اتفاقا منم همین مشکل رو دارم!!!البته من لول 17 ام چلنج ها رو هم که میرم xpتکون نمیخوره و فقط پول کم و زیاد میشه
من توی فیفا 12 این مشکل داشتم! اما خوشبختانه هنوز توی فیفا13 این مشکل بهم سرایت نکرده
الان مشکل اصلی من توی فیفا اینه با یکی دونفر از بچه ها که دوستانه میزنم چه ببرم چه ببازم هیچ امتیازی ثبت نمیکنه!
کلا فیفا همش باگ و ضد حاله
دیشب داشتم منیجر میرفتم و بازیهارو حدود 2 ماه بدون سیو جلو بردم تا اینکه رسید به هفته دوم سری A و بازی با رم
همون اول بازی دستم شارژ تموم کرد بعد که توی شارژ زدم و داخل بازی رفت دیدم تنظیم دوربین شده حالت Pro و از پشت بازیکنارو نشون میده! هر کاری هم کردم درست نشد ... بعد مجبور شدم ازبازی برم بیرون و اعصابم بیشتر از این ناراحت بود که دوباره باید تمام اون 2 ماه فصل ترانسفر بگذرونم ...
این تازه یکیش بود توی منیجر یه بار با لیورپول با من یونایتد بازی داشتم دقیقه 40 دنی اگر مصدوم شد و رفت بیرون زمین داورم که باید طبق معمول بازی نگه میداشت تا ببرمش بیرون اینکار انجام نداد و اخر نیمه اول بعد زدن سوت پایان نیمه یوهو دیدم یه سوت دیگه زد که بازی متوقف کنه تا بازیکن مصدومم تعویض کنم! حالا اخر ماجرا نیست وقتی من تعویضش مردم دیگه اصلا توی بازی نمیرفت و بازیکنا بره خودشون وایساده بودن و نمیشد بازی شروع کرد!! این فیفا مصداق بارز رو اعصاب بودنه
حالا باز این دو نمونه از رو اعصاب بودنشه
الان توی بازی دوستانه هم ماشالا اکثر بچه ها تاکتیکشون این شده دفاع ، ضدحمله
یعنی کسایی که تحت فشار 4 تا پاس نمیتونن بدم با این تاکتیک هم کمتر گل میخورن هم شانسی گل میزنن ...
حرف اخرم هم همون امضای Armor2011!!