FIFA 13 l PS3

بهترين و جذاب ترين قسمت فيفا 13 از نظر شما چيست؟

• سيزن

رای‌ها: 38 22.0%
  • فرندلي

رای‌ها: 23 13.3%
  • اولتيمت تيم

رای‌ها: 29 16.8%
  • پرو كلابز

رای‌ها: 4 2.3%
  • كرير مد

رای‌ها: 63 36.4%
  • مچ دي

رای‌ها: 7 4.0%
  • ساير قسمتها؟؟؟؟؟؟؟

رای‌ها: 9 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
تو و فرزاد که همیشه موقع آنلاین زدین no pm یا freindly nemizanam یا کلن پایه نیستین هیچوقت ! همیشه هم چراغتون زرده ! آدم میترسه باهاتون حرف بزنه کلن :d
تو بگو اصلن میشه گیرتون اورد حالا ؟ ساعت 2 شب به بعد که حتی مرده ها هم خوابن آنلاین میشین همیشه :p
////
الان دارم بازی دوترموند - من سیتی رو میبینم و یاد میگیرم :d ناکسا عین من بازی میکنن این دورموندیا :p منم عین اونا بازی میکنم :p:p

چک نکردم ببینم با این آپدیتشون سیزن رو میتونم بازی کنم یا نه، ولی امروز زنگ زدم isp م ازش پرسیدم خط تک کاربره میدن، اونم گفت آره ..الان باوجود اینکه ping نتم خوبه و زیر صده اما ضریب اشتراک نتم یک به ده ئه ! :( این ping ئه یهو نوسان پیدا میکنه حال گیری میکنه یهو وسط بازی .. با چندتا از بچه ها تکو توک یکم لگ داره بازیم و سیزن رو هم نمیتونم برم ، فردا پس فردا این نتم رو سر و سامون بدم و اگه سیزن خوب جواب بده دیگه مجبور نیستم هی فرندلی بزنم :p
خط تك كاربره كه قيمتش در حد لاليگاست
بعدشم تو زودتر بايد ميرفتي سراغ سيزن:d
من كه از زمان فيفا 11 فقط اولتيميت ميزدم تيمم برنز بود ولي حال ميكردم>:d<
اصلا عشق همين تيم برنزه تو فيفا 12 اخرايا كه بازي داشت پلات ميشد يه تيم برنز داشتم همه هيولا ها داخلش بود هركي ميديدتشون كپ ميكرد و قبل بازي يه چي مينوشت بعضيا هم حساب كار خودشونو ميكردنو فرار ميكردن>:d<
البته فيفا 11 و 12 تو اوليتيمت تيمشون سيزن نداشتن بازيكن گلد داشتن تو اونها كار سختي بود الان راحت شده راحت ميشه بعد از چند فصل بهترين بازيكنهارو خريد

تک کاربره رو همون 128 ش هم کفایت میکنه.. پرسیدم ماهی 30 و خرده ای اینا گفت فک کنم ،
سیزن هم دیر و زود نداره که ! شماها هم همش دنبال رنک و پلاتینیوم و منیزیم و اینائید :d واسه من همین که بتونم با آدمای مختلف بازی کنم همون بسه .
این اولتیمیت تیم رو بخش سیزنش دوتا بازی تونستم بکنم اون روز که رفتم توش :d اونم چه بازیکنایی داده بود واسه شروع ! همه overall شون 30 - 40 و اینا بود :-& این استامینا یا استرنگث شون .. کدومشون 90 و خورده ای کرده بودن ؟ اگه اون نبود همشون همون نیمه اول مرده بودن کلن :p
ولی بد نبود به نظرم ، نرفتم تو بحر بازیکن خریدن و گرفتن و ایناش ، راسیتش نگرفتم چجوریا بود یا تنبلیم اومد یکم :p

تو و فرزاد که همیشه موقع آنلاین زدین no pm یا freindly nemizanam یا کلن پایه نیستین هیچوقت ! همیشه هم چراغتون زرده ! آدم میترسه باهاتون حرف بزنه کلن :d
تو بگو اصلن میشه گیرتون اورد حالا ؟ ساعت 2 شب به بعد که حتی مرده ها هم خوابن آنلاین میشین همیشه :p
////
الان دارم بازی دوترموند - من سیتی رو میبینم و یاد میگیرم :d ناکسا عین من بازی میکنن این دورموندیا :p منم عین اونا بازی میکنم :p:p

این زرد بودنمون و اینکه مینویسیم پیام ندید واس اینکه یه سریها هستن بازیشون ۲ هزار نمی ارزه و دقیقا هم همیشه لنگ بازی با یکی مثل من میشن!!

واگرنه کسایی مثل شما که هرموقع پیام بدید مشکلی نیس

و یه چیزی که یه کم اذیتم میکنه اینکه بچه ها دقت نمیکنن مثلا توی بازی هستیم و همش پیام میدن و بعدش هم میگن چرا جواب نمیدی ولی خب میتونن از قسمت online friendlies ببین که توی بازی هستیم و دیر میشه جواب داد....;;)

ولی باز من جواب اون دسته از افراد رو که بازیشون ۲ هزار نمی ارزه هم بد نمیدم و با احترام میپیچونمشون:d ولی فرشاد در کمال آرامش یا جوابشون رو نمیده یا خیلی تند:d

راستی از عمد کلماتی مثل اصلا رو اصلن و یا کلا رو کلن مینویسی دیگه؟؟

اون ساعت آنلاین شدن هم یه کم ربط داره به آنلاین بودن همین افراد که ۲ هزاری هستن (البته یه کم دلیلش اینه هااا)
شما هم که دقیقا برعکس ما هستی تقریبا اکثر وقتا که آن بشیم میبینم که آنلاینی ماشالله معلومه خیلی اشتیاق بازی داری:d

آخرین ویرایش:
این مشکل برای من هم پیش اومده،نمیگم بازیم تعرفیه و همه میخوان باهام بازی کنن،اتفاقا بازیم یه روز مارادوناییه یه روز مالدیوی!!:d
اما وقتی بعضی از دوستان پیام میدن که دوستانه میزنی یا نه؟یا سوال میپرسن،
یهو میبینی وسطه بازی هستی و توپ نمیره بیرون که PAUSE کنی یا توپ دستت نیست یا حساسیت بازی رفته بالا طوری که اگر بیای از بازی بیرون حسش میپره!
بعد بعضی از دوستان عزیزم ناراحت میشن که تحویل نمیگیریم یا جواب نمیدیم خوب دوست عزیز شما جای من بودی چکار میکردی؟
همین آقا mostafa682 دیشب سر همین موضوع از دست من ناراحت شد،ایشون ازم پرسید Auction اولتیمیت تیمت کار میکنه یا نه!منم نوشتم نمیدونم! بعد گفت خوب برو چک کن!آخه عزیزم دقیقه 10 سیزن بودم چطوری برم چک کنم و زودی برگردم!!؟عزیزم من اگر جواب شما رو ندادم از قصد نبوده هر چند که همون موقع برات پیام دادم که تو بازیم،همین رنگو بنده خدا دیشب 2 بار برای بازی پیام داد،من نتونستم بازی کنم!چون میدونه منو گلبارون میکنه میخواد بازی کنه!!:d

---------- نوشته در 11:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها این آپدیت برای چی بود؟

یه مشت باگ که مهمترینش بازی با توپ نامرئی بوده رو حل کرده!!

راستی از عمد کلماتی مثل اصلا رو اصلن و یا کلا رو کلن مینویسی دیگه؟؟
فرزاد اره مثل اینکه :دی منم قبلا بهش تذکر داده بودم :دی مزاح می کنه اینجوری می نویسه گویا :دی

دیشب با سینا داشتیم بازی می کردیم یه دست همینجوری تستی من دورتموند برداشتم . این تیم چرا اینجوریه ؟ :دی اصلا چرا 5 ستاره نیست ؟ از 100 تا تیم 5 ستاره هم بهتره !! هم از لحاظ نظم بازیکن هم از نظر مهره . عبدالله خیلی زرنگی :دی هر چند همونطور که گفتم بازم مهم نیست :دی

راجع به املای کلمات عربی چون ریشه عربی دارن کاملن (کاملا :p) اینکه چجوری می نویسیمشون زیاد مهم نیست به نظر من البته، چون در اصل هم اینها قبلن کلن :p تو زبان ما نبودن و تحمیل شدن یه جورایی به زبان شیرین و زیبای فارسی .. همشون هم معادل فارسی داشتن و دارن که فراموش شده و یا ملت زیاد به کار نمیبرن و من هم چون دل خوشی از زبان عرب ها و فرهنگشون و .. ندارم زیاد، این شکلی عمدن کلمات عربی رو اونطور که دلم میخواد مینویسم و سعی هم میکنم که کلن تو نوشتارم توهرجا چه اینجا چه نامه نگاری ها و جاهای دیگه از لغات و کلمات و اصطلاحات عربی کمتر استفاده بکنم.

با وجود اینکه ترکمن هستم و زبان اصلیم ترکمنی هستش ولی برام کاملن برتری و شیوایی زبان فارسی نسبت به زبان عربی مشهود و قابل درکه و سعی میکنم بهش احترام بذارم، کافیه شما به بار یه گزارش فوتبال رو به زبان عربی بشنوید از همین مثلن کانال الجزیره سپورت .. عمرن دو دقیقه بتونید تحمل بکنید اون صداها و اصوات گوشخراش و .. فقط موقع گل زدن یارو دیگه دیوانه دیوانه میشه و یکم جالب میشه .. :d

درکل منظورم اینه که املای بعضی از کلمات عربی رو عمدن این شکلی مینویسم چون تو زبان ما هرچند که جا افتادن و جای گذین کلمات فارسی ماقبلشون شدن ولی جایگاه واقعی ندارن .
//
فرزاد جان ok داداش، گرفتم >:d<
آقای کَیانوش ! آقا شما هم فیلم بازی نکن :d

آخرین ویرایش:
سلام
اول اینو بگم این حرکت بلیزارد واقعا ضد حال بود و بعضی از دوستان من هنوز در شوک این خبر هستن
دوم اینکه الان مثل اینکه کپی بازها میتونن انلاین بشن اما ریسکش بالاس و سونی احتمالا بزودی اونارو بن میکنه بره همین من بهت ارجینال توصیه میکنم و فقط هم فیفا
فیفا از دو نظر از PES به سرتره ( از بعد انلاین نه گیم پلی )
اول از نظر سرور که نسبت به PES بهتره
دوم هم از نظر تعدا بالای ایرانیها که هیچوقت احساس تنهایی نمیکنی!
در مورد سوال اخرت نه بره انلاین بازی کردن اون مراحل نداره
برو PS3 اپدیت کن تا کپی خورش بپره و دیسک اورجینال فیفا رو بخر
قبل اینکه بری توی بازی یه اکانت توی PSN بساز ( ترجیحا امریکا ) و بعد میتونی بری فیفارو انلاین بزنی

ممنون از جوابتون
پس با این حساب من 3 مرحله دارم تا انلاین بازی کردن فیفا
1-اپدیت کنسول برای پردن هک
2-خریدن دیسک اورجینال
3-باز کردن اکانت PSN و همون ترجیحا امریکا که فرمودید

3 تا سوال دیگه هم دارم
با این حساب دیگه قید بازی های کپی که دارم رو باید بزنم؟
هیچ هزینه و شارژ ماهیانه نداره؟
الان که بازی ها 2013 هست واسه سال دیگه باستی دیسک جدید تهیه کنم ؟

ممنون از جوابتون
پس با این حساب من 3 مرحله دارم تا انلاین بازی کردن فیفا
1-اپدیت کنسول برای پردن هک
2-خریدن دیسک اورجینال
3-باز کردن اکانت PSN و همون ترجیحا امریکا که فرمودید

3 تا سوال دیگه هم دارم
با این حساب دیگه قید بازی های کپی که دارم رو باید بزنم؟
هیچ هزینه و شارژ ماهیانه نداره؟
الان که بازی ها 2013 هست واسه سال دیگه باستی دیسک جدید تهیه کنم ؟

بله قید بازیهلی کپی رو باید بزنی!
نخیر psn کاملا free!
متوجه نمیشم؟
قیمت دیسک اورجینال هم الان بالاست اول ببین به به نفعته یا نه !
یه فریمور جدید هست که بازیهای کپی رو آنلاین بازی میکنند البته به زودی احتمالا دیگه نمیتونن :d

بله قید بازیهلی کپی رو باید بزنی!
نخیر psn کاملا free!
متوجه نمیشم؟
قیمت دیسک اورجینال هم الان بالاست اول ببین به به نفعته یا نه !
یه فریمور جدید هست که بازیهای کپی رو آنلاین بازی میکنند البته به زودی احتمالا دیگه نمیتونن :d

ممنون از پاسختون
اینقدر به بلیزار شارژ دوماهه 88 تومان و پک های گرون دادیم پوست کلفت شدیم
دیسک اورجینال تقریبا چه قیمتی هست؟فقط شنیدم بازی هایی مثل خدای جنگ و فوتبال گرون تر هستند
دنبال فریمور جدیده نیستم چون مطمئنا دیر یا زود گیر میوفتیم

ممنون از پاسختون
اینقدر به بلیزار شارژ دوماهه 88 تومان و پک های گرون دادیم پوست کلفت شدیم
دیسک اورجینال تقریبا چه قیمتی هست؟فقط شنیدم بازی هایی مثل خدای جنگ و فوتبال گرون تر هستند
دنبال فریمور جدیده نیستم چون مطمئنا دیر یا زود گیر میوفتیم
دیسک ارجینال فیفا حدودا 190 تومنه
اما شما بهتره این بازی بصورت دانلودی از شبکه psn بگیرید
دو نفره اگه این کار انجام بدین نفری 100 میوفته
برای اینکار اول باید 60$ psn card بگیرین و بعد هم یه شریک پیدا کنین چون بازیهایی که از psn خریداری میشن میشه روی دو اکانت استفاده کرد با اینکار فیفا هم روی اکانت شما اکتیو میشه هم اکانت شریکتون

این مشکل برای من هم پیش اومده،نمیگم بازیم تعرفیه و همه میخوان باهام بازی کنن،اتفاقا بازیم یه روز مارادوناییه یه روز مالدیوی!!:d
اما وقتی بعضی از دوستان پیام میدن که دوستانه میزنی یا نه؟یا سوال میپرسن،
یهو میبینی وسطه بازی هستی و توپ نمیره بیرون که PAUSE کنی یا توپ دستت نیست یا حساسیت بازی رفته بالا طوری که اگر بیای از بازی بیرون حسش میپره!
بعد بعضی از دوستان عزیزم ناراحت میشن که تحویل نمیگیریم یا جواب نمیدیم خوب دوست عزیز شما جای من بودی چکار میکردی؟
همین آقا mostafa682 دیشب سر همین موضوع از دست من ناراحت شد،ایشون ازم پرسید Auction اولتیمیت تیمت کار میکنه یا نه!منم نوشتم نمیدونم! بعد گفت خوب برو چک کن!آخه عزیزم دقیقه 10 سیزن بودم چطوری برم چک کنم و زودی برگردم!!؟عزیزم من اگر جواب شما رو ندادم از قصد نبوده هر چند که همون موقع برات پیام دادم که تو بازیم،همین رنگو بنده خدا دیشب 2 بار برای بازی پیام داد،من نتونستم بازی کنم!چون میدونه منو گلبارون میکنه میخواد بازی کنه!!:d

---------- نوشته در 11:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 AM ارسال شده بود ----------

باو شما از همون اول كه دوست شدم يه جوري جواب دادي بعد از چند بار من مطمئن شدم باما حال نميكني شايدم تيم مارو ديدي ترسيدي كه اتفاقا بهت حق ميدم:))
بهرحال من هوش هيجانيم بالاست سريع ميتونم بفهمم طرف چيكارست واسه همين فهميدم كه و باقي ماجرا;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or