FIFA 13 l PS3

بهترين و جذاب ترين قسمت فيفا 13 از نظر شما چيست؟

• سيزن

رای‌ها: 38 22.0%
  • فرندلي

رای‌ها: 23 13.3%
  • اولتيمت تيم

رای‌ها: 29 16.8%
  • پرو كلابز

رای‌ها: 4 2.3%
  • كرير مد

رای‌ها: 63 36.4%
  • مچ دي

رای‌ها: 7 4.0%
  • ساير قسمتها؟؟؟؟؟؟؟

رای‌ها: 9 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
هم چنین من...
دلیلش که مشخصه سیستم مزخرف و پر ایراد EFC چون اگر یک شخص خاص این حالت میشد می شد بگی مشکل چیز دیگریس ولی اکثرا در خماری به سر می بریم...

سلام

من لول 27 هستم الان چندین بازی هست که xp من از 585 تکون نمیخوره ، چه ببرم چه ببازم فقط اون پول که بقلش هست زیاد میشه ؟
چرا ؟

باتشکر
اتفاقا منم همین مشکل رو دارم!!!البته من لول 17 ام چلنج ها رو هم که میرم xpتکون نمیخوره و فقط پول کم و زیاد میشه

اتفاقا منم همین مشکل رو دارم!!!البته من لول 17 ام چلنج ها رو هم که میرم xpتکون نمیخوره و فقط پول کم و زیاد میشه
من توی فیفا 12 این مشکل داشتم! اما خوشبختانه هنوز توی فیفا13 این مشکل بهم سرایت نکرده
الان مشکل اصلی من توی فیفا اینه با یکی دونفر از بچه ها که دوستانه میزنم چه ببرم چه ببازم هیچ امتیازی ثبت نمیکنه!
کلا فیفا همش باگ و ضد حاله
دیشب داشتم منیجر میرفتم و بازیهارو حدود 2 ماه بدون سیو جلو بردم تا اینکه رسید به هفته دوم سری A و بازی با رم
همون اول بازی دستم شارژ تموم کرد بعد که توی شارژ زدم و داخل بازی رفت دیدم تنظیم دوربین شده حالت Pro و از پشت بازیکنارو نشون میده! هر کاری هم کردم درست نشد ... بعد مجبور شدم ازبازی برم بیرون و اعصابم بیشتر از این ناراحت بود که دوباره باید تمام اون 2 ماه فصل ترانسفر بگذرونم ...
این تازه یکیش بود توی منیجر یه بار با لیورپول با من یونایتد بازی داشتم دقیقه 40 دنی اگر مصدوم شد و رفت بیرون زمین داورم که باید طبق معمول بازی نگه میداشت تا ببرمش بیرون اینکار انجام نداد و اخر نیمه اول بعد زدن سوت پایان نیمه یوهو دیدم یه سوت دیگه زد که بازی متوقف کنه تا بازیکن مصدومم تعویض کنم! حالا اخر ماجرا نیست وقتی من تعویضش مردم دیگه اصلا توی بازی نمیرفت و بازیکنا بره خودشون وایساده بودن و نمیشد بازی شروع کرد!! این فیفا مصداق بارز رو اعصاب بودنه
حالا باز این دو نمونه از رو اعصاب بودنشه
الان توی بازی دوستانه هم ماشالا اکثر بچه ها تاکتیکشون این شده دفاع ، ضدحمله
یعنی کسایی که تحت فشار 4 تا پاس نمیتونن بدم با این تاکتیک هم کمتر گل میخورن هم شانسی گل میزنن ...
حرف اخرم هم همون امضای Armor2011!!

من توی فیفا 12 این مشکل داشتم! اما خوشبختانه هنوز توی فیفا13 این مشکل بهم سرایت نکرده
الان مشکل اصلی من توی فیفا اینه با یکی دونفر از بچه ها که دوستانه میزنم چه ببرم چه ببازم هیچ امتیازی ثبت نمیکنه!
کلا فیفا همش باگ و ضد حاله
دیشب داشتم منیجر میرفتم و بازیهارو حدود 2 ماه بدون سیو جلو بردم تا اینکه رسید به هفته دوم سری A و بازی با رم
همون اول بازی دستم شارژ تموم کرد بعد که توی شارژ زدم و داخل بازی رفت دیدم تنظیم دوربین شده حالت Pro و از پشت بازیکنارو نشون میده! هر کاری هم کردم درست نشد ... بعد مجبور شدم ازبازی برم بیرون و اعصابم بیشتر از این ناراحت بود که دوباره باید تمام اون 2 ماه فصل ترانسفر بگذرونم ...
این تازه یکیش بود توی منیجر یه بار با لیورپول با من یونایتد بازی داشتم دقیقه 40 دنی اگر مصدوم شد و رفت بیرون زمین داورم که باید طبق معمول بازی نگه میداشت تا ببرمش بیرون اینکار انجام نداد و اخر نیمه اول بعد زدن سوت پایان نیمه یوهو دیدم یه سوت دیگه زد که بازی متوقف کنه تا بازیکن مصدومم تعویض کنم! حالا اخر ماجرا نیست وقتی من تعویضش مردم دیگه اصلا توی بازی نمیرفت و بازیکنا بره خودشون وایساده بودن و نمیشد بازی شروع کرد!! این فیفا مصداق بارز رو اعصاب بودنه
حالا باز این دو نمونه از رو اعصاب بودنشه
یعنی کسایی که تحت فشار 4 تا پاس نمیتونن بدم با این تاکتیک هم کمتر گل میخورن هم شانسی گل میزنن ...

اره شنيدم توي منيجر مد خيلي اشكال داره
تو انلاين هم طرف تا يه گل ميزنه توپو اينقد نگه ميداره كه مجبور ميشي حمله كني بعدم دفاع خالي ميشه گل ميخوري
تازگيا توپ هم نامرئي شده8-|

اوليش رو بايد لوگو يا آرم تيمت رو عوض كنى واسه دومى هم يه بازيكنت رو بزارى تو ليست فروش و بفروش برسونى.
ممنون
الان شد 11 تا کار انجام شده
این اخریش هم هر کی بلده بگه ما یک گلد پک بگیریم
یکی هست که میگه باید تو یک تورنومنت شرکت کنی ولی یک بازی رو به پایان برسونی من تورنومنت انلاین زدم و تا فینال رفتم ولی قهرمان نشدم
ولی باز نداد باید قهرمان شی؟
چجوریه این یکی ؟

ممنون
الان شد 11 تا کار انجام شده
این اخریش هم هر کی بلده بگه ما یک گلد پک بگیریم
یکی هست که میگه باید تو یک تورنومنت شرکت کنی ولی یک بازی رو به پایان برسونی من تورنومنت انلاین زدم و تا فینال رفتم ولی قهرمان نشدم
ولی باز نداد باید قهرمان شی؟
چجوریه این یکی ؟

باید تورنمنت رو بصورت آفلاین یا Single Mode fازی کنی،لازم نیست حتما قهرمان بشی یک بازی که ببری کافیه.

---------- نوشته در 05:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:55 PM ارسال شده بود ----------

سلام

من لول 27 هستم الان چندین بازی هست که xp من از 585 تکون نمیخوره ، چه ببرم چه ببازم فقط اون پول که بقلش هست زیاد میشه ؟
چرا ؟

باتشکر

اگر هر روز که وارد بازی میشید بهتون XP نمیده یه بحثه اما اگر در طول یک روز XP میگیرید بعد یهو قطع میشه دلیلش کاملا مشخصه اونم اینه که فیفا برای اینکه همه فرصت کافی برای جمع کردن XP داشته باشند محدودیت گرفتن حداکثر 2000 تا XP رو در طول روز برای بازی گذاشته که از تو قسمت EAS FC , بخش LEADER BOARDS میتونید میزان XP گرفته شده توسط خودتون رو در طول روز ببینید.

متنفرمممممممممممممممممممممممم)x)x)x
یارو میچپه تو دفاع فقط وایساده به رونالدو یه پاس بلند بندازه مثل بوگاتی بره و گلللللللللللللللللللللل.به همین سادگی.....

دقیقا همین طور شده اکثر بازی هایی در season انجام می دم با دفاع های فشرده مواجه می شم یعنی در چی بگم خوبه خیلی بد بد بد...
خودم توی فیفا 12 سیستم دفاعی داشتم ولی خب در حمله بد نبودم خیلی. فیفا 13 کلا حالم از دفاع کردن فشرده و اتوبوسی بهم می خوره ریتم بازی رو کلا به گند می کشه .می دونی لذتی که در حمله هست در هیچی نیست:d فوتبال یعنی تنش یعنی سرعت دقت فکر یعنی شوت بزنی از پشت خط قند تو دلت آب بشه مهم نیست دیگه بقیش چی می شه مهم اینه از ریتم بازی خودت لذت ببری اصلا فرد خودش متوجه می شه داره برای بردن بازی می کنه یا برای لذت بردن ! می فهمه چقدر بازیش کسل کننده شده یا نه. گاهی بازیش ریتم هم داره .گاهی از بازی خودم بدم می یاد بازیم خواب آور می شه بدم می یاد
این season اکثرا خواب تو خواب هست در کنار اینکه از دیدن R.MADRID تهوع می گیری و دوست داری رونالدو رو جرش بدی(!) سبک ها اکثرا ا دفاعی هستش .
این سیستم مسخره دفاعی شدن تقصیر خود سازنده هست یعنی توی 12 انقدر تاکید روی دفاع شد که همه رفتن توش! حالا یادشون رفته بیان بیرون. دقت کرده باشین EA داخل سیزده وعده سیستم حمله های هوشمندانه از این مزخرفات داده ولی انقدر دفاع کردن و دفاعی بازی کردن پررنگ شده که اینا اثری نداره نصف مزخرفاتی که هر ساله می گه زیر گیم پلی بازی خورد می شه کدوم تاکیتک و هوشمندی وقتی رونالدو و بنزما هستن دیگه نیاز به تاکتیک نیست وقتی دفاع من سیتی هست دیگه باید بری جمع کنی کاسه و کوزتو...

تازگيا تو اولتيميت تيم تا به يه نفر 4 5 تا ميزنيم طرف دسته رو ميذاره زمين ميره دنبال كارش ما ميمونيمو بي حوصلگي:(
بحساب ميخواد كاري كنه كه ما خسته بشيم از بازي بريم بيرون بعد طرف باخت نره تو كارنامه اش اما زهي خيال باطل ما تا اخرين نفس ميمونيمو باپاس كاري وقت رو ميگذرونيم>:d

سلام دوستان
یک سری خوشحالی پس از گل تو فیف هست که اگه کسی بلد هست بگه
یکی عینو میمون میرقصن
یکی هیکل بالوتلی
یکی هم عین اسگل ها میفته زمین :d
اگه چیز باحال هم دارید خودتون اضافه کنید
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or