mamut_haya
کاربر سایت
اقا با منم بازی کنید 4 شنبه مسابقه حذفی دارم ali mag mag کیههههههههههههه اینجا نیستی رقیبه 4شنبه ؟ بچه ها ادد کنید بزنیم بازیم هم متوسطه بدش نیس mamut_haya
زد که زد isp شاتل محترم مارو از اخرین مسابقات حذفی کنار نمی زد اون جامم مال خودم بودکیانوش اوضاع خطرناک شد رنگو فرزاد با مصطفی رو زد :d
اقا با منم بازی کنید 4 شنبه مسابقه حذفی دارم ali mag mag کیههههههههههههه اینجا نیستی رقیبه 4شنبه ؟ بچه ها ادد کنید بزنیم بازیم هم متوسطه بدش نیس mamut_haya
1- دروازبان رو به موقع جلو بیاربچه ها یه سوال
توی فیفا 13 گل زدن روی کرنر خیلی راحت شده
خود من راحت روی کرنر گل میزنم اما راحت هم گل میخورم
میخواستم بدونم شما از چه راهی توی دفاع کردن استفاده میکنید؟ چون بعضی وقتا نمیدونم چرا اصلا بازیکنام هد نمیزنن
ت/پ نامرئی رو ولش من یه فرمشن ساختم 2 1 7 یکی از دفاعام نامرئیه عمرا پیداش کنید باید 2 تا بازیکن رویه یه پست باشن بعد یکیش نامرئی میشهاطلاعات جدیدترین پچ برای PS3:
FIFA 13: late PS3 patch rolling out now, fixes listed | VG247
•باگ توپ نامرئی حل شده شده است
•مشکلات Online Seasons Match برطرف شده
•و .........
تو اگه به من ضمانت دادی که با تعویض isp مشکل من با اون 3 4 نفر حل می شه من همین فردا عوضش می کنم بعدم اینکه شنیدم با دورتموند بد جوری دور برداشتی ولی اصلا مهم نیست . چون قبلا هم با اتلتیکو دور برداشته بودی که این کارش اومد یه کاری کرد دیگه اتلتیکو بر نداری در مورد دورتموند هم با این کارش بازی نکردی هنوزاین کیانوش رو هم بزن بازنده اعلامش کن بابا :d حال نداره بره سر کوچه شون isp شون رو عوض کنه .. سه ماهه الان !
سلامعرض سلام و ادب دارم خدمت دوستان عزیز
بلیزارد ما رو از wow تحریم کرد می خوام بزنم تو خط فوتبال
1-پلی استیشن من هک شده 3.55 هست ایا امکان اورجینال بازی کردن هست؟
2-واسه انلاین بازی کردن pes بهتره یا fifa
3-ببینید مثلا سرورهای داخلی نمی خوام بازی کنم . واسه بازی world of warcraft یه اکانت می ساختیم و یه cd key می خریدیم و یه شارژ ماهیانه
یه توضیح هم در این مورد بدین که cd key باستی بگیرم؟شارژ ماهیانه داره یا نه؟ببخشید در این مورد کاملا noob هستم
اگر جای مطرح کردن سوال ها اینجا نیست لینک تایپیک مربوطه رو محبت بفرمایید
سپاسگذار