي كني:d
پس ارزش نداره اينقد پول واسه گلد ادم بده؟
امان از دست فنهاي ايكس باكس8-|
عمرا انقدر با این DPAD راحت بازی میکردم که نگو :دی
از طرفه دیگه دلم براتو تنگ شده
ولی اون پی ام خصوصیت خیلی روم تاثیر گذاشت رفتم دیدم خوبه فروختمش پس
با این حساب صبر میکنم فیفا 14 بیاد اورجین میخرم
چون ارزش نداره برای 3 ماه برم 200 تومن پول واسه FIFA13 بدم
------
میگم که لایو سرعتش بهتره ولی نه خیلی خب ارزوتر هم هست دیگه

زرشکککککک...........
------------
---------
داداش منو ادد کن saeedCR7 منم تازه امروز اومدم

آقا مهدی اگه دوستمون ایکس باکس داشت من به دوستمون حتما کمک میکردم چون دیروز پستشو دیروز خودم دیدم........شما که ps3 داری یه بار هم فردین شو به دوستمون کمک کن

جونه کار میکنه بهت پس میده..................
:d

به نظر من توی اون پست Cam اول نصری خوبه بعد سیلوا بعد ماتا , آخه ماتا خوب شوت میزنه اما توی استارت ها و درگیری ها کم میاورد

به نظر من توی اون پست Cam اول نصری خوبه بعد سیلوا بعد ماتا , آخه ماتا خوب شوت میزنه اما توی استارت ها و درگیری ها کم میاورد
ماتا؟:))
تو اون پست كه پودولسكي از همه بهتر ميدوه و شوت مي زنه و هد اما بقيه كارا رو:|
يل نصري يا پودولسكي ولي به خاطر شوت و هد پودولسكي احتمال زياد مي زارمم
مرسي

آقا مهدی اگه دوستمون ایکس باکس داشت من به دوستمون حتما کمک میکردم چون دیروز پستشو دیروز خودم دیدم........شما که ps3 داری یه بار هم فردین شو به دوستمون کمک کن

جونه کار میکنه بهت پس میده..................
:d
شما لطف داری

ماتا؟:))
تو اون پست كه پودولسكي از همه بهتر ميدوه و شوت مي زنه و هد اما بقيه كارا رو:|
يل نصري يا پودولسكي ولي به خاطر شوت و هد پودولسكي احتمال زياد مي زارمم
مرسي

من هر 4 تاشو داشتم که گفتم , پودولسکی یادم نیست پاس طلایی داده باشه و من به عنوان st ازش استفاده میکنم اما عوضش اون سه تا پاس های حساسس واسه من دادن , ماتا رو که من فذوختم رفت ولی واسه اون پست نصری رو ترجیح میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or