FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
تیم آلمانیم رو فروختم،چندتا آیتم دیگه دارم اگه اون ها رو بفروشم میخوام یه تیم انگلیسی با ترکیب 3-3-4 ببندم از دوستان تقاضا دارم راجع به ترکیب و بهترین نفراتی که میتونم خرید کنم راهنماییم کنن.:bighug:

تیم آلمانیم رو فروختم،چندتا آیتم دیگه دارم اگه اون ها رو بفروشم میخوام یه تیم انگلیسی با ترکیب 3-3-4 ببندم از دوستان تقاضا دارم راجع به ترکیب و بهترین نفراتی که میتونم خرید کنم راهنماییم کنن.:bighug:
لوریس
انریکه کابول کمپانی مایکون
نسری توره کاسورلا( این یکی چون خودم خیلی بهش علاقه دارم انصافا هم بازیکن توپیه:d)
بیل پودولسکی والنسیا(ولکات)

دوستان چندتا سوال این بازیکن های طلایی و طلایی پررنگ و آبی و مشکی فراشون باهم چیه
دوم اینکه من بازیکنام باید از یک کشور باشن یا از یک لیگ
و بعد از کدوم نوع بازی بیشتر پول توشه

اینم تیممه واسه من که یه هفته هست شروع کردم ببینید چطوره منو راهنمایی کنید
96486785774901326654.jpg

بازیکنای مشکی و آبی قدرت بیشتری دارن ........و بازیکنای منتخب ea تو هفته هایی که گذشته هستن.......

بازیکنات هم میتونم از یه لیگ باشن و هم از یه ملیت..........

از سیزن آفلاین اونی که 5.000 کوین میده ....اگه اول بشی یه پک هم بهت جایزه میده......من مسی رو از همین پک ها در آوردم..........

بازیکنای مشکی و آبی قدرت بیشتری دارن ........و بازیکنای منتخب ea تو هفته هایی که گذشته هستن.......

بازیکنات هم میتونم از یه لیگ باشن و هم از یه ملیت..........

از سیزن آفلاین اونی که 5.000 کوین میده ....اگه اول بشی یه پک هم بهت جایزه میده......من مسی رو از همین پک ها در آوردم..........

دیروز 3 تا پک دراوردم از همین راه...کلا 4ک میارزیدن بلکمم کمتر

دیروز 3 تا پک دراوردم از همین راه...کلا 4ک میارزیدن بلکمم کمتر
مهدی داداش همش شانسه هیچ رواله خاصی نداره من بالای 70 تا پک اینطوری باز کردم تازه بغیر از اون 50$ شیپیشم در نیومد:d
نداریم دیگه زوری که نمیشه بازیکن در اورد:d

دوستان چندتا سوال این بازیکن های طلایی و طلایی پررنگ و آبی و مشکی فراشون باهم چیه
دوم اینکه من بازیکنام باید از یک کشور باشن یا از یک لیگ
و بعد از کدوم نوع بازی بیشتر پول توشه

اینم تیممه واسه من که یه هفته هست شروع کردم ببینید چطوره منو راهنمایی کنید
96486785774901326654.jpg
مهاجميت كه تو تاتنهامرو بفروش ادريانو كه تو اتلتيكو مادريد هست رو بخر (ارزونه)
خط دفاعي و دروازهبانتوم بفروش و همرو از لاليگا بخر(بازيكناييت هم كه تريكبشون درست نيست رو بفروش ،با تريكبشون رو بخر)
ابلبته اينكارا رو زماني انجام بده كه مي خواي تو لاليگ ا باشي اگر مي خواي بري يه ليگ ديگه(با توجه به اينكه تازه شروع كردي ايتاليا خوبه) بازيكنارو كلن بفروش بيا سري آ ،بغد بگو تا بچه ها و خودم راهنماييت كنيم
========
Season online بهترين درامدو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or