FIFA 13 l PS3

بهترين و جذاب ترين قسمت فيفا 13 از نظر شما چيست؟

• سيزن

رای‌ها: 38 22.0%
  • فرندلي

رای‌ها: 23 13.3%
  • اولتيمت تيم

رای‌ها: 29 16.8%
  • پرو كلابز

رای‌ها: 4 2.3%
  • كرير مد

رای‌ها: 63 36.4%
  • مچ دي

رای‌ها: 7 4.0%
  • ساير قسمتها؟؟؟؟؟؟؟

رای‌ها: 9 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
خیلی کم می بینم بین دوستان آنلاین و حتی تو سیزن که این ترکیبو بزارن
یه سری اون اوایل که فیورنتینا رو تازه ورش میداشتم ترکیب دیفالتش همون 433 بود (الان عوض شده البته ) انقد خوب بود یا اون شبش حالم خوب بود (نمیدونم ! دی: ) هشت 9 دست پشت سرهم سیزن زدم و بردم همه رو باهاش .

آی دیت چیه ؟
amirfifa
انلاین هم زیاد میزنم البته فقط
[h=2]Ultimate Team[/h]

خوب به آخرهاى عمر فيفا ١٣ نزديك ميشيم
٣ تا از بهترين تيمهاى فيفا ١٣ تو اين يكسالى كه بازى كردم:
يوونتوس : واقعا هيچ جاى تيم مشكل نداره فوق العادست.
دورتموند : نياز به هيچ توضيح اضافه نيست سوالى داشتيد از عبداله بپرسيد!!!
منچستر سيتى : ٩٠ درصد اوقات حتى اگر رو فرم نبودم بازيكنا كار خودشون رو انجام ميدادن : دى

با اينكه فن بارسا هستم بارسا رو بر نميداشتم بخاطر اينكه اينقدر با رئال مى افتادم ديگه حالم از بارسا و رئال تو فيفا بهم ميخورد!
براى همين فرصت نشد بارسا رو تست كنم!!!

بچه ها ظاهرا سرعت بازی (Game Play) فیفا 14 نسبت به فیفا 13 بالاتر رفته، خودتون و واسه سریعترین فیفا تاریخ آماده کنید درضمن ظاهر منو Pause داخل بازی هم قشنگتر شده، ترکیبی از منو PES و منو سیستم عامل ویندوز موبایل:)

بچه ها ظاهرا سرعت بازی (Game Play) فیفا 14 نسبت به فیفا 13 بالاتر رفته، خودتون و واسه سریعترین فیفا تاریخ آماده کنید درضمن ظاهر منو Pause داخل بازی هم قشنگتر شده، ترکیبی از منو PES و منو سیستم عامل ویندوز موبایل:)

جو نده الکی برادر .. تو این ویدیوهایی که من دیدم .. همین الان هم بازی psg و bvb رو دیدم از یوتیوب که 14 رو رو xbox1 داشتن بازی میکردن
همچین خبری از سرعت و سریع ترین فیفای تاریخ و فلان نیست ! سرعت و حرکات مثل 13 بود تقریبن با یه سری حرکات جدید .

جو نده الکی برادر .. تو این ویدیوهایی که من دیدم .. همین الان هم بازی psg و bvb رو دیدم از یوتیوب که 14 رو رو xbox1 داشتن بازی میکردن
همچین خبری از سرعت و سریع ترین فیفای تاریخ و فلان نیست ! سرعت و حرکات مثل 13 بود تقریبن با یه سری حرکات جدید .

من نسخه پلی استیشن 3 رو گفتم نه XBOX1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or