FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درمورد dlc یورو
اولا 1800 پوینته
باید از طریق لایو دانلودش کنی.
منم خودم دانلودش کردم اگه سوالی داشتید بگید.
البته یورو تاپیک داره که اونجا مفصل درموردش توضیح دادم.

بچه ها بیشترین رکوردتون یه فصل با چه تیمی و چقدر بوده؟گل زده-امتیاز-شکست؟
من کلا تو این شماره 3 فصل بیشتر تموم نکردم (شماره 11 شش فصل تموم کرده بودم )
که بهترینشون سال دومیه بود با 88 امتیاز و 3 تا باخت و 82 تا گل زده و35 گل خورده رو وورد کلاس (لجندری اعصابمو خورد میکنه )
که اون سالم با اختلاف 3 امتیازی رئال (دقیقا بازی برگشت که رئالو بردم) قهرمان شدم

که بهترینشون سال دومیه بود با 88 امتیاز و 3 تا باخت و 82 تا گل زده و35 گل خورده رو وورد کلاس (لجندری اعصابمو خورد میکنه )
بارسا دیگه؟
من با سیتی الان هستم که تونستم با 100 امتیاز،145 گل زده،و 2 باخت تموم کنم لیگ رو:dضمنا یه بار تو یه save دیگه تا سال 2020 رفتم که سه سال اخر مربی بارسا ب بودم،با 6 امتیاز اختلاف و بدون باخت،یه 7-8 هفته مونده به پایان لیگ بالاتر از بارسای الف بودم :d رئال رو هم تو زمین خودش 5 صفر زدم:d

بارسا دیگه؟
من با سیتی الان هستم که تونستم با 100 امتیاز،145 گل زده،و 2 باخت تموم کنم لیگ رو:dضمنا یه بار تو یه save دیگه تا سال 2020 رفتم که سه سال اخر مربی بارسا ب بودم،با 6 امتیاز اختلاف و بدون باخت،یه 7-8 هفته مونده به پایان لیگ بالاتر از بارسای الف بودم :d رئال رو هم تو زمین خودش 5 صفر زدم:d
شما خجالت نمیکشی من سیتی میشی؟:dرو لجندری بازی کردی؟

من از ترس این که نگن طرف ،هر تیمی قهرمان بشه می ره سراغشون،نمی گم زیاد ولی من طرفدار این تیمم.
اره رو لجندری.با بارس ب هم همینطور.کلا بعد از 200-400 بازی واقعا لجندری برات می شه یه چزی در حد اماتور،منچستر یونایتد رو توسط منچستر سیتی 7 به 1 بردم:d

من کلا تو این شماره 3 فصل بیشتر تموم نکردم (شماره 11 شش فصل تموم کرده بودم )
که اون سالم با اختلاف 3 امتیازی رئال (دقیقا بازی برگشت که رئالو بردم) قهرمان شدم
من امروز بدون Sim کردن با 88 امتیاز دوم شدم!
خیلی حالم گرفته شد ولی اچیو 50 بازی با Virtual Pro رو گرفتم جیگرم حال اومد:دی

دوستان ببخشيد سوالم بي ربطه ولي اين مدي كه الان شما در موردش صحبت مي كنيد درباره ي امتياز و اينا واسه كدوم بخش فيفا و براي كدوم فيفا هستش اگه يكي يه توضيح كامل بده ممنون ميشم;)

دوستان ببخشيد سوالم بي ربطه ولي اين مدي كه الان شما در موردش صحبت مي كنيد درباره ي امتياز و اينا واسه كدوم بخش فيفا و براي كدوم فيفا هستش اگه يكي يه توضيح كامل بده ممنون ميشم;)
بی ربط نبود که:دی
تو منوی اصلی به قسمت Game Modes و بعد Career Mode برید و Manager Mode رو انتخاب کنید.
حالا اسم و فامیلی و... رو وارد کنید و تیم رو هم انتخاب کنید تا مربی اون تیم بشید.

بی ربط نبود که:biggrin1:
تو منوی اصلی به قسمت Game Modes و بعد Career Mode برید و Manager Mode رو انتخاب کنید.
حالا اسم و فامیلی و... رو وارد کنید و تیم رو هم انتخاب کنید تا مربی اون تیم بشید.
اميرحسين جون خيلي لطف كردي ممنون>:d<
اگه اشتباه نكنم من يه بار اين مد رو رفتم ولي پولي درنمياوردم فقط تونستم يه بازيكن بخرم بعد همينجوري تو تقويم بازي ها سپري ميشد ولي پولي به من نميداد خيلي پيچيده بود يكي يه توضيح كامل بده ممنون ميشم;)

بارسا دیگه؟
آره دیگه ..:d
:d منم بعد بارسا منسیتی اکثر مواقع میگیرم تیم باحالیه

اميرحسين جون خيلي لطف كردي ممنون>:d<
اگه اشتباه نكنم من يه بار اين مد رو رفتم ولي پولي درنمياوردم فقط تونستم يه بازيكن بخرم بعد همينجوري تو تقويم بازي ها سپري ميشد ولي پولي به من نميداد خيلي پيچيده بود يكي يه توضيح كامل بده ممنون ميشم;)
با بردن کاپ ها و لیگ و فروش بازیکن به شما پول میده!
بازی های مهم هم بردنشون پول در پیش داره!
بهترین کار برای بازیکن ها قرض گرفتن به مدت یک فصل هست که با گزینه Loan مشخص شده!

ویرچوال پرو تون بگیرید قوی کنید بزارید تو تیم داغون خودتون، رو لجندری همه رو تا وسط زمین دریبل کنید باهاش و شوت کنید :دی
خیلی فرومول ساده ایه. الان من VP ـه خودم از مسی و رونی اینا هم پرفورمنسـش یه عالمه بالاتره.
اصلا نخواستیدش هم میتونهید به من سیتی با قیمت بالای 150 میلیون دلار بفروشیدش :دی

ویرچوال پرو تون بگیرید قوی کنید بزارید تو تیم داغون خودتون، رو لجندری همه رو تا وسط زمین دریبل کنید باهاش و شوت کنید :دی
خیلی فرومول ساده ایه. الان من VP ـه خودم از مسی و رونی اینا هم پرفورمنسـش یه عالمه بالاتره.
اصلا نخواستیدش هم میتونهید به من سیتی با قیمت بالای 150 میلیون دلار بفروشیدش :دی
Vp من دروازه بان ــه!
چیکارش کنم>:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or