خب من اگه الان بازی رو یه کپی شو بگیرم بعدشم از psn بازی رو بخرم دیگه لازم نیست بازی رو دانلود کنم ؟اره دادا
بازی کپی که میری میخری همینه دیگه
دان میکنن به شوما میفروشن
اقا من سوتی دادمببخشید دوستان میخواستم ببینم میشه که بازی رو از کسه دیگه ای که دانلود کرده بگیریم و خودمون دانلود نکنیم ؟
---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:42 PM ارسال شده بود ----------
خب من اگه الان بازی رو یه کپی شو بگیرم بعدشم از psn بازی رو بخرم دیگه لازم نیست بازی رو دانلود کنم ؟
اگر این جوریه هم اکنون نیازمند یک شریک قابل اعتماد هستیم . بنیاد fifa ندیده های خاص .
500مگ دیگه دانلود بازی تموم میشه و یه چند دستی میزنم:d
ه اما چیزی که تو ذوق میزد گرافیک بازی بود که بنظرم اصلا خوب نبود به نسبت فیفا12 من12 رو با360 بازی میکردم که خیلی گرافیکش (مخصوصا چمن) بهتر بود نمیدونم یعنی نسخه پلی3 اینقد فرق داره؟؟البته بعید میدونم بین دو نسخه اینقد فرق داشته باشه احتمالا من ساعت بازی رو خوب موقعی نذاشتم و خیلی از نظری بصری جالب نشده
اما به نظر من ، تو 13 ، گرافیک ps3 بهتر از xbox شده ! اما در کل نمیدونم چرا فیف رو گرافیکش کار نمیکنه فکر کن گرافیک pes13 با گیم پلی fifa13 - چی میشد !!!
---------- نوشته در 08:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 AM ارسال شده بود ----------
راستی یه سوالی ( ببخشید اگه ابتداییه )
من اگر آنلاین بخرم ( از psn store - ) که تا جمعه فقط تو north america عرضه میشه ، اونوقت برای بازی های آنلاین ، بیشتر رقیبام اونا میشن ؟ و اگه آره ، این باعث نمیشه پینگ تایم از اینیم که هست بدتر شه ؟
من بازى رو با اكانت ريجن ١ دانلود و نصب كردم اما با اكانت ريجن ٢ كه باهاش فيفا ١٢ ميزدم وارد بازى شدم و level قبليمو تو بازى اورد و حتى وارد بازى انلاين هم شدم و مشكلى نبود ايا اين كار بعدا تو روند بازى و بقيه چيزها تاثيرى داره يا نه!!؟؟
تو دو تا دستگاه بیشتر نمیشه این کار رو کرد انلاین و... هم هیچ فرقی نداره دقیقا انگار بازی رو فیزیکی خریدی و کاملا بازی کامل هست فقط لازم به دیسک گذاشتن نیست و بازی از رو هارد اجرا میشهآقا قضیه این باهم خریدن چجوریاست ؟ مثلا من اگر یک اکانت داشته باشم ، باهاش بازی رو بخرم و نصب کنم ، بعدش میتونم برم رو دستگاهه یکی دیگه با همون اکانت ، نصب کنم ؟ تکلیف بازی آنلاین چی میشه ؟ هردو یا هرسه یا هر چنتا میتونیم باهم آنلاین همزمان بازی کنیم ؟ ما 4 نفریم کلا ، میخوایم ببینیم اگه میشه بگیریم . اگرم جایی میشناسین که اکانت psn میفروشن با قیمت مناسب ، ممنون میشم اطلاع بدید ( پ خ )
تو دو تا دستگاه بیشتر نمیشه این کار رو کرد انلاین و... هم هیچ فرقی نداره دقیقا انگار بازی رو فیزیکی خریدی و کاملا بازی کامل هست فقط لازم به دیسک گذاشتن نیست و بازی از رو هارد اجرا میشه