FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم توو فیفا 11 یه باگ دیدم خیلی جالب بود اومدیم توو زمین بازیو شروع کنیم منتظر بودیم داور سوت بزنه دیدم نمیزنه!!!بعد توو یه حرکت خودجوش بازیکنایه حریف خیلی ریلکس بازیو شروع کردن رفتن یه گلم زدن رو سر و کله همم پریدن درحالی که اصلاً بازیکنایه من تکون نمیخوردن!!!!بعدش درست شد!

من تا حالا تو بازی باگ ندیدم ! ولی یه مکلی هست که وقتی جای بازیکنها رو توی ترکیب عوض میکنی شماره قدرتشون کم و زیاد نمیشه !!!
مثلا اگر جان تری رو بزاری محاجم بازم قدرتش 86 میمونه !!

من تا حالا تو بازی باگ ندیدم ! ولی یه مکلی هست که وقتی جای بازیکنها رو توی ترکیب عوض میکنی شماره قدرتشون کم و زیاد نمیشه !!!
مثلا اگر جان تری رو بزاری محاجم بازم قدرتش 86 میمونه !!

منم اوایل که فیفا گرفته بودم با این قضیه مشکل داشتم و دوست داشتم مثل سابق قدرتش کم بشه اما یه جورایی هم درسته که کم نمیشه. یه بازیکن مثل تری قدرتش با جابجایی در ترکیب که نباید کم بشه خوب همون قابلیت های سرزنی و تکل زنی .. داره اما امتحان کن اگه بزاریش تو خط حمله نه میتونه درست شوت بزنه نه بازی سازی کنه و نه موقعیت گل بوجود بیاره و چون تکنیک قابل توجهی هم نداره زودی توپو از دست میده.

help

اقا این بخش کریر مود! player که یه بازیحکن میسازیم چرا اینجوریه! همه بازی ها منو فیکس 90 دقیقه میذاره! نه تمرینی نه تعویضی! مثل PES تنضیمات برای تمرینات دلخواه نداره؟ مثلآ رو شوتمبیشتر کار کنه!؟

اقا این بخش کریر مود! player که یه بازیحکن میسازیم چرا اینجوریه! همه بازی ها منو فیکس 90 دقیقه میذاره! نه تمرینی نه تعویضی! مثل PES تنضیمات برای تمرینات دلخواه نداره؟ مثلآ رو شوتمبیشتر کار کنه!؟

امروز یه اتفاقی افتاد که کلا از بازی دلسرد شدم.
میخواستم ترکیبم رو تو بخشِ کَرِر مُد عوض کنم.دیدم جای لمپارد یه بازیکن اومده که پستش دروازه بانِ و اُوِرالش هم 8239123- بود:|میخواستم تعویضش کنم هم کنسول هنگ میکرد باید دستگاه رو ریست میکردم.خود بازی قبل از انجام یه مسابقه حیاتی با یونایتد یه تغییراتی تو تیم داد که باعث شد ببازم و صدر رو از دست بدم.لمپارد هم دیگه پیدا نشد.:|
آخرای فصل هم بود.خریدای خوبی کرده بودم.کلا حیف شد.شاید تا چند ماه دیگه نرم سراغش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or