FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
سلام خدمت دوستان
طبق گفته دوست گرامی من برای شروع از لیگ سری آ شروع کردم و با پول کم تیمم روبستم

اینم تیم من اگه زحمتی نیست اونرو یک برانداز بکنید و ایراداش رو بگیرید
راستی دوتا مطلب
1- لوسیو رو خریدم 3000 کوین که همراش یه قرارداد 82 تایی بود
2- دروازه بان رو هم گرفتم 350 کوین اون با قرارداد 99 تایی
آیا این ها رو خوب خریدم یا نه چون خودم فکر میکنم شکار گیر اوردم
vxed6t8ojzxvw0fe041i.jpg

بچه ها 2تا بازیکن تیم فصل در آوردم از پک دانته و گوتزه

با پوینت:o???
کی ؟؟؟امروز؟
من هفته ی پیش 300ک پک باز کردم یه توره که 20ک ارزش داشت گیرم اومد!!!!!!
فک کنم ea می فهمه کیا واسه پلات این بازی زحمت کشیدن...واسه سوزوندن اونجای امثال من یدونه هم گیر من نمی ندازه...
عجیبه اونایی که دنبال پلاتش نیستن راحت اینفورم گیر میارن!!!!!!
مثل تو (4رمین ایفورمت بود فکر کنم) مثل مرتضی که با 4تا پک باز کردن یه اینفورم گیر اورد....
ولی من....فکر کنم خدا از من متنفره...اون قدر که من خدا رو قسم دادم که اون لحظه یه اینفورم که حتی ارزشش 10ک باشه گیرم بیاد مادر بزرگم پای نمازشباش نداد:((
خدایا منو بکش:((
البته مبارکت باشه من از بد شانسیه خودم دارم روانی می شم!!!

آخرین ویرایش:
با پوینت:o???
کی ؟؟؟امروز؟
من هفته ی پیش 300ک پک باز کردم یه توره که 20ک ارزش داشت گیرم اومد!!!!!!
فک کنم ea می فهمه کیا واسه پلات این بازی زحمت کشیدن...واسه سوزوندن اونجای امثال من یدونه هم گیر من نمی ندازه...

مثل تو (4رمین ایفورمت بود فکر کنم) مثل مرتضی که با 4تا پک باز کردن یه اینفورم گیر اورد....
ولی من....فکر کنم خدا از من متنفره...اون قدر که من خدا رو قسم دادم که اون لحظه یه اینفورم که حتی ارزشش 10ک باشه گیرم بیاد مادر بزرگم پای نمازشباش نداد:((
خدایا منو بکش:((
البته مبارکت باشه من از بد شانسیه خودم دارم روانی می شم!!!

بعد نظريه "با كويزن باز كردن چيز خوبي نصيب آدم نميشه "اين بار شاهد نظريه ديگري از مهدي كيج هستيم:lol:

بعد نظريه "با كويزن باز كردن چيز خوبي نصيب آدم نميشه "اين بار شاهد نظريه ديگري از مهدي كيج هستيم:lol:

نظریم کجا بود باو واقعا من بد شانسم میگم عصبیم به خاطر شانس خودم وگرنه خیلیا از اینا در میارن و مبارکشون
ینی یه اینفورم 10ک از یه بازیکن 2میلیونی واسه من بیشتر ارزش داره (تو پک)
@saeed
حالا که شنس اوردی اینارو الان نفروش بزار 2-3 شنبه بالاتر میرن

نظریم کجا بود باو واقعا من بد شانسم میگم عصبیم به خاطر شانس خودم وگرنه خیلیا از اینا در میارن و مبارکشون
ینی یه اینفورم 10ک از یه بازیکن 2میلیونی واسه من بیشتر ارزش داره (تو پک)
اخه ميگي
سعيد كريس 7 كه اينفورم در نيورده دانته و گوتزه در اورده:d

اخه ميگي
سعيد كريس 7 كه اينفورم در نيورده دانته و گوتزه در اورده:d
اینا هم اینفورم حساب می شن مث که...ینی تروفی رو میدن...وگرنه 300ک رو خرج نمیکردم الکی

مهدی جان ممنون این پگ باز کردنم واقعا داستانی داره که الان براتون میگم:
امروز یه پولی رسید دستم زد به سرم بعد ازظهر رفتم یک psn 20$ گرفتم اما تا شب بهم نداد رفت واسه فردا بعد دیدم پرمیوم گلد پک اومده رفتم نیمار رو فروختم این در حالی بود که فقط 20دقیقه وقت مونده بود به هر حال نیمار فروش رفت حالا 100ک داشتم گفتم به درک یا شانسم میگیره یا نمیگیره دیگه رفتم اولی رو بازکردم هیچی نیومد دومی و سومی و...هیچی نیومد تا اینجاکه دانته دراومد و بعد فقط 2تا دیگه میتونستم باز کنم اولی رو باز کردم هیچی نیومد حالا پولم شده بود 14800 در صورتی که پک 15000تا بود دلم رو زدم به دریا ویک بازیکن رو فروش سریع کردم که پولم جور بشه تنها 5دقیقه وقت مونده بود باز کردم دیدم گوتزه داره چشمک میزنه:-o اگه وقت بود فکر کنم کل تیم فصل رو درست میکردم به هر حال خدا رو شکر ما هم میلیونر شدیم و اون 20دلار رو هم میزارم برا پرمیوم بعدی.
امیدوارم شما هم و همه ی دوستان از پک چیزهای خوب دربیارند

مهدی جان ممنون این پگ باز کردنم واقعا داستانی داره که الان براتون میگم:
امروز یه پولی رسید دستم زد به سرم بعد ازظهر رفتم یک psn 20$ گرفتم اما تا شب بهم نداد رفت واسه فردا بعد دیدم پرمیوم گلد پک اومده رفتم نیمار رو فروختم این در حالی بود که فقط 20دقیقه وقت مونده بود به هر حال نیمار فروش رفت حالا 100ک داشتم گفتم به درک یا شانسم میگیره یا نمیگیره دیگه رفتم اولی رو بازکردم هیچی نیومد دومی و سومی و...هیچی نیومد تا اینجاکه دانته دراومد و بعد فقط 2تا دیگه میتونستم باز کنم اولی رو باز کردم هیچی نیومد حالا پولم شده بود 14800 در صورتی که پک 15000تا بود دلم رو زدم به دریا ویک بازیکن رو فروش سریع کردم که پولم جور بشه تنها 5دقیقه وقت مونده بود باز کردم دیدم گوتزه داره چشمک میزنه:-o اگه وقت بود فکر کنم کل تیم فصل رو درست میکردم به هر حال خدا رو شکر ما هم میلیونر شدیم و اون 20دلار رو هم میزارم برا پرمیوم بعدی.
امیدوارم شما هم و همه ی دوستان از پک چیزهای خوب دربیارند
مبارکت باشه
به من که امیدی نداشته باش :دی
من اگه این بازیه لعنتی رو پلات نکنم ترک تحصیل میکم:))
پس پک مخصوص باز کردی؟؟

من که خودمو به در و دیوار زدم حدود 1 میلیون پک باز کردم ولی بهترین بازیکنی که گیرم اومد بوفون بود !:d هی به خودم میگم دیگه باز نمیکنم ولی نمیشه . تا یکم پول دستم میاد میرم میخرم .:d

سلام خدمت دوستان
طبق گفته دوست گرامی من برای شروع از لیگ سری آ شروع کردم و با پول کم تیمم روبستم

اینم تیم من اگه زحمتی نیست اونرو یک برانداز بکنید و ایراداش رو بگیرید
راستی دوتا مطلب
1- لوسیو رو خریدم 3000 کوین که همراش یه قرارداد 82 تایی بود
2- دروازه بان رو هم گرفتم 350 کوین اون با قرارداد 99 تایی
آیا این ها رو خوب خریدم یا نه چون خودم فکر میکنم شکار گیر اوردم
vxed6t8ojzxvw0fe041i.jpg

اول اینکه سعی کن بازیکنی که میخری ترکیبش همون ترکیب تیمت باشه!
بعدش هم به نظرم بد خرید نکردی ، اما همیشه برای خرید عجله نداشته باش و سر حوصله و دقت خرید کن در مورد هافبک چپ هم هرچه زودتر جووینکو رو بخر که حلاله مشکلاتته!بعد برای دفاع راست هم آباته رو بخر،نمیدونم چرا هافبک راست رو گذاشتی دفاع راست!!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or