FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
نه داداش من جسارت نمیکنم
حالا چنتا سوال:
1-با مزایده بازیکن میخری؟
2-از کجا می فهمی چه بازی کنی واسه دلالی خوبه؟
3-تو از هر کیلینی چقدر سود میکنی؟
1-اگه منظورت از مزایده اونایی هست که استارت 150 میزارند نه داداش من فقط با min prince /max princeو از همه مهمتر min buy now / max buy now کار میکنم دیگه بستگی شانس داره
2-اونم شانسیه مثلا همین کلینی واسه تیمم میخواستم دیدم خوب سرش شلوغه و دعواست زدم تو کارش(باید ببینی کدوم بازیکن خریدفروش بالا داره)
3-شده 40ک خریدم (البته ترکیب پر فروش) بعد 42 فروختم/شده 36 خریدم 44 فروختم
داداش خدا شاهده امروز 8 7 كيليني خواستم تو مزايده بخرم ولي همشون بالاي 40 بيد خوردن اخر اصلا زير 38 نميشه خريد:(
راستي بعد از 41212 پرطرفدارترين تركيب كدومه؟
اهان داری کم کم یاد میگیری دلالیو :دی
این ساعت که شما دنبال بازیکنی شلوغ ترین ساعته و خیلی بازیکن ها هم گرونند
بهترین ساعت 11 شب به بعد هست و صبح قبل ساعت8
ببین داداش گلم خیلی شانسیه بازیکن خریدن یهو ارزون گیرت میاد یهو اصلا گیرت نمیاد
خیلی حوصله میخواد
باور کن دیروز صبح کلینی 36ک خریدم خودم شاخ در اوردم تازه اونم 4.4.2 و همون ساعتی که بهت گفتم شلوغه یعنی ظهر 44ک فروختم
از روش buy now هم استفاده کن
ماکسو بزار رو 40 ک مینو بزار رو 35ک هر جند مین یه بار سرچ کن
من 3.5.2کلینی 37 ک گیرم اومه ازین buy now

ترکیب پر فروش دوم 4.3.3 هست ولی اونم گرونه
واسه دلالی 4.3.2.1 /4.2.3.1/3.5.2 پیشنهاد میکنم
اگه شانستم خوب باشه دیگه یهو یه ترکیب گرون مفت گیرت میاد
-----------
حالا اینها به کنار نگفتی ماتا خوبه واسه cam?

مرسي از توضيحاتت

والا تاحالا نداشتمش ولي فك نكنم خوب باشه

چرا عالی بود تو پست cam

--------
خب بلاخره داش مهدی هم به جمع دلالان پیوست خوش اومدی داداشم :دی
--------

با نهایت احترامی که واسه داش مصطفی و حسن قائلم باید عرض کنم خدمتتون این لوریس واقعا بیخوده
تو فاصله 30 متری 5 تا گل شوت خوردم که تو عمرفوتبالیم این گل هارو نخورده بودم :|
چند تا بازی دیگه هم بهش دادم اونارو هم مفت گل خورد واقعا که به اینم میگند گلر؟
هارت ور این سلطانه به خدا
------------
راستی پست st این داداش گلمون Sturridge بازیش توپه

با نهایت احترامی که واسه داش مصطفی و حسن قائلم باید عرض کنم خدمتتون این لوریس واقعا بیخوده
تو فاصله 30 متری 5 تا گل شوت خوردم که تو عمرفوتبالیم این گل هارو نخورده بودم :|
چند تا بازی دیگه هم بهش دادم اونارو هم مفت گل خورد واقعا که به اینم میگند گلر؟

حالا من کاری به این کارا ندارم ولی هم بازیکن میخواد هم شوت زن مثلا با روبن از هر 5 تایی که از پشت محوطه میزنم 3 تاش گله یا حتی دور تر ربط به گلز نداره به بازیکن شوت زن ربط داره

حالا من کاری به این کارا ندارم ولی هم بازیکن میخواد هم شوت زن مثلا با روبن از هر 5 تایی که از پشت محوطه میزنم 3 تاش گله یا حتی دور تر ربط به گلز نداره به بازیکن شوت زن ربط داره

میدونم چی میگی داداش
اولا این گل هارو تو 5 تا بازی خوردم نه یک بازی
ثانیا گل هایی بود که دروازه بان های قبلیم اصلا نمیخوردند
ثالثا هرکی لوریس داشته باهاش بازی کردم اکثرا نتیجه های برد پر گل داشتم
البته من به داداش مصطفی و حسن بی احترامی نمیکنم شاید اونها سبک بازیشون با لوریس جور تره

میدونم چی میگی داداش
اولا این گل هارو تو 5 تا بازی خوردم نه یک بازی
ثانیا گل هایی بود که دروازه بان های قبلیم اصلا نمیخوردند
ثالثا هرکی لوریس داشته باهاش بازی کردم اکثرا نتیجه های برد پر گل داشتم
البته من به داداش مصطفی و حسن بی احترامی نمیکنم شاید اونها سبک بازیشون با لوریس جور تره
جدا از اینکه سبک بازیهامون فرق میکنه تو التیمیت نمیدونم چه سری هست که بازیکنا برای همه یه کاراییرو ندارن
حالا مصطفی میتونه بهتر توضیح بده

در مورد لوريس بايد بگم من شنيدم فيفا13 از يه اپديتي به بعد كاري كرده هيچ دروازه باني اون شوتهارو نگيره
هيچ دروازه باني هم نديدم اون شوتهايي كه شما ميگي رو بگيره حتي از فاصله دور به كاسياسم گل زدم اونم مثه بقيه ميگيره فقط يه ذره بهتره
من با دروازه بانان تاپ زيادي كار كردم همشون اون شوتهارو گل خوردن بنظرم لورس و كاسياس خعلي سخت گل ميخورن مخصوصا لوريس واقعا پدر آدمو در مياره تا گل بخوره حالا من نميدونم براي بقيه هم اينجوريه يا نه

در مورد لوريس بايد بگم من شنيدم فيفا13 از يه اپديتي به بعد كاري كرده هيچ دروازه باني اون شوتهارو نگيره
هيچ دروازه باني هم نديدم اون شوتهايي كه شما ميگي رو بگيره حتي از فاصله دور به كاسياسم گل زدم اونم مثه بقيه ميگيره فقط يه ذره بهتره
من با دروازه بانان تاپ زيادي كار كردم همشون اون شوتهارو گل خوردن بنظرم لورس و كاسياس خعلي سخت گل ميخورن مخصوصا لوريس واقعا پدر آدمو در مياره تا گل بخوره حالا من نميدونم براي بقيه هم اينجوريه يا نه
چند تا توپ هم از پشت 18 راحت گل خورد
چی بگم والا منم موندم چرا اینطوره

کدوم گلر رو سانترها بهتر عمل میکنه؟این مارکتی خیلی عالیه اما تمام ضربه سرهای حریف گل میشه!هیچ توپی رو هم یکضرب نمیگیره.

واسه من هارت خوب بازی میکنه مخصوصا رو سانتر ها
اینم بگما واسه من !!!

چند تا توپ هم از پشت 18 راحت گل خورد
چی بگم والا منم موندم چرا اینطوره

واسه من هارت خوب بازی میکنه مخصوصا رو سانتر ها
اینم بگما واسه من !!!

اول بگم هارت یکی از سیریش ترین دروازه بان هاست!!!!!!!!!!!!!!یعنی توپ ازش رد نمیشه:((

دوم این کیلینی چرا امروز انقدر کم شده؟!!!!! زیر 38ک فقط 3 تا گیر اوردم!!!!!!!!!!!!

امروز یه پاکت 30.000 خریدم گفتم الان 5&6تا بازیکن خوب در میاد هیچی توش نبود یه موشت بازیکن اشغال:(
اصلا هالمون گرفته شد. من موندم بعضیا چه طوری بازیکن خوب در میارن دیگه پول به پاکت نمیدم:(

دیگه امیدی برا بازی کردن ندارم میتونستم با اون پول ozilبخرم :(
این فیفا خیلی نامرده پول ما رو خورد یه ابم روش
یه نصیحت دیگه پول پایه این چیزا ندید;)

175c06a1b58da23d538a99faeb378817cached.jpg

دوستان نظرتون راجب این تیم چیه؟
با چه قدر کوین میشه این رو جمع کرد و چه قدر حدودا زمان میخواد یه کله بشیم یا یه چیزی تو مایه ها البته دفاع وسط یکیش رو عوض کنم با بادشتوبر
خوبه تیمش؟
کلا از لیگ آلمان میخوام

175c06a1b58da23d538a99faeb378817cached.jpg

دوستان نظرتون راجب این تیم چیه؟
با چه قدر کوین میشه این رو جمع کرد و چه قدر حدودا زمان میخواد یه کله بشیم یا یه چیزی تو مایه ها البته دفاع وسط یکیش رو عوض کنم با بادشتوبر
خوبه تیمش؟
کلا از لیگ آلمان میخوام

همونقدر که پول تلویزیونه 7/8 میلیونیه تو عکسه :biggrin1:
جدا از شوخی الان با یکی که عین همین تومو داشت بازی کردم تیم من کلا 50.000 خرجش شده این تیم کم کم 1.200.000نذاشتم تکون بخوره
اگر نوئر واسش شاهکار نکرده بود با اختلاف بالا میبردمش منتهی با خوش شانسیش مساوی تموم شد

این 4 ملیون هست.نیست؟:دی
لامصب یک نرم افزار اتوبایر هست.با اون کلی چیز مفتی میخرن و میفروشن.روزی 100 هزار سکه در میارن بعضیا.ولی همین دلالی های سطح پایین ما هم خوبه.الان 300-400 سکه از هر قراردادای که صبح گرفتم سود کردم.حیف پول کم داشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or