من کلا تو این شماره 3 فصل بیشتر تموم نکردم (شماره 11 شش فصل تموم کرده بودم )بچه ها بیشترین رکوردتون یه فصل با چه تیمی و چقدر بوده؟گل زده-امتیاز-شکست؟
بارسا دیگه؟که بهترینشون سال دومیه بود با 88 امتیاز و 3 تا باخت و 82 تا گل زده و35 گل خورده رو وورد کلاس (لجندری اعصابمو خورد میکنه )
شما خجالت نمیکشی من سیتی میشی؟:dرو لجندری بازی کردی؟بارسا دیگه؟
من با سیتی الان هستم که تونستم با 100 امتیاز،145 گل زده،و 2 باخت تموم کنم لیگ رو:dضمنا یه بار تو یه save دیگه تا سال 2020 رفتم که سه سال اخر مربی بارسا ب بودم،با 6 امتیاز اختلاف و بدون باخت،یه 7-8 هفته مونده به پایان لیگ بالاتر از بارسای الف بودم :d رئال رو هم تو زمین خودش 5 صفر زدم:d
من از ترس این که نگن طرف ،هر تیمی قهرمان بشه می ره سراغشون،نمی گم زیاد ولی من طرفدار این تیمم.شما خجالت نمیکشی من سیتی میشی؟:dرو لجندری بازی کردی؟
من امروز بدون Sim کردن با 88 امتیاز دوم شدم!من کلا تو این شماره 3 فصل بیشتر تموم نکردم (شماره 11 شش فصل تموم کرده بودم )
که بهترینشون سال دومیه بود با 88 امتیاز و 3 تا باخت و 82 تا گل زده و35 گل خورده رو وورد کلاس (لجندری اعصابمو خورد میکنه )
که اون سالم با اختلاف 3 امتیازی رئال (دقیقا بازی برگشت که رئالو بردم) قهرمان شدم
بی ربط نبود کهدوستان ببخشيد سوالم بي ربطه ولي اين مدي كه الان شما در موردش صحبت مي كنيد درباره ي امتياز و اينا واسه كدوم بخش فيفا و براي كدوم فيفا هستش اگه يكي يه توضيح كامل بده ممنون ميشم![]()
اميرحسين جون خيلي لطف كردي ممنون>:d<بی ربط نبود که:biggrin1:
تو منوی اصلی به قسمت Game Modes و بعد Career Mode برید و Manager Mode رو انتخاب کنید.
حالا اسم و فامیلی و... رو وارد کنید و تیم رو هم انتخاب کنید تا مربی اون تیم بشید.

آره دیگه ..:dبارسا دیگه؟
من با سیتی الان هستم که تونستم با 100 امتیاز،145 گل زده،و 2 باخت تموم کنم لیگ رو:dضمنا یه بار تو یه save دیگه تا سال 2020 رفتم که سه سال اخر مربی بارسا ب بودم،با 6 امتیاز اختلاف و بدون باخت،یه 7-8 هفته مونده به پایان لیگ بالاتر از بارسای الف بودم :d رئال رو هم تو زمین خودش 5 صفر زدم:d
:d منم بعد بارسا منسیتی اکثر مواقع میگیرم تیم باحالیهشما خجالت نمیکشی من سیتی میشی؟:dرو لجندری بازی کردی؟

با بردن کاپ ها و لیگ و فروش بازیکن به شما پول میده!اميرحسين جون خيلي لطف كردي ممنون>:d<
اگه اشتباه نكنم من يه بار اين مد رو رفتم ولي پولي درنمياوردم فقط تونستم يه بازيكن بخرم بعد همينجوري تو تقويم بازي ها سپري ميشد ولي پولي به من نميداد خيلي پيچيده بود يكي يه توضيح كامل بده ممنون ميشم![]()
Vp من دروازه بان ــه!ویرچوال پرو تون بگیرید قوی کنید بزارید تو تیم داغون خودتون، رو لجندری همه رو تا وسط زمین دریبل کنید باهاش و شوت کنید
خیلی فرومول ساده ایه. الان من VP ـه خودم از مسی و رونی اینا هم پرفورمنسـش یه عالمه بالاتره.
اصلا نخواستیدش هم میتونهید به من سیتی با قیمت بالای 150 میلیون دلار بفروشیدش![]()