stevejobs
کاربر سایت
اگه سیزن خوب جواب بده دیگه مجبور نیستم هی فرندلی بزنم
الان داری منت میذاری سرمون بابت فرندلی زدن دیگههههههه:dباوشه.یه رنگو رو داشتیم اونم داره میره:d
اگه سیزن خوب جواب بده دیگه مجبور نیستم هی فرندلی بزنم
خط تك كاربره كه قيمتش در حد لاليگاستچک نکردم ببینم با این آپدیتشون سیزن رو میتونم بازی کنم یا نه، ولی امروز زنگ زدم isp م ازش پرسیدم خط تک کاربره میدن، اونم گفت آره ..الان باوجود اینکه ping نتم خوبه و زیر صده اما ضریب اشتراک نتم یک به ده ئه ! این ping ئه یهو نوسان پیدا میکنه حال گیری میکنه یهو وسط بازی .. با چندتا از بچه ها تکو توک یکم لگ داره بازیم و سیزن رو هم نمیتونم برم ، فردا پس فردا این نتم رو سر و سامون بدم و اگه سیزن خوب جواب بده دیگه مجبور نیستم هی فرندلی بزنم
تو و فرزاد که همیشه موقع آنلاین زدین no pm یا freindly nemizanam یا کلن پایه نیستین هیچوقت ! همیشه هم چراغتون زرده ! آدم میترسه باهاتون حرف بزنه کلن :d
تو بگو اصلن میشه گیرتون اورد حالا ؟ ساعت 2 شب به بعد که حتی مرده ها هم خوابن آنلاین میشین همیشه
////
الان دارم بازی دوترموند - من سیتی رو میبینم و یاد میگیرم :d ناکسا عین من بازی میکنن این دورموندیا منم عین اونا بازی میکنم
بچه ها این آپدیت برای چی بود؟
فرزاد اره مثل اینکه منم قبلا بهش تذکر داده بودم مزاح می کنه اینجوری می نویسه گویاراستی از عمد کلماتی مثل اصلا رو اصلن و یا کلا رو کلن مینویسی دیگه؟؟
سلام
اول اینو بگم این حرکت بلیزارد واقعا ضد حال بود و بعضی از دوستان من هنوز در شوک این خبر هستن
دوم اینکه الان مثل اینکه کپی بازها میتونن انلاین بشن اما ریسکش بالاس و سونی احتمالا بزودی اونارو بن میکنه بره همین من بهت ارجینال توصیه میکنم و فقط هم فیفا
فیفا از دو نظر از PES به سرتره ( از بعد انلاین نه گیم پلی )
اول از نظر سرور که نسبت به PES بهتره
دوم هم از نظر تعدا بالای ایرانیها که هیچوقت احساس تنهایی نمیکنی!
در مورد سوال اخرت نه بره انلاین بازی کردن اون مراحل نداره
برو PS3 اپدیت کن تا کپی خورش بپره و دیسک اورجینال فیفا رو بخر
قبل اینکه بری توی بازی یه اکانت توی PSN بساز ( ترجیحا امریکا ) و بعد میتونی بری فیفارو انلاین بزنی
ممنون از جوابتون
پس با این حساب من 3 مرحله دارم تا انلاین بازی کردن فیفا
1-اپدیت کنسول برای پردن هک
2-خریدن دیسک اورجینال
3-باز کردن اکانت PSN و همون ترجیحا امریکا که فرمودید
3 تا سوال دیگه هم دارم
با این حساب دیگه قید بازی های کپی که دارم رو باید بزنم؟
هیچ هزینه و شارژ ماهیانه نداره؟
الان که بازی ها 2013 هست واسه سال دیگه باستی دیسک جدید تهیه کنم ؟
بله قید بازیهلی کپی رو باید بزنی!
نخیر psn کاملا free!
متوجه نمیشم؟
قیمت دیسک اورجینال هم الان بالاست اول ببین به به نفعته یا نه !
یه فریمور جدید هست که بازیهای کپی رو آنلاین بازی میکنند البته به زودی احتمالا دیگه نمیتونن :d
دیسک ارجینال فیفا حدودا 190 تومنهممنون از پاسختون
اینقدر به بلیزار شارژ دوماهه 88 تومان و پک های گرون دادیم پوست کلفت شدیم
دیسک اورجینال تقریبا چه قیمتی هست؟فقط شنیدم بازی هایی مثل خدای جنگ و فوتبال گرون تر هستند
دنبال فریمور جدیده نیستم چون مطمئنا دیر یا زود گیر میوفتیم
باو شما از همون اول كه دوست شدم يه جوري جواب دادي بعد از چند بار من مطمئن شدم باما حال نميكني شايدم تيم مارو ديدي ترسيدي كه اتفاقا بهت حق ميدماین مشکل برای من هم پیش اومده،نمیگم بازیم تعرفیه و همه میخوان باهام بازی کنن،اتفاقا بازیم یه روز مارادوناییه یه روز مالدیوی!!:d
اما وقتی بعضی از دوستان پیام میدن که دوستانه میزنی یا نه؟یا سوال میپرسن،
یهو میبینی وسطه بازی هستی و توپ نمیره بیرون که PAUSE کنی یا توپ دستت نیست یا حساسیت بازی رفته بالا طوری که اگر بیای از بازی بیرون حسش میپره!
بعد بعضی از دوستان عزیزم ناراحت میشن که تحویل نمیگیریم یا جواب نمیدیم خوب دوست عزیز شما جای من بودی چکار میکردی؟
همین آقا mostafa682 دیشب سر همین موضوع از دست من ناراحت شد،ایشون ازم پرسید Auction اولتیمیت تیمت کار میکنه یا نه!منم نوشتم نمیدونم! بعد گفت خوب برو چک کن!آخه عزیزم دقیقه 10 سیزن بودم چطوری برم چک کنم و زودی برگردم!!؟عزیزم من اگر جواب شما رو ندادم از قصد نبوده هر چند که همون موقع برات پیام دادم که تو بازیم،همین رنگو بنده خدا دیشب 2 بار برای بازی پیام داد،من نتونستم بازی کنم!چون میدونه منو گلبارون میکنه میخواد بازی کنه!!:d
---------- نوشته در 11:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 AM ارسال شده بود ----------